every exit is an entrance somewhere else.'

Har helt och hållet glömt bort att blogga, jag kan ta och börja berätta om gårdagen. då jag vaknade gjorde jag mej snabbt iordning och sedan for jag till Angelika där vi pratade, lyssnade på massa musik, målade naglarna, käkade osv. kring fem tiden for vi till mej där det blev tacos ätande och lite fixande. Då vi var färdiga for vi till bowlingen där vi träffade Elias, Robin, Simon och Melker! Efter det kom Kotten och då for vi förbi coop och sedan vidare till Emma där det var en massa folk. Blev även att jag slaggade där, och imorse klockan sju då vi vaknade såg vi på teve ett tag tills vi gjorde oss lite frukost. Kom mej hem kring tio och då såg jag på min serie tills jag och Moa skulle till valls. Det började tyvärr att regna men det stoppade oss inte från vårat åkande! Kan även bjuda på ett riktigt fult kollage från igår.
 

Stan hela dagen'

Har nyligen anlänt hos Johan efter att ha fått skjuts av min pudding. Imorse kring elva så kom Angelika till mej och efter ett tag åt vi frukost tillsammans, vilket inte händer allt för ofta! Efter tolv någon gång började vi traska ner till stan, och senare kom även Emil och Rasmus så då gick vi och tog oss en fika. Nu ska jag ta och slå kotten en pling för att höra hur det bli ikväll!


Miss you paradise.'

Blev en lite tidig kväll än vanligt ikväll, så nu sitter jag framför teven med massa frukt! Kvällen bestod iaf av en massa epa glidande och ett stopp på MAX. Trevligt. Men nu ska jag se på the secret life of the american teenager, godnatt.


Every end is a new beginning.'

Gokväll allihopa. Har haft en riktigt rolig kväll som började med att jag och Angelika först åkte till Willys för att köpa våran super billiga, stora och mumsiga dricka! Sedan åkte vi in till stan där vi träffade Nicke som vi sedan åkte runt med och efter ett tag for vi och hälsade på hos Hanna där det var ett gäng med folk. Efter det träffade vi Emma och Rebecca som vi spenderade denna fartfyllda kväll med!


Angelika time!

Idag har jag pratat i telefon ett x antal timmar och även varit ute i det riktigt fina vädret! Men nu har jag nyss gjort mej klar för kvällen och sitter nu och väntar på att Angelika ska komma. Ska bli himla kul att vara med den stumpan eftersom jag inte varit med henne på åratal!


02:22

Efter att ha ätit så sitter jag nu och ser på min braiga serie. Kvällen ikväll började med att jag och kotten for till Oliver där vi väntade på att Martin skulle komma. Efter att han kommit så for vi in till stan där vi träffade Emma, Rebecca, Jens och några. Efter ett tag bestämde vi oss för att fara till MAX och äta en sundae. Där träffade vi även Ida och Anna som vi sedan for ut och gled med tills vi åkte vidare till bersikka för att träffa ett gäng människor.


p.s there's hope'

Min bror och dom andra har nyss farit härifrån efter att ha varit och hälsat på! Så nu sitter jag och väntar på att min favorit brud som i vilken sekund somhelst ska komma hit. Om jag har förstått det rätt så ska vi umgås med Martin, Jens och nån mer. men får allt se hur det blir med de. Ha en kanon lördag, puss!
 

No surprises.'

Fick en väldigt bra start på detta lov! Började med ett pass på sensia, efter det blev de stan med kottis och ikväll var jag och hon först ute och körde tills vi for och skjutsade Emma till öjebyn innan vi for förbi Tom där även Oliver, Martin och några andra var! Lite senare rullade jag och kotten vidare till stan för att träffa Jens! Sen hämtade vi även upp Martin också körde vi omkring och träffade lite annat folk. Nu hade jag tänkt se på lite nya avsnitt av the secret life of the american teenager som avslut på denna kväll! Godnatt.


leopard'


If you can't love me now don't love me later.'

Hallåhallå, har nyss målat klart mina naglar så efter att dom torkat ska jag göra mej lite käk och sedan sätta mej framför teven. Idag slutade jag kring tre så jag och kotten for raka vägen ner till sensia där jag var tills jag var tvungen fara hem för att duscha och göra mej iordning inför middagen hos min faster. Så nu vet ni hur min dag sett ut iaf!


Bad decisions make good stories.'

Idag är det onsdag som dom flesta redan vet, och som vanligt har jag och kotten varit hos Jazmine där vi alltid har ett deeptalk och äter något mumsigt till. Ikväll blev det varma mackor och smoothie, vilket satt riktigt bra i magen! Imorgon och på fredag har vi inga vanliga lektioner så kommer ha två korta skoldagar framför mej innan jag tar lov. Det kan nog inte bli bättre just nu!


IT'S BEEN A WHILE BUT I STILL FEEL THE SAME.'

Har varit en gode så bra tisdag än så länge! Vi fick sluta en timma tidigare så då for jag kotten direkt vidare till gymmet. Efter det har jag bara hunnit duscha, dragit på mej ett par riktigt sköna kläder och ätit. Ska läsa lite i min engelska bok och sedan inta soffläge för att se på svenska rivieran och maria och mindy. Tycker faktiskt det låter som en riktigt bra tisdagskväll!
bjussar på osminkad brud'

grattis på din födelsedag!


Grattis allra bästaste och älskade pudding, fulfan, HOTBABE! Hoppas du haft en dunderbra födelsedag♥

we don't want our hearts to break in two'

Dagen har än så länge bara bestått av träning med kotten, kalas och nu ska jag börja läsa min engelska bok som ska vara utläst i veckan, även måla om mina naglar. Och om jag orkar kanske jag efter det far och solar.
 

Take every chance you get in life because some things only happen once.'

Kvällen har varit bra. Då kotten kom hit for vi direkt till Victor för att hämta upp han, Martin och Tom för att sedan kunna fara vidare till MAX där vi alla käkade. Efter ätandet for vi till Sager en snabbis, sedan hem till Tom där vi såg film tills vi bestämde oss för att åka in till stan och träffa Oliver och några. Sen begav vi oss till öjebyn för att möta upp Jens och några som vi sedan gled med tillbaka in till stan där resten av kvällen spenderades! Nu ska jag äta och se på film, hejs.


Lördag

Idag har jag hunnit med ett inte så långt pass på sensia, duschat och fixat mej inför kvällen. Nu ska jag iväg på middag och sedan kommer kotten till mej. Standard.


I don't even know where to start.'

Kvällen har varit kanonbra! Den började med att jag, Angelika och Sofie började göra iordning maten så att allt var klart sen då Rebecca och Emma kom. Vi åt en god middag och efter det inväntade vi kotten. Efter det åt en riktigt mumsig tårta och bara satt och pratade tills vi bestämde oss för att bege oss utåt. Först for vi och träffade ett gäng i bersikka och sedan åkte vi och nåra andra vidare in till stan med där vi cruisat runt resten av kvällen. Nu ska jag se en film men först kan ni få tre bilder från kvällens händelser!


Tacokväll i trollbäcken

Sitter nu i trollbäcken hos Angelika med hon och Sofie. Lite senare kommer även några andra brudar hit och då ska vi äta tacos och fira Angelika som fyller år på söndag! Efter det har jag ingen aning om vad denna fredags kväll har att erbjuda så det återstår att se.


valentine's day

Har nyss duschat och dragit på mej myskläder. Skoldagen har varit riktigt jobbig så det passar verkligen utmärkt med helg imorgon! Kvällens planer är att plugga engelska, måla naglarna och unna mej något mumsigt bara för att det idag är alla hjärtans dag. Kommer inte på nånting annat att skriva just nu såå hejdå.
haha

never give up on anybody. miracles happen every day.'

Hejhej! Sitter nu och lyssnar på musik och bara tar det lugnt i väntan på att jag ska få lite energi så att jag orkar plugga ett tag. Direkt efter skolan idag så for jag och Jazmine till sensia och kötta. Har även unnat mej en semla idag bara för att det är fettisdag, är dock inte så himla förtjust i det men det var faktiskt lite smågott! Men nu ringer Angelika, hejjs.

We're too young to be this sad.'

Har bestämt mej för att jag bara ska ta det lugnt ikväll. Än så länge har jag bara suttit framför datorn och pratat med min favvobrud. Men nu ska jag fara till mormor ett tag och sedan hade jag tänkt fara och ta mej en tjugominutare på solariet. Kommer sitta riktigt bra med tanke på att jag börjar bli väldigt blek, haha.


Flashbacks'

Jag och kotten kom just hem efter att ha varit och skjutsat hem Daniel och Ante. Denna lördagskväll har varit väldigt bra, den började som vanligt med att kotten kom till mej där vi var ett tag. Sen for vi och väckte Tony som låg och sov, efter det kom även Hampus, Oliver, Martin och Tom. Då dom blev hungriga for vi ner till MAX och sen kom det några till som vi satt och pratade med tills vi for tillbaka till Tony där vi började att se på en film. Andreas och Jens kom också efter ett litet tag. Men nu ska jag tvätta bort sminket och se på någon bra film, puss!


i knew you were trouble'

Har nyss kommit hem från en lyckat pass på sensia med Kottis. Nu ska jag ta mej en dusch, käka, göra mej iordning för kvällen, för kring fem tiden blir det middag hos mormor! Så jag har lite väl brottom nu men hinner kanske blogga lite innan jag far också, vilket såklart återstår att se.

Friday night

Kom hem för ett litet tag sen och har hunnit tvätta bort sminket och dragit på mej mina myskläder. Ikväll kom kotten till mej och efter ett tag begav vi oss in till stan hos en där det var ett par människor. Kring elva började jag, kotten, Martin och Tom våran lilla promenad till MAX där vi åt en sundae och träffade några andra. Nu ska jag ta mitt mysiga täcke till soffan där jag ska se på film och dricka en varm choklad.


IT WILL PROBABLY ALWAYS HURT TO SEE YOU WITH SOMEONE ELSE'

Idag hade jag mitt sista nationella prov i svenska och efter det fick vi sluta! Men det blev ändå att jag stannade kvar på skolan ett tag, standard. Dock vet jag inte riktigt vad jag ska ta och hitta på nu, kanske ska ta och måla om mina naglar och sedan får jag se vilka alternativ som dyker upp. Kvällen är iallafall mest troligt planerad för en gångs skull. haha

feelings change.

Imorse då jag vaknade var jag inte så kry så bestämde mej för att stanna hemma från skolan idag. Vaknade igen för kanske en timma sen och har hunnit äta frukost och kollat lite bloggar. Sitter även och snackar med min sjuka vän som också sitter hemma och gör ingenting. Ska försöka ta tag i mitt pluggande sen då orken kommer tillbaka.
 
 

you can run but you wont come far.'

Har tagit en liten paus från pluggandet så tyckte att det passade bra att slänga in ett inlägg! Idag hade jag typ den värsta skoldagen i mitt liv. Spenderade tre timmar i ett enda klassrum. Hatar verkligen nationella, tycker det är så himla läskigt. Efter det så for jag hem och har sovit från tolv till tre så nu är jag iaf utvilad! Funderar dock på om jag ska hinna fara ner till sensia eller ej ikväll. Men får väll se hur det går med mitt pluggande först.


be curious, not judgmental.'

Har nyligen kommit hem från skolan och ska vilken minut som helst börja med mitt so pluggande. Hela kvällen kommer i stort sett bestå av plugg eftersom jag har så mycket som måste göras. Har även nationella prov imorgon och har panik över det. Men som tröst slutar vi efter det! Så det ska bli riktigt skönt. 

You stole my heart and then you left me.'

Har ganska nyss kommit hem från en jobbig skoldag och hunnit göra mej iordning inför cheerträningen. Tanken nu är att jag ska vara duktig och börja läsa lite smått ur min engelska bok i väntan på att maten ska bli klar. Efter träningen har jag en massa matte och so som måste göras så jag tror inte att jag kommer blogga något mer idag.

Hurtig

Har nyss gjort mej iordning för cheerträningen och ska snart ta och bege mej hemifrån. Idag efter jag vaknat for jag genast till sensia för ett tungt pass med kotten och Jazmine. Efter det for jag sen hem igen, åt, pratade med Angelika och bara tog det allmänt lugnt. Har ingen mera tid till att blogga så jag kanske bloggar efter träningen igen, puss.


Before i pass out

Ligger nu i sängen och ska snart sova. Ikväll for jag och kotten till bersikka igen där det var en drös med folk. Kring tolv tiden for vi in till stan igen och var med några där innan vi drog hem. Godnatt.


don't be the girl that needs a boy. be the girl a boy needs.

Blev aldrig någon mera bloggning igår som ni säkert märkte. Kvällen igår började med att Kotten kom hit ett tag och sedan for vi vidare till bersikka där vi spenderade resten av kvällen med en massa andra! Men idag har jag inte gjort så himla mycket förutom att jag farit och kollat på lite tapeter. Nu ska jag måla naglarna och kika på lite bloggar. 
bjuderpåsnyggbild'

1 februari

Har nyligen kommit hem från en liten visit på stan med Moa. Idag fick vi sluta lite tidigare så då passade det ju kanonbra! Nu känner mej väldigt hungrig så ska ta mej något att äta och efter det hoppar jag in i duschen så jag kanske är klar i bra tid ikväll. Brukar vara en aning seg av mej så det lär behövas. 

RSS 2.0