Not friends, not enemies, just some strangers with some memories.'

Satt just och tittade på det nya avsnittet av teen wolf och såklart ska internet börja leva sitt egna liv, så lika bra att jag bloggar medans då! Började dagen med att försova mej, men kom inte allt för sent ändå. Efter att jag slutat så drog jag och Jazmine in till stan, inväntade Didrik, käkade på MAX, drog vidare till Emma där hon och Rebecka höll hus. Vi hade det trevligt där tills alla skulle börja dra sig därifrån. Så jag har inte mycket för mej just nu, hade tänkt fara och handla lite mat till imorgon. Vi dansare ska nämligen till Boden för att dansa på mässan där. Kommer bli kul förutom att jag behöver vakna halv 6. Lär nog bli en tidig kväll med andra ord!

Road trip.'

Idag efter skolan drog jag, Jazmine och Didde på en liten road trip till Luleå där det först blev käk på donken och sedan hälsade vi på Felicia! Då vi kom tillbaka till Piteå blev det lite mys hos Jazmine och sen blev det hemfärd. Sitter nu iaf och ser på Paradise Hotel, efter det blir det nog läggdags.

90210'

Gokväll, ligger och känner lugnet framför bästserien just nu. I fredags hade vi vanliga lektioner vilket var helt okej. På kvällen kom Jazmine och sen åkte vi till Jesper där vi var med Didrik, John och Tom. Körde lite ölspel osv. Senare på kvällen stötte jag på Paula och vi for vidare till Jesper där det var en del folk. Dagen efter for jag och min familj till Luleå där det blev lite shopping. På kvällen blev det middag hos mormor där vi firade min mor. Efter det drog jag och Rebecka till Mange där det var ett par sköna människor, blev en del ölspel och äckliga drinkar haha. Kring elva åkte vi två till Emma där vi blev några stycken och hade det himla kul! Blev även så att jag, Max, Didrik och Martin slaggade där. Och idag då vi vaknat drog vi och käkade på MAX, for vidare till Jocke där Ola och Armin var. Sen ikväll hann jag hänga med bästa Daniela ett tag. Har haft en kanonhelg helg med andra ord!

i don't know you but i'm so attached.'

Nu har skolan startat om igen vilket jag inte var så sugen på egentligen. Men det ska bli skönt med lite rutiner igen iallafall! Idag gjorde vi dock inte mycket, gick igenom vårat schema osv sen så var vi klara. Men imorgon sätter vi igång med dom vanliga lektionerna! Hur somhelst, efter att vi slutat kom Didde och hämtade upp mej och Jazmine och sedan drog vi till honom. Vi sov mestadels så det blev inte så mycket att vi umgicks haha. Då jag kom hem drog jag på mej mjukiskläder, gjorde nudlar och sedan la jag mej i sängen för att se på den braiga filmen Gatsby. Sen har jag inte hunnit med så mycket mera. Hade tänkt duscha och äta middag nu eftersom det blir att vara med Jazmine sen. Våra planer för denna kväll är dock inte spikade!

This could be something.'

Har nyss sett på det nyaste avsnittet av teen wolf. Älskar verkligen den serien!! Tidigare idag efter att jag vaknat så hämtade Daniela upp mej, så var med den sötisen ett tag. Och nu hade jag tänkt göra något att äta och sen sticka vidare till farfar som fyller år. Efter det ska jag vara med min babe!

this is how we do.'

Det var riktigt längesedan jag skrev något hära, men jag har haft så mycket annat jag velat göra att jag helt enkelt inte har haft tid till detta. Men min sommar har iaf varit otroligt bra!

Firade midsommar hos Daniela med resten av ligan vilket var riktigt trevligt


Dagen efter midsommar blev det en spontanresa med Stella till Grekland. Vi var där i tre veckor och bara levde bästlivet med massor av sol, bad, drinkar och shopping.



Sen då jag kom tillbaka till mina saknade och fina vänner så bjöds det på poolparty, fest, bra väder och mycket mer!


PDOL helgen levererade också såklart som vanligt!


Och resten av sommaren bestod av lite mera partaj och andra aktiviteter!


Och ikväll står grillning på schemat, med Emma, Rebecka, Daniela, Jazmine, Mange, Marre och Didrik. Sounds good!

RSS 2.0