Your smile is the paradise.'

Ligger helt mör i sängen och tycker synd om mej själv. Har så fruktansvärt ont i min rygg, men som tur är har jag en tid hos naprapaten imorgon så förhoppningsvis kommer det bli bättre! Idag har jag tittat på en danslektion och efter det for jag hem och bara tog det lugnt. Hann gå förbi stan en snabbis med mor och då fick en tröja följa med mej hem. Efter stan la jag mej och sov tills Rebban ringde och väckte mej. Så for och var med hon, Didrik och Jazmine. Och vi hann även träffa Stella och Vickan som snabbast. Men nu ska jag se något avsnitt av devious maids innan det är sovdags!

We all try.'

Ligger i sängen och ser lite pll. Dagen har varit bra. Var först hos frissan och fick lite ljusa slingor så äntligen är utväxten borta. Efter det åkte jag till skolan men fick reda på att alla lektioner blivit inställda. Så istället åkte jag till Jazmine med hon, Rebecka och Didrik där vi åt en god brunch och tittade på en skräckis. Börjar bli standard för oss haha. Och ikväll har jag hängt med Jazmine, Didde och Vickan. Men ska fortsätta se på mitt avsnitt nu så godnatt!

Filmmåndag.'

Slutade tidigt idag och då umgicks jag först med Jazmine och Kotten och lite senare blev det att slå på en film hos Jazmine med hon, Daniela, Didrik och Rebecka. Efter filmen styrde vi upp lite käk och sedan såg vi ännu en till film som var alldeles för läskig för mej. Kommer bli svårt att somna ikväll med andra ord. Men imorgon  kommer jag börja min dag hos frissan så det känns riktigt bra iaf! Har snott en bild från Rebban eftersom jag inte hade någon annan. Och med detta säger jag godnatt!

Wild eyes.'

Har äntligen bosatt mej i soffan för att se lite serier innan det är dags att sova. Gårkvällen började hos Olle med några sköna och senare under kvällen åkte vi alla vidare till folkan där det var massa folk. Och idag har jag haft barndans och sedan hängt med kotten ett tag. Ikväll efter min tupplur så blev det att styra upp en film hos Jazmine med hon, Rebecka och Didrik. Skönt avslut på denna helg!

We're forever.'

Är nu hemkomen efter att jag och Jazmine varit hos Maria där vi planerat inför våran barndans och det gick riktigt bra! Och snart ska jag käka och börja göra mej iordning för kvällen. Igår på kvällen hängde jag först med Daniela ett tag som jag ej träffat på länge. Senare for jag och Rebecka till Nils där dtj bjöds på goda drinkar och kortspel, himla trevligt! Blev en tidig kväll vilket var välbehövligt för mej med tanke på min brist på sömn. Har inte hänt så mycket mera så avslutar detta inlägg med tre bilder.

Earned it.'

Har nyss kommit hem från att ha varit på teorikurs. Så nu är det dags att börja kämpa för körkortet. Skoldagen gick snabbt och efter skolan hängde jag med Rebecka till tag innan jag var tvungen fara till kursen. Och ikväll är det snack om att fara och se fifty shades of grey ännu en gång vilket jag är riktigt taggad på!

No way out.'

Väntar på att min fader ska komma hem med mat eftersom jag verkligen håller på att hungra ihjäl. Min fredag var chill. Var med Rebecka och vi drog till Lå och hängde där. Lördagen började med en skön sovmorgon och en god frukost. Sen på kvällen kom kotten och vi gick till Tony där dom var några stycken, for förbi munkan men blev ej kvar där så länge. Åkte tillbaka till Tony och i samma veva kom det även några andra dit! Blev en trevlig kväll! På söndagen var det barndans, käk på Max, och kvällen bestod av mys framför massa serier. Och idag har jag hängt med Rebban! 

Fifty shades of grey.'

Igårkväll var jag först förbi och firade min gammelfarmor som fyllde år. Efter firandet blev det att dra på bio med kotten. Blev fifty shades of grey, och kan bara säga att den är så otroligt underbart bra, älskar den!! Och denna dagen har varit jättebra, började skoldagen med bugg vilket var gode kul, efter det såg vi på en dansföreställning som until the end crew skapat, så sjukt bra och rörande. Så bra att vi var tvungen att se den ännu en gång! Då jag slutat hängde jag med Rebecka ett tag och nu är jag hemma och hade tänkt hoppa om i duschen så jag blir klar någon gång ikväll.

Our scars have the power to remind us the past was real.'

Är äntligen hemma och kan äntligen få ha lite lugn och ro framför mina serier innan det är dags att sova! Började morgonen med prov och sedan har dom vanliga lektionerna rullat på, då jag slutat hämtade jag upp Rebecka och vi for ut och tog vara på den fina solen. Efter det åkte jag hem, käkade och sedan kom kotten och hämtade upp mej. Blev tabata för oss ikväll, och nu har jag nyss skjutsat hem Jazmine och Didrik som jag hängt med ett litet tag. Så har min måndag sett ut med andra ord!

Actions always prove why words mean nothing.'

Ligger i sängen med datorn vilket jag gjort typ hela kvällen! Känner dock att det börjar bli lite långtråkigt så ska strax kliva upp för att styra upp nå kvällskäk. Min lördag kväll började med middag hos mormor, for hem och inväntade Jazmine. Då hon anlänt for vi vidare till Joakim där det var ett par stycken. Efter ett tag kom även Emma och joinade oss. Lite senare åkte vi brudar till Martin där han och hans kompisar höll hus. Slutade med en sleepover hos Jazmine! Och sen idag har det inte hänt allt för mycket, vilket varit gode så skönt ändå!

What i did for love.'

Vaknade för inte så himla längesedan så har bara hunnit dricka en smoothie än så länge. Fredagen var bra! Var i skolan, jag och Jazmine träffade Rebecka ett tag, och på kvällen var jag först hemma och bara tog det lugnt och lite senare kom Emma och några för att hämta upp mej. Vi åkte då vidare till Bosse där det var några andra, vilket var trevligt! Då jag kom hem hann jag käka och sen somnade jag direkt. Vädret var även riktigt bra igår och även idag, soligt och plusgrader! Så funderar på att dra ut på en liten prommis alldeles strax.

Glömmer aldrig bort vad du gjort.'

Har nyss käkat så nu ligger jag i sängen med matkoma. Innan jag åt så hann jag vara med Rebban ett tag och bara ta det lugnt. Ikväll vet jag dock inte riktigt vad som händer. Skulle tro att det bli att umgås med några och sedan ta tag i lite plugg! Helg imorgon, har längtat efter en rejäl sovmorgon så det känns fett bra.

Give it all.'

Idag flöt skolan på gode så bra, då jag slutat blev det att dra till korpen. Blev en timmes cardio och sedan mage, nöjd över dagens insats faktiskt! Efter det for jag hem för att duscha och äta och nu sitter jag och funderar på vad jag ska hitta på härnäst! Bildbrist just nu som ni kanske ser

I'll do anything to make you proud.'

Dricker smoothie och samlar lite krafter. Dagen har känts gode så seg, så fort jag kom hem från skolan så tog jag mej direkt en pn innan maten och sedan ännu en till pn innan det var dags att bege sig till korpen med kotten. Blev body pump för oss vilket verkligen tog på krafterna. Nåja ska duscha nu och sedan läsa lite nk innan jag ska slagga!

Misslyckad planering.'

Känner att jag misslyckades med mina planer för dagen idag haha. Skulle vara duktig och fara och gymma och sedan dra hem för att plugga. Istället var jag med kotten och Jazmine efter skolan, sedan kring fem drog jag hem och då la jag mej för att vila lite, vaknar upp halv tio, far och handlar och nu sitter jag och dricker smoothie. Och nu känns det som om jag aldrig kommer somna ikväll vilket inte känns så stabilt!


Mys söndag.'

Gårdagen var soft, Jazmine kom till mej och vi surrade på en massa och drack lite vin, såg det nya tvd avsnittet och hann även träffa några innan det var dags att säga adjö och fara hem och sova. Och denna söndag började med barndans och sedan blev det att fara till Jazmine för att äta med hon, Daniela, Didrik och Rebecka. Var riktigt trevligt och roligt, sen ikväll träffade jag Didde och Jazmine igen innan jag for och hängde med Rebecka ett tag. Nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mej i sängen för att se på lite serier!

RSS 2.0