Höstlov.'

Sitter och väntar på att Stella ska bli klar med sin ansiktsbehandling så tänkte att det var dags för ett inlägg. Har hunnit hända mycket saker på senare tid, min syster har fyllt år, första studentfesten har varit, haft ett antal dansföreställningar och mycket annat kul! Tänkte inte skriva något mer utan lägger upp lite bilder istället.

Jag vill att vi hittar tillbaka, men du vill ingenting.'

Har nyss varit med Emma, Emil, Martin, Jocke och Hampus så nu ska jag tvätta bort smiket och mysa ner mig i sängen framför teen wolf. Veckan har gått riktigt snabbt och det känns riktigt bra att det är fredag imorgon så att man kan andas ut. Helgen är oplanerad än så länge men något skoj blir det nog att göra. Slut på ord så tar väl och avslutar mitt skrivande.



Crime.'

Dagen har varit händelserik. Klockan åtta imorse befann man sig på strömlida med klassen och Pontus. Vi körde massa backintervaller och burpees. Efter det for vi tillbaka till skolan och avverkade ett modernt pass och sedan var det balett som stod på schemat. Så nu är jag riktigt slut i kroppen, känns skönt nu i efterhand! Har snart psykologi sen får jag äntligen ta helg. Riktigt taggad inför kvällens bravader med mina bästa.

RSS 2.0