Real love begins where nothing is expected to return.'

Har nyss ätit en lyxig frukost med Jazmine och nu ska vi ta de lugnt och se på någon film. Kvällen igår började med att jag for till Jazmine och kring elva kom Simon och Daniel hit. Vi började då se film och efter det blev de matdags. Sedan startade vi en ny film fast vi orkade inte se klart den och då blev det lite badande istället. Och efter det låg vi bara och snackade osv! Kring fem började dom att dra sej hem fast det orkade inte jag så bestämde mej för att sova här. Nu har ni fått en kort sammanfattning av min tisdagskväll. Men nu ska vi se på film så jag uppdaterar igen senare ikväll.


Things change and friends leave. Life doesn't stop for anybody.'

Har nyligen kommit hem från en bra kväll! Efter att jag varit och grattat farmor for jag och till Jazmine där vi snackade och såg på portkod 1321 bara för att det var så himla längesen. Men kring två avbröts vårat tittande för att Ante, Tiff och Marvin kom och skrämde skiten ur oss! Så efter det joinade dom vårat tittande åsså har vi bara suttit och snackat osv. Efter fyra någon gång bestämde vi oss alla för att dra oss hemåt. Och sen jag kom hem har jag bara hunnit tvätta bort sminket, ätit och haft ett litet samtal med Jazmine. Fast känner att det nog är dags att jag tar och lägger mej nu så godnatt på er!


you shouldn't miss people who don't miss you, right?'

Tja, har nyss duschat så passar på att blogga lite om dagarna innan Kottis kommer och hämtar upp mej! I fredags började jag, Kotten och Jazmine kvällen hemma hos mej och sedan drog vi till Timmy där det var några stycken. Och sen kring nio begav vi oss till pdol för att se underbara Petter. När vi sett klart Petter såg vi Nause som verkligen levererade! Senare gick vi och åkte karuseller och träffade en massa härliga människor till två tiden då pdol stängde.
Och igår på dagen jobbade jag på brännan med Jazmine, och senare på kvällen kom Kotten och då drog vi till Björn där det var en massa. Kring tio begav vi oss alla till pdol där vi var tills dom nästan stängde. Då for jag, Stella och Jeff tillbaka till Björn och kring fyra då jag skulle hem stannade jag upp hos Emil där det var några stycken. Kom hem kring 6 och då gick jag direkt och la mej! Så med andra ord har denna helg varit super!
 
 
 

Underbart'

För tillfället ligger jag i solstolen och käkar jordgubbar och dricker Loka. Paradiset typ. Tidigare idag har jag varit i stan och hjälpt Jazmine och några bruds med musiken för deras danser dom visat upp. Som tur var det inte lika avancerat som jag trodde:P Och kan bara säga att jag taggar kvällen till tusen! Ska äntligen få se Petter och Nause så det kommer bli awesome om något. Men nu ska jag fortsätta sola, kanske slänger in ett inlägg innan jag far också!


Let your past make you better, not bitter.'

Ligger i sängen med världens huvudverk nu så hade faktiskt tänkt ta och sova om ett litet tag. Kvällen var iallafall helt okej. Och imorgon ska jag igen vakna tidigt så att jag hinner med att sola! Har faktiskt inget att skriva så tar väll och avrundar här och nu.

 

Känslan var sån, som när man sett igenom en lögn.'

Vaknade kring tolv idag och sen dess har jag legat ute i värmen och mått riktigt bra! Jag har nyss duschat och nu sitter jag och målar naglarna i väntan på att maten ska bli klar. Sen ikväll blir det såklart att hänga nere på pdol. Blir nog fett bra!


Piteå dansar och ler'

Min dag har varit riktigt bra! Jag vaknade i tid och direkt efter att jag ätit frukost åkte jag till Jazmine där vi solat hela dagen. Kring fem for jag hem igen, duschade och gjorde mej klar för pdol, sommarens höjdpunkt! Jag, Kotten och Jazmine gick då ner till pdol där vi först käkade och inväntade Stella. Sen så hängde vi där hela kvällen och träffade massa andra, vilket var gode så trevligt! Imorgon ska jag kliva upp ännu tidigare så jag hinner ligga ute och pressa ännu mera.


Everything that drowns me makes me wanna fly.'

Idag sov jag såklart bort hela dagen då det äntligen var bra väder. Men det ska bli ännu bättre imorgon så då ska jag jävlat upp i tid så jag hinner sola flera timmar! Nog om det. Ikväll efter jag gjort mej klar for jag till Jazmine där vi var ett bra tag och bara svamlade på som vanligt. Lite senare åkte vi in till stan för att vara med Sebbe, John och Robin som vi åkte med lite överallt. Kring ett blev jag och Jazmine fett hungriga så vi bestämde oss för att fara tillbaka till henne där vi först tjocknade oss med bullar och sedan nudlar! Var iallafall riktigt gott, och det var ju huvudsaken:P


Top model'

Som avslut på denna kväll sitter jag och ser på top model. Ikväll for först jag och Kotten till Ica där vi köpte slush och efter det for vi in till stan och var med Hampus och Jonte. Då klockan närmade sej tolv moppade jag och Kotten vidare till Jazmine där vi var resten av kvällen! Men jag ska nog snart ta och lägga mej så att jag hinner jobba på brännan imorgon. Bara hoppas att vädret inte sviker!


Hate may win some battles, but love wins in the end.'

Jag har nyss ätit middag så ska snart ta och börja sminka mej. Idag efter att jag vaknat och degat lite framför teven så for jag ner till stan en snabbis och har hunnit spana in lite saker jag nog ska köpa! Kvällens plan blev tyvärr inställd. Det var tänkt att jag skulle umgås med Kotten och Moa men tyvärr så är Moa sjuk så det blir bara jag och Kotten! Vad vi ska göra är fortfarande oklart men det blir nog bra hursomhelst. Ni får även en bild på det som fick följa med mej hem idag!


After someone hurts you, you're not the same anymore.'

Har nyligen kommit hem och ska strax starta en film. Ikväll började jag och Kotten kvällen med att fara till phb där vi bland annat köpte sockervadd. Efter att vi varit där ett tag så åkte vi in till stan där vi gled runt lite tills vi for till Ruben där även Johan var. Vi spelade en hel del buzz och hade det allmänt trevligt! Kring ett tiden drog jag och Kottis vidare till Jazmine där vi var ett tag tills vi begav oss hem. Typ så har min söndag sett ut, och morgondagen är så gott som planerad!


I will always care.'

Idag har jag inte gjort så mycket eftersom jag var så duktig och vaknade klockan tre. Ikväll var jag först på middag och sedan då jag kommit hem så kom Kotten hit och då for vi ut och gled lite, köpte sundaey och efter det for vi till Ruben där vi spenderade hela kvällen! Riktigt trevlig. Men nu är jag hungrig som en varg så ska se om jag hittar något gott.


i shouldn't let you go.'

Denna kväll har varit bra! Den började med att jag och Kotten for till vårat nya favoritställe Hawaii för att äta deras goda pizzor. Efter att vi ätit begav vi oss vidare till Robin i roknäs där även Simon var. Då vi varit där ett tag bestämde vi oss för att istället fara hem till Simon där vi bland annat såg film och käkade popcorn! Kring tolv skjutsade vi hem Robin och sen åkte vi in till stan där vi träffade Johan, John, Martin, Emil, Tom osv. Sen bestämde vi oss för att fara hem så nu har jag bosatt mej i soffan för att se på film!


Dance the pain away.'

Bloggarglöden är inte på topp just nu känner jag, men tar jag gör ett inlägg iallafall! Idag har jag lekt frisörska, tagit hand om min syster, hälsat på hos farmor och farfar och varit med min bestiiis. En väldigt snabb sammanfattning av hur min torsdag sett ut! Och just nu ligger jag i sängen och funderar lite, men ska nog snart försöka sova. Känner att jag lyckats vända på dygnet totalt vilket inte är så bra eftersom jag då sover bort hela dagarna. Men det ska jag försöka ändra på!


It's meant to be.'

Hallåhallå, jag har nyss ätit och nu sitter jag framför teven. Idag efter att jag vaknat till liv for jag och jazmine iväg för ett pass på sensia. Efter det drog jag hem, duscha, käkade och sedan åkte jag vidare till Stella. Då vi varit där ett tag for vi till Ica och sen vidare till hamnenviken där vi mös och pratade om allt möjligt. Efter någon timma där åkte vi sen hem till henne igen där vi nördat oss framför datorn. Blev iaf en trevlig kväll!


Sleepover'

Gokväll! Blir att jag slaggar hos Jazmine eftersom jag aldrig orkade fara hem. Ikväll har vi bara snackat och myst på med popcorn och även varmkorv från seven eleven. Vi ska väll snart starta någon film och sen lägga oss. Och imorgon har vi även bestämt att vi ska besöka sensia. Känner att träningen inte varit på topp dom senaste veckorna men skyller på sommarlovet. Men nu ska det bli ändring på det hade jag tänkt, så får väll se hur jag lyckas!


Det brast nånstans.'

Men hallå, jag har totalt glömt bort att blogga så det ber jag om ursäkt för! I fredags efter att jag och Kotten varit i Luleå och sett alla artister så tog vi bussen tillbaka till Piteå för att sedan dra till Tiff där resten av kvällen spenderades med en massa folk. Och igår begav vi oss också till Luleå på hamnfestivalen där vi var med en massa och hade det bra! Idag har jag faktiskt varit duktig. Har nämligen städat hela min epa så nu är den så ren den bara kan bli! Efter att jag gjort det tog jag mej en dusch och gjorde mej klar för kvällen, sen kom Kotten och då åkte vi till Coop för shopping. Efter shoppingen träffade vi Sebbe och Elias som vi snackade med ett tag innan vi begav oss vidare till Tiff där vi var med han, Martin, Wille och Tom resten av kvällen. Och för tillfället ligger jag i sängen och ser film, men tror nog att jag ska ta och lägga mej alldeles strax.


Luleå'

Tja nu är jag tillbaka igen! Jag och Kotten har haft det underbart bra i huvudstaden. Fast nu är vi båda tyvärr gode så fattiga. Men det ska inte hindra oss från att fara till Luleå hamnfestival. Så nu sitter vi på bussen och taggar att få se Anton Ewald och Zara Larsson! Ni får även lite bilder som får förklara våra dagar i Stockholm. Ses.


Things aren't the same.'

Har hängt med bästa vännen ikväll och vi har moppat runt en hel del, käkat glass osv. Alltid lika trevligt. Och den senaste timmen har jag sysselsatt mej genom att packa klart resväskan, så tror att jag fått med mej allt nu. Det är nämligen så att jag och Kottis far till Stockholm imorgon och det kommer bli himla awesome! Vi ska shoppa, fara på GrönaLund och bara ha det bra. Känner att det kommer bli riktigt skönt att lämna allt här hemma några dagar. Men det var väll mest det jag skulle skriva för nu ska jag se film innan det är dags att sova!


Do it for yourself.'

Ikväll efter åtta nån gång kom Kottis och hämtade upp mej och sedan åkte vi vidare till Jazmine. Det var tänkt att vi skulle göra något sen men vårat deeptalk tog över och efter det bestämde vi oss att se på film. Och innan jag och Kotten skulle bege oss hem var vi med om en hemsk spindelincident! Tur vi överlevde iaf. Men nu har jag inget mera att skriva så ska fortsätta snapa och sedan sova, godnatt på er!


Söndag'

Gårkvällen var bra! Jag och kotten bestämde oss för att utesluta festival X så istället for vi till phb där vi träffade Hanna, Jens, Lukas, Emelie och Lollo. Jag, Kotten, Emelie och Lollo köpte sedan popcorn och sockervadd och sen gick vi ner till stranden och chillade, sen härjade vi på där tills Björn kom och hämtade upp oss. Vi åkte då till Emil där det var en massa andra, och efter ett tag for vi alla ner till stan. Kring ett kom Chrille, Jens, Sia, Linnea och Ines och hämtade upp mej. Vi åkte runt lite överallt och träffade folk osv. Kom mej hem kring fyra och då gick jag och la mej direkt! Typ så såg min gårkväll ut. Och idag har jag inte gjort så himla mycket alls, men kvällens planer är lite halvt planerade. Blir så att jag ska vara med Kotten och Jazmine hos Jazmine där vi först ska mysa på med något gott. Men innan jag far dit blir det att käka grillat. Äntligen ska jag få äta mina grillade majskolvar!


Lycklig'

Ikväll har det varit en av dom bästa kvällarna på länge! Det började med att Kotten kom hit och sedan skulle vi ta bussen till Älvsbyn men allt tjorvade så vi for aldrig. Istället blev vi ledsna och gick till Coop för att shoppa lite. Och då vi är där så lyckas vi lösa det hela och då åkte vi tillslut till Älvsbyn på festival X där vi träffade en massa och fick se på Johan Alander, Shazaam och DaCosta. Kan bara säga att jag är så himla lycklig över att ha träffat DaCosta! Mums säger jag bara. Detta var då en kort sammanfattning av denna kväll, nu ska jag äta och se på en film!


Festival X'

Har nyss tagit mej en dusch så ska nu börja sminka mej. Idag vaknade jag av att Emma ringde så då klev jag upp, åt och gjorde mej iordning och sedan for jag ner till stan där jag mötte upp Emma och Ida! Hittade tyvärr ingenting men så blir det ibland. Ikväll kommer jag iallafall befinna mej i Älvsbyn på festival X med Emma, Kotten och Linus. Hoppas att det är kul där för isf kommer jag även att fara dit imorgon också! Men det återstår ju fortfarande att se.


You can't reach what's in front of you, until you let go of what's behind you.'

Känner att uppdateringen inte är så bra just nu men ska försöka bättra mej! Min kväll har iaf varit bra. Började med att Kottis kom hit och sedan kom även Moa som vi inte träffat på länge så det var riktigt kul. Vi var här ett bra tag men sedan bestämde vi oss för att dra vidare till seven eleven där vi såklart köpte korv. Efter det gled vi runt i moppebilen och härjade tills vi begav oss till backa där Tom, Martin, Tiff och en massa andra var. Kring ett hände det inte så mycket mer så vi bestämde oss då för att fara hem. Meen nu ska jag fortsätta vara social på snapchat så tjing!


Tell me that you need me.'

Sitter och har alltför stor ångest just nu. Men idag har jag hunnit med att jobba lite på brännan fast lyckades inte så bra. Var riktigt uttråkad så begav mej in igen och målade naglarna istället. Sen ikväll så drog jag till Emma där vi skrattat på och haft allmänt kul. Och nu funderar jag på att försöka sova men vi får se hur det kommer att gå med alla tankar som snurrar runt. Godnatt.


Don't think they know.'

För tillfället ligger jag i min sköna säng och tar det riktigt lugnt. Idag har det inte hänt så himla mycket, eller varit barnvakt och min syster. Och ikväll kring åtta tiden begav jag mej till Kottis. Hon var ju så duktig och klarade moppeprovet idag så för att fira det moppade vi till Coop och köpte gotta och sedan for vi tillbaka till henne där vi myste på för fulla rullar! Men efter ett tag blev vi rastlösa så vi for in till stan där vi var med Martin tills vi skulle börja bege oss hemåt.


July please be awesome'

Ska alldeles strax inta sovläge. Idag har jag faktiskt hunnit med att lämna in episen på lagning så nu går den som en klocka! Också hunnit vara med Kotten ett tag och lite andra saker. Humöret har dock inte varit på topp ikväll men det blev mycket bättre efter en kväll som spenderats med Emma! Vi har busat på och haft allmänt kul. Vi insåg även att båda var stora fan av rabarber så det har vi också såklart hunnit med att äta! Blev iallafall trots allt ett bra avslut på denna måndag.


RSS 2.0