New flame.'

Dagen har varit riktigt bra än så länge! Mötte upp Daniela på stan där vi gick omkring en sväng innan vi satt och ner och tog en fika och fick surra på en del. Då vi gått klart på stan så for vi och hämtade upp Jazmine för att sedan dra vidare till Luleå. Är iaf hemma nu och väntar på att min babe ska komma hit så att vi kan göra något av denna kväll!

you know you like it.'

Vaknade väldigt sent idag så har bara legat och sett på tvd hela dagen vilket varit rätt så skönt. Igår så hade jag planerat att vara med Becca så vi bestämde oss att fara ut på thai och äta. Efter det for vi och köpte massa godsaker och åkte sedan vidare till Lå där han och Simon var. Vi hade väldigt otur med våra filmval, tre dåliga  filmer på raken men det var trevligt ändå! Och kvällens planer är än så länge lite oklara.

Give your dreams the wings to fly.'

Har haft fullspäckade dagar så har inte haft någon tid till att blogga. Men det som hunnit hända är att vi haft julföreställning vilket gick otroligt bra! Fått jullov, haft 18års firande för Victor, badat jacuzzi med Becca, Simon och Lå, firat jul, partajat, tränat och annat kul! Tänkte inte skriva så mycket mer än att jag nu ska sticka iväg och träna och efter det göra lite ärenden. Och bilder från dessa dagar kommer här,

Someone, somewhere is made for you, forever.'

Idag har jag haft två vanliga lektioner, ljus rep till klockan sex, och sen ikväll har jag varit hos Emma där vi två sett på ph och surrat på litegrann. Snart ska jag dock ta och lägga mej så jag hinner ladda upp inför morgondagen. Har nämligen dansuppvisning så det är nog bäst med lite extra sömn. Och på tal om annat så hade var det längesedan jag hade en så bra helg som denna. I fredags blev det vin hos Becca med massa sköna. Och lördagen var vi först några hos Lå där det blev massa ölspel innan vi alla drog vidare till Jesper där vi var resten av kvällen med massor av andra människor. Himla roligt. Lite bilder från helgen får ni också.

Wish you were mine.'

Sitter i soffan och försöker skriva klart min svenska vilket inte går så bra som jag vill. Dagen har varit helt okej, började med att dansa och sedan avverka på lektioner engelska. Då jag kom hem så la jag mej och såg på Vampire Diaries, och senare under kvällens gång så ringde Becca. Så det blev att fara och bada jacuzzi med några stycken. Var trevligt och väldigt skönt för den delen! Men ska återgå till min svenska uppgift och sedan lägga mej och sova!

Firestone.'

Ligger i sängen och försöker sova men min onda rygg gör det ej lätt för mej. Idag efter att jag vaknat osv så for jag ut på lite ärenden, och hämtade även ut ett paket. Vilket var mina nya skor som jag för övrigt är lite småkär i. Sen blev det att fara till skolan. Och ikväll kom Viktor hit som jag hängde med hela kvällen och efter ph skjutsade jag han och sen dess har jag inte gjort så mycket förutom att äta och mysa i sängen framför filmen perfect mothers.

I lost you once, i think i can do it again.'

Är riktigt nöjd över denna helg. Den har varit fett skön! Igår var det avslutning för barndansen vilket gick bra och efter det blev det fika med klassen. Sedan blev det hockeytittande med Jazmine, Daniela och Rebecka. Då vi blev less så åkte vi vidare till tre kronor och käkade. Sen på kvällen hängde jag med Stella och Vickan och hade det trevligt. Idag var vi lediga så jag degade bara på här hemma och sen ikväll kom Emma och hämtade upp mej, som jag förövrigt inte träffat på evigheter så det var kul att träffa den bruden igen! Blev iaf ph mys hemma hos henne med Ola, Max, Jazmine, Rebecka, Lå, Ludde och Didrik! Men nu är jag på hemmaplan och ska ta och styra upp nå käk och sen se på Arrow. Sovmorgon till klockan ett imorgon och det kunde nog inte kännas bättre! Ni får även en inte så rolig bild från i lördags då vi for till donken, puss.

That heart is so Cold.'

Idag har jag varit i Älvsbyn hos min bror eftersom att hans små pojkar fyllt år! Sen då jag var på hemmaplan igen så har jag hunnit med att baka och sedan varit på middag hos mormor. Och nu ska jag vidare till Daniela och vara med hon, Rebecka och Max. Inga spikade planer på vad vi ska göra men det blir nog bra hur somhelst! Ha en bra lördag alla!

Break the Rules.'

Har krypt ner under täcket och ska snart ta och starta lite Vampire Diaries innan det är dags att sova. Denna dag började med att jag var en klant och försov mej, sen var jag i skolan och efter det blev de en snabbis på stan. Sen ikväll blev det att fara och titta på LÅs hockeymatch med bland annat Jazmine, Becca, Didrik, Ludde och John. Det har min dag bestått av och imorgon väntas skola och en drös med plugg som jag borde ha gjort för längesedan. Fyfan.

Baby you are not the only one.'

Hejsan har inte kunnat blogga pga att min telefon blivit avaktiverad. Men får förhoppningsvis tillbaka den imorgon så det känns bra. I alla fall, i fredags på så kom Daniela, Rebecka och Jazmine hit. Vi drack lite vin och surrade på. Efter ett tag kom Stella, Victor och Didrik förbi en snabbis innan vi skulle dra till Jocke där han och alla andra  grabbar var. Hade det riktigt roligt och då vi varit där ett bra tag stack jag och Jazmine vidare till Tony där det var några stycken. Vi var hemma närmare fem och då somnade vi direkt. Lördagen spenderade jag först i Luleå för lite shopping och på kvällen var vi hos Jazmine. Först var det bara jag, hon, Rebecka och Didrik. Men senare kom även John, Lå, Pontus, Matte och några som var vårat sällskap för kvällen. Och igår på skyltsöndagen blev det att sälja fika och dansa litegrann. Senare under kvällen var Rebecka och Jazmine hos mej. Vi fikade och bara tog det lugnt innan vi åkte vidare till Lå där vi var med han resten av kvällen. Har nu inga bilder så ni får en liten selfie

RSS 2.0