if you give up now, what were you even fighting for?'

Har nyss kommit hem från en supermysig kväll hos Becka! Jag kom dit kring sju och då bjöds det på kaffe. Strax efter kom Jazmine och vi snackade på om allt som vi missat. Emma kom också lite senare och höll oss sällskap. Men strax blir det nog att inta sovläge eftersom att morgondagen bjuder på ett nationellt prov i engelska, vilket jag inte alls var så taggad på. Som tur är så tar vi dock helg redan imorgon. Himla skönt!



I pretend it doesn't hurt, i act like it's nothing. But really, it's everything.'

I fredags umgicks jag med Kottis. Vi brummade mest runt och träffade lite folk. I lördags tog jag mej en prommis till mormor där jag sedan solade och blev bjuden på en god middag. Sen på kvällen hängde jag med Stella, Jazmine och Victor. Vi var mestadels hos Robin med lite folk en hel del under kvällens gång. Agerade även chaffis, så tjänade allt några hundralappar vilket inte satt helt fel! Blev även sleepover i pitholm. Och idag då vi vaknat åkte vi in till stan för att käka och sedan får vi vidare och grillade med Robin och några ett tag. Och senare ikväll har jag först varit på ett besök på soldrömmen och sedan avverkade jag ett svettigt pass på korpen. Så med andra ord har min helg varit riktigt bra!

jag minns när det var du och jag.'

Mitt bloggande har varit väldigt segt pga att min telefon har lagt av helt. Men ska försöka göra mitt bästa ändå! I helgen har jag och mina tjejer varit på en hel del festligheter, så denna helg har varit gode så lyckad! Och igår tog jag det lugnt hela dagen och senare på kvällen var jag med först med Kottis som jag inte träffat på allt för länge. Blev en hel del snack innan vi begav oss ut där vi träffade Victor och några andra ett tag. Senare mot kvällen åkte vi vidare till Jazmine där även Sandra och Elin var. Blev en hyfsat tidig kväll vilket var välbehövligt. 
Denna dag har ägnats åt ta vara på det underbara vädret. Jag och Jazmine drog iväg och köpte en mumsig mjukglass och sedan var vi bara ute och njöt av vädret innan vi for hem och lagade middag. Och senare åkte jag till Emma för att umgås lite med hon och Linus innan Stella kom och hämtade upp mej som jag var med resten av kvällen. Lovet har iaf varit otroligt kul och imorgon börjar tyvärr skolan om igen. Men som tur behöver jag bara genomlida fyra dagar innan det blir helg igen!



Forever I'm yours.'

Har spenderat min dag på stan med Rebecka och Jazmine. Vi har mumsat på mjukglass och bara tagit det lugnt. Är nu hemma och väntar på att maten ska bli klar. Senare ikväll blir det att umgås med mina kära dancers. Och planerna är att förtära lite vin och bara surra på. Blir nog himla bra!

I just wanna know if you're gonna stay.'

Hänger just nu hos Jazmine och bara känner lugnet. Idag tog vi oss en lång sovmorgon och då vi vaknat till liv drog vi till korpen och efter det drog vi och käkade. Och igårkväll hade jag en myskväll med några glas vin med mina gäris, vilket var riktigt välbehövligt! Senare under kvällen kom även Stella och Victor förbi ett tag. Men senare ikväll blir det nog att vi hänger med Emma och några. Låter bra i mina öron.

If you start to miss me remember, I didn't walk away, you let me go.'

Lördagen blev otroligt lyckad med mycket dans och skratt! Och igår hann jag och Jazmine med att hänga hos kotten ett bra tag. Sen på kvällen var vi först med Jocke, sedan åkte vi vidare till Tony en snabbis innan vi begav oss hem till Jazmine. Adrian och William kom även dit och hängde med oss ett bra tag. Och idag har vi inte gjort allt för mycket, men strax ska vi vidare till korpen för att jobba på kropparna! Har tyvärr bara dessa bilder sen i lördags eftersom att min telefon bestämde sig för att sen ta ett dopp i toalettstolen!
 

Destroy everything that destroys you.'

Godmorgon! Sitter just nu och dricker kaffe med Jazmine, fast vi ska strax bege oss ner till korpen för att avverka ett konditionspass. Efter det har vi några ärenden att bocka av och sen göra oss klara för kvällen. Ska nämligen på Julia och Rebeckas 20 årsfest vilket kommer bli himla awesome! Så det blir nog ingen mera update för idag. Så ha en bra lördag allihopa!

mabye it would be better if we leave each other alone.'

Har nyss bäddat ner mej i sängen och ska strax ta och sova. Började iallafall min dag med att försova mej, så det blev en kort skoldag för min del. Då vi slutat for jag och Jazmine direkt till korpen där vi mest körde kondition och mage. Kan säga att jag för övrigt redan saknar sensia alldeles för mycket. Men jag hoppas att jag lär mej att tycka om korpen mer under tiden som går! Men hur somhelst, efter gymmet for jag hem där jag duschade och gjorde mej iordning för att sedan fara vidare till födelsedagsbarnet Rebecka där det blev fika och prat med några stycken. Mycket trevligt!

you only like me when youre lonely.'

Timmarna som jag spenderade på skolan idag gick väldigt segt. Då jag äntligen slutat for jag ner på stan med mamma där jag brände massa pengar på bland annat träningskläder och underkläder. Kändes himla bra i själen efteråt alltså! Och jag har faktiskt varit duktig och tagit mej tiden till att fota lite av det jag köpte så ni får se lite andra bilder hära. Men snart ska jag bege mej till gymmet med mina girls. Har nämligen bytt från sensia till korpen så får se om jag gillar det eller inte lite senare ikväll då! 

weak people revenge. strong people forgive. intelligent people ignore.'

Har haft en bra helg! Denna dag har jag umgåtts med Stella, Jazmine och Victor. Vi har hunnit med att käka på big boy, åkt runt lite och bara tagit det lugnt. Och ikväll var jag med Stella. Vi har myst på ute i det fina vädret, lyssnat på musik, druckit kaffe och planerat litegrann inför våran framtid! Vi hann även fara förbi hos Victor en sväng innan vi begav oss hemåt. Men nu ska jag försöka skriva lite på mitt tal innan jag sätter mej och ser på Arrow som jag inte sett på länge!

The sad thing is, I actually thought you were different.'

Uppvisningen på näringslivsgalan gick riktigt bra. Efter det så drog jag, Kotten, Jazmine, Emelie, Jenny och Felicia in till stan för att käka. Vi träffade även kära Moa en snabbis. Då det blev lite senare så hämtade jag och Jazmine upp Stella och Victor och sen for vi vidare till William där vi var några stycken. Och imorse tog jag och Kotten bussen till Luleå där vi åt och även tänkte shoppa. Men tyvärr fick bara en stackars tröja följa med mej hem! Då vi kommit till stan så for vi och hämtade Jazmine och sen vidare för att kika på Viktors match. 
Ikväll umgås jag med Jazmine och Lina, vad vi ska göra är än oklart dock!

så mycket man kan göra, och borde och vill. Men mitt i allt så ska man räcka till.'

Idag började jag dagen med ett crossfit pass och sedan historia. Efter det slutade jag och då var klockan halv elva. Tog efter det en promenad och då jag kommit hem tog jag mej en kopp kaffe med far. Sen har jag bara tagit hand om mej själv med facemask, en lång skön dusch och allt annat diverse. Hade tänkt ta det lite lugnt nu ett tag och sen ska jag nog börja göra mej klar för kvällen händelser. Vi dansare ska nämligen göra en flashmob ikväll på phb och sen ska vi stanna och äta middag där. Kommer bli riktigt roligt! Har bildbrist så ni får nöjja er med denna som är från igår.

Love this life.'

Denna dag har varit händelserik. Har hunnit med ett matteprov, rep på phb inför imorgon, invigt min skinnjacka och mina nya convese, agerat kock med Jazmine. Såklart blev det tacos. Och sen har jag även klippt hennes hår och sedan har vi hunnit med att umgås med Stella ett tag ikväll! Även hunnit med att toppa igenom mitt egna hår så nu är det mycket fräschare vilket känns skönt! Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen se på lite Arrow innan det är läggdags.

i'm almost never sure about what i want but i'm always sure about what i don't want

Idag har jag hela dagen gått runt och trott att det varit torsdag, men tyvärr var fallet inte så. Men imorgon får jag äntligen tänka att det är fredag nästa dag! Iallafall så fick vi sluta tidigare idag och då mötte jag upp Paula som jag hängde med ett litet tag innan jag begav mej hem där jag, duschat, färgat fransar och bryn, unnat mej en pizza och bara tagit det lugnt. Snart kommer även Kotten och vad vi ska hitta på vet jag inte riktigt än, men något bra blir det alltid då jag umgås med min babe så är inte orolig precis!


RSS 2.0