Can't love nobody, fucked up over you.'

Under tiden jag inte bloggat har jag hunnit med att fira Emma som fyllt 20 med sköna människor, uppträdigt för SmurfitKappa, varit sjuk, fått sommarlov, varit på Oskars 18års fest, lärt känna några nya och sköna människor och massor av andra saker! Har iallafall haft riktigt roligt. Och just nu sitter jag och inväntar min fina vän Jazmine. Vad vi gör av denna kväll återstår fortfarande att se. Men här har ni några bilder som tagits under tiden jag ej bloggat!

Nu sluter jag mina blå.'


That's just how I feel.'

Är hemkommen från niornas dansföreställning som var riktig bra! Så nu ska jag titta igenom lite samhällsfrågor och sedan möta upp Jazmine som jag ska hänga med ett tag. Gårdagen var lång. Den började med 9 kilometers vandring i skogen med klassen. Kan säga att det var en kamp i värmen och jag blev jätteblöt och smutsig. Då vi var klara så for jag, Jaz och Jenny iväg och solade, sedan fixade vi oss, käkade och sen mötte vi upp alla dansare. Blev brännboll, frågelekar och massor av annat. Även bjöds det på festligheter vilket blev en succé!

I like us better when we're wasted.'

Min lördag var mycket bra! På kvällen kom Jazmine, Stella och Victor hem till mej. Då vi hade förat här ett bra tag så drog vi först för att äta på bigboy, sedan vidare till Annelund där Robin och några andra var. Efter ett någon gång så for vi till Tages där vi mötte upp Tobbe, Mange och Jonas. Vi bestämde oss för att bada så nu är årets första dopp avklarat! Blev en kul kväll med andra ord! 
Och idag har jag och Jazmine varit och spelat volleyboll med ett par grabbar, catcha up med Becca och sedan blev det Tages med resten av ligan. Men nu ska jag fortsätta att se på min serie.
 

RSS 2.0