You Will never know your limits unless you push yourself to them'

Imorse blev det att kliva upp klockan tio för att ta bussen som gick elva till Luleå. Jag och kotten hittade ingenting förutom några nagellack. Efter att vi gått runt lite överallt så tog vi oss en fika på wayne's. Och innan vi skulle ta bussen hem så hittade vi våra drömmössor som vi letat efter i åratal men vi hann såklart inte köpa dom. Aja nu ska jag ta och avrunda detta inlägg så jag kanske blir klar nån gång ikväll!


Better things are coming

Hann aldrig blogga något då jag kom hem men direkt vi kom tillbaka till pite så for vi till mormor på middag där även Stella var. Då klockan närmade sej nio for jag och hämtade upp kotten och Moa. Sedan for vi och var med Victor och Wille. Vi for runt lite överallt med epan fast sen blev det ett stopp på MAX för att vi kände att det var dags med lite sundae! Gott var det, men nu är det dags att sova för imorgon blir det att fara till Lule med Kottis. Först får ni en bild från idag på en stolt faster:PPP haha


Success is the best revenge

Sitter nu i bilen påväg till Boden där det blir att hälsa på hos min bror. Är nog

hemma igen kring fem tiden så tippar på att jag bloggar då igen, hade!


life begins at the end of your comfort zone

Hejsan, kom hem för ett tag sen så hade strax tänkt starta en film och sedan sova. Ikväll kom kotten hit till mej och efter att vi varit här ett bra tag så for vi till victor där Elias också var. Sen for vi ut och körde lite epa, och med Elias bakom ratten går inte alltid allting som planerat men som tur var fick vi hjälp av pansarvagnen! Och för tillfället har jag lite kvällssnack med Frida och Jazmine, trevligt.

All in my head

Ligger nu i sängen och lyssnar på lite musik medan jag smsar med nåra. Ikväll efter att Angelika och kotten kommit så for vi iväg och var med Tim och John. Vi åkte mest runt med epan hela kvällen. Kring tolv efter att jag skjutsat hem Tim och John så for jag till Victor och var med han och Wille. Kom hem kring halv tre och sen dess har jag bara myst på framför teven och käkat. Men nu är det dags att sova så jag kanske kan vakna upp i tid imorgon!


someday your heart will just let him go

Har gjort mej färdig för kvällen som kommer spenderas med mina toppen brudar, nämligen Kottis och Angelika! Angelika är nog här när somhelst och sen ska vi bara invänta kotten. Efter der får vi allt se vad kvällen har att erbjuda oss en torsdagskväll som denna.
 

The most important things are the hardest to say

Är hemma från en trevlig kväll som jag spenderat med Frida, Ida och Oliver! Nu håller jag på att göra mej en macka med varm choklad, mums. Efter att jag ätit är det nog sängen som gäller.


We are what we choose to be

Idag klockan ett vaknade jag av att Jennifer ringde mej. Så jag klev direkt upp och gjorde mej iordning, sedan for jag ner till stan för att kolla runt lite med henne. Hittade tyvärr ingenting, men det gör jag ändå så aldrig på mellandagsrean. Blev iaf en varm choklad på nodo! Riktigt mysigt.


Victoria secret Fashion show

Såklart sitter jag och Stella fastklistrade framför teven just nu!


juldagen

Vaknade av att kotten ringde mej kring två tiden, och har pratat med henne tills nu. Denna julafton har varit bra, blev jättenöjd över alla mina julklappar! Ikväll blir det att äta middag hos mormor igen och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Måste nog ta och börja göra mej iordning så bloggar senare igen.

julafton 2012


you can't photoshop your ugly personality.

Goddag! Igårkväll blev det först glöggmys hos kotten med hon och jennifer. Efter ett tag for vi vidare och var med Elias och Victor! Nu pratar jag med Angelika men ska nog snart hoppa in i duschen så att jag blir färdig i tid ikväll. Ska börja avrunda detta inlägg, slänger in ett till lite senare.

i wasn't really meant to find love, but now you found me and got me all weak

Godmorgon, vaknade för kanske en halvtimma sen. Sovit bort hela dagen, check! Resten av dagen ska jag nog bara nörda mej framför datorn tills det blir dags att fixa mej lite. Ikväll blir det glöggparty med Kotten och Jenk sen får vi se vad vi hittar på. Bjuder på söt bild, vi hööörs.

Be with someone who brings out the best in you

Är nu hemma från kvällens alla äventyr! Det började med att jag och kotten gick till bion där vi mötte upp Alexander, sedan tog vi epan till pitholm. Där träffade vi bland annat Victor, Wille, Emelie, Hanna, Elias osv. Vi åkte mest runt med eporna, sladdade åså. Senare for jag, kotten och Victor till han där vi spenderade resten av kvällen. En bra start på detta lov! Nu är det dags att göra nå käk, är fruktansvärt hungrig.

smiidigt


jullov

Har nyss kommit mej hem från stan! Idag på skolan har vi bara snackat, ätit fullt med onyttigheter och fått våra betyg. Vi slutade kring tolv och då stannade jag kvar på skolan ett tag tills det var dags att bege sej ner till stan med Angelika som jag inte varit med på väldigt lääänge! Så det var jättetrevligt att träffa henne igen. Snart blir det att fara ut och äta, sen måste jag hem för att göra mej iordning för ikväll. Är så sjukt glad över att jag äntligen fått jullov! Känns underbart. 

tryck f5

Har äntligen gjort om här på bloggen så det är just därför som jag haft lösen på den. Dock är det lite småsaker kvar som jag ska fixa men det orkar jag inte göra nu ikväll. Idag var det innebandy turnering på skolan och kan säga att jag är stolt över klassen våran. Första gången det går hyfsat bra för oss bruttor! haha. Vi slutade kring ett men jag och några stannade kvar och kollade på finalen. Efter det så blev det stan en snabbis och sen en snabb visit gammelfarmor. aja nu ska jag ta och koka mej lite glögg, skriver mera imorgon!

Du måste resa dig och se vart denna vägen leder

Idag har jag haft världens huvudverk så for hem från skolan och direkt jag kom hem så la jag mej och vaknade kring 6tiden. Skönt var det! Jag ska nog snart ta mej en lång dusch och sedan mysa framför teven resten av kvällen. Tyckte de lät som en toppenbra idé.


grattis broder

 

silence is better than bullshit

Pratar nu med min braiga vän om lite allt möjligt. Skoldagen var inte den bästa eftersom vi var tvungna att visa upp våra solon. Men nu är det iallafall bortgjort. Det känns så himla bra att man äntligen får jullov på fredag. Har längtat som bara den! Har ingen aning om vad jag ska ta och göra nu, har ingenting som måste göras så jag ska nog starta en film och unna mej något gott. 

Whatever makes you feel bad, leave it.

Kom hem för ett litet tag sen så har hunnit tvätta bort sminket och dragit på mej mjukiskläder. Kvällen spenderades med kotten, Wille och Victor. Vi har sett skräckis åså. Har fruktansvärt ont i magen så ska ta och käka något i hopp om att det ska bli bättre!

arkivbild

2012-12-15

Hejhej, igårkväll efter förställningen for jag hem och gjorde mej iordning och käkade. Kring tio tiden for jag och Kotten till Victor där han, Wille, Elvis och Olle var. Vi gjorde inte så himla mycket men trevligt var det ändå. Idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag lyckades göra nå fel då jag skulle uppdatera mobilen så alla appar, några kontakter och massa bilder försvann. Inte kul. Men jag har nu gjort mej klar för kvällen så ska nu ta och snacka med min brud, Victors läskiga katt får stå för bilden, ses :P
 

if it means a lot to you

Föreställningarna idag har gott ovanligt bra! Jag har nyss ätit en coopsallad och om några minuter ska jag traska vidare. Har en sista uppvisning kvar och efter det blir det att fara hem och göra sej iordning för kvällen. Som det ser ut nu så ska jag senare vara med Kotten, Wille och Victor. Låter bra. Men nu har jag inte tid för att skriva något mera så gör det nog lite senare.

I know what i want, and i'm gonna get it.

Denna skoldag har varit ruskigt lång!! Vi började halv tio och då såg vi på lucia och efter det så började vi repa inför dansuppvisningarna som vi har imorgon. Kring fem fick vi äta och snabbt efter det fortsatt vi med vårat repande. Då klockan närmade sej halv nio fick vi äntligen fara hem! Sen dess har jag tagit mej en långt dusch, rakat bena, haft hårinpackning, facemask och målat naglarna. Var himla välbehövligt, känner mej typ som en helt ny människa! Nu ska jag nog ta och starta en film och sedan sova, godnatt.


Luciavaka'

Tjena kotten kommer alldeles strax för att hämta upp mej och sedan sticker vi vidare

till Victor där han och Wille håller hus.


Språk

Sitter med Jennifer på språket och vi gör absolut ingenting! Efter denna lektion har jag dans och sen slutar jag, men ska nog stanna kvar för att öva på mitt solo ett litet tag. Missade även 12/12/12 klockan 12:12 så det var ju himla surt:P Nä. men har inget mer att skriva nu, återkommer lite senare istället.


no one can save me now.

Har nyss vaknat och nu sitter jag och snackar med Stella. Min helg har varit bra! I fredags spenderade jag kvällen med Moa, Kotten, Jennifer, Lukas och Anton. Vi åkte mest runt med eporna tills vi for till MAX för att äta. Sen slaggade jag och Moa hos Kotten. På morgonen myste vi till en film med massa gott. Och igårkväll kom Kotten först till mej och kring tio tiden for vi till Wille där Victor också var. Efter ett tag kom även Daniel och Ante. Då klockan började närma sej halv ett så for jag, Kotten, Victor och Wille in till stan där vi käkade. Efter det skjutsade jag hem dom och då jag kom mej hem startade jag en film som jag sen somna till.

friday'

Sitter hära med brudarna och kikar på lite x-factor. Men vi ska nog snart dra ut och glida litegranna, sen får vi se vart vi hamnar. Slaggar även hos kotten ikväll så det blir kanoners. Jag slänger kanske in ett litet inlägg lite senare ikväll. Ni får ha en toppen fredag, ttyl.

no one can change a person but a person can be a reason someone changes'

Känns oerhört bra med fredag. Det vart en riktigt chill skoldag, hade no, dans, engelskaprov, lunch och sen dans igen! Nu hade jag tänkt ta mej en dusch, äta lite och sedan göra mej iordning för ikväll. Kommer spendera min fredagkväll med mina braiga brudar så det blir toppen! Juste, var hos frissan igår så nu har jag äntligen fått lite ljusare hår vilket också är toppen.

Don't overthink. Just let it go.'

Var nyss och kollade på en dansföreställning och nu är jag påväg hem. Om jag finner orken så blir det att plugga till engelska provet som jag har nu på fredag. Har verkligen ingenting att skriva om så vi hörs nån annan gång!

bästa du!


sometimes i wish i could delete people.

Idag har det varit hela 20 minusgrader. äntligen är det vinter! Skoldagen kändes fett lång vilket var fett jobbigt. Ikväll  har jag inte gjort så himla mycket. Bara varit ut en sväng och nu ska jag nog ta och läsa igenom engelskan och sedan äta en rostad macka med oboy framför sex and the city. Blir ett bra avslut på denna tisdag!
du är fett bra vännen♥

it's all lies, darling.

Har nyss haft ett långt samtal med min sjukling till vän, och innan det pratade jag även med Angelika! Idag fick vi sluta lite tidigare så då for jag och Jazmine ner till subland för att käka och sedan vidare till träningen. Efter det så for jag ut och körde lite. Men nu börjar det bli dags att äta eftersom jag aldrig gjorde det efter träningen. 

Saturday

Har haft en toppen lördag! Det började med att kotten och Jennifer kom och hämtade upp mej och sedan for vi vidare till Linnea där vi var ett himla bra tag. Efter många om och män for vi vidare till Moa och sen in till stan. Har ingen ork att skriva så nu ska jag ta mej nå att käka och efter det sova, godnatt!


RSS 2.0