When writing the story of your life, don't let anyone else hold the pen.'

Sitter i soffan och försöker skriva klart min svenska, men ska nog ta och ge upp snart eftersom jag inte har några fler krafter kvar för sådant ikväll. Min lördagskväll spenderade jag mestadels med Jazmine, Stella och Victor. Vi träffades först i stan där det blev käk på bigboy och efter ett tag begav vi oss vidare till Öjebyn där vi alla fixade naglarna och snackade en massa. Vi blev även bjudna på en riktigt mumsig blåbärspaj vilket satt himla bra i magen! Då klockan närmade sig fyra så började Stella och Victor bege sig hemåt. Men jag slaggade hos Jazmine. Och idag efter att vi vaknat osv så for vi ut och åkte bil med Jocke och Anton ett tag. Sedan for vi förbi Stella en snabbis innan vi drog tillbaka till Jazmine där vi åt och såg på en skräckis som faktiskt var gode så bra!

If you kiss her mind, her body will follow.'

Idag efter att jag vaknat och ätit frukost så for jag vidare till Jazmine för att vara med hon och Sofia vilket var himla trevligt! Och nu har jag nyligt kommit hem efter att ha skjutsat hem Stella. Så ska snart börja göra mej klar inför kvällen som jag kommer spendera med Jazmine. Och igårkväll började det med att Jazmine kom hit. Då vi varit här ett tag så drog vi vidare till Paula där vi spenderade kvällen med några andra! Sen kring två någon gång så mötte jag upp Kristoffer som gjorde mej sällskap påväg hem! 

Your face still haunts my dreams when I'm alone.'

Gokväll, har nyss kommit hem så ska strax skriva lite på min engelska och sedan kika på något avsnitt av Arrow med min moder. Denna skoldag gick hyfsat snabbt. Då jag kom hem hann jag med att äta, duscha och klippa håret litegrann. Sedan drog jag iväg för att vara med Stella. Vi tog det mest lugnt och snackade en del. Efter ett tag drog vi vidare för att hämta upp Victor som vi hängde med resten av kvällen. Det är väll så min torsdag sett ut med andra ord! Helg imorgon och det känns ljuvligt.

don't hold me too tightly cause i'll be reminded of why i wanted you here.'

Har nyss sett sista avsnittet av teenwolf på säsong tre och det var så underbart bra! Jag längtar så himla mycket tills säsong fyra kommer, helt sjukt vad bra det kommer vara. Iallafall så fyllde jag då år igår och min dag var riktigt bra. Efter skolan blev det en snabbis ner på stan och senare på kvällen for jag, Jazmine och Rebecka till thai där vi åt en god middag och surrade på. Kring nio begav vi oss vidare till Rebecka där vi tjockade oss lite med massa fika och tårta! Då man fyller år så får man faktiskt det ;) Och efter att vi varit där och myst på så träffade jag Stella och Victor ett tag innan jag bagav mej hemåt!
Idag har jag varit hemma från skolan för min migrän, men senare på dagen så for jag till nodo där mina dancers bafann sig. Så gjorde dom sällskap och sedan drog jag och Jazmine vidare till Becka för att träffa henne en sista gång innan hon far till Stockholm. Kan bara säga att jag är en aning avis på henne. Vill också dra här ifrån för att få slippa allt ett tag. Hade varit riktigt skönt för tillfället!

So baby when you leave this place, I don't wanna hear your name. Promise when you walk away you're never coming back again.'

Hallåhallå har helt glömt bort att blogga domhära senaste dagarna men kan berätta lite snabbt om dom nu istället! I fredags hade jag tjejmys med kotten och Stella vilket var riktigt skönt! På lördagen så sov jag bort hela dagen och sen på kvällen vart det middag hos mormor. Var där till tio någon gång då Stella kom, då for vi, Victor, Martin och Kotten till Stella där vi hängde resten av kvällen. Och igår på söndagen så kom hela släkten för att fira mej lite i förskott. Sedan under kvällen var jag med Stella och Victor ett tag innan jag drog vidare för att vara med Jazmine! Sen idag så stannade jag hemma från skolan pågrund av min hemska migrän. Så tog mej en lång sovmorgon och sen efter att jag vaknat vid liv kom Jazmine till mej och sedan for vi vidare till henne där vi var tills det var dags att fara vidare till dansen. Kändes bra att få dansa av sej lite! Har iallafall haft en riktigt lugn helg, vilket jag inte haft på länge så det var himla skönt! Så fler sådana helger kommer det absolut att bli.

Sometimes you give up on someone, not because you don't care but because they don't.'


it's your ride, and yours alone. others may walk it with you, but no one can walk it for you.'

Och där tog jag äntligen helg! Känns riktigt skönt. Jag har nyss gjort lite käk som jag ska smaska på framför Arrow innan det är dags att börja göra sej klar för kvällen. Planerna för denna fredag är att umgås med mina brudar, men vad vi ska göra är fortfarande ett stort frågetecken. Något roligt lär det väll blir hur somhelst! Det var nog allt jag hade att skriva för tillfället så tar och avrundar nu!
 

Kiss me like you love me, just one more time.'

Sitter just nu och funderar över varför jag är så dum. Jag som skulle plugga ikväll men istället fastnade jag framför min nya serie Arrow. Omöjligt att sluta se då det är en äkta hottie som är med! Men ska iallafall göra ett försök med att dra mej upp ur sängen och in i duschen.  Efter det ska jag äta något och sedan är det nog sovdags. Fredag imorgon och det känns underbart!

Being sad is a waste of time.'

Ligger nu i sängen redo att sova men tänkte blogga lite först. Idag var jag bara med på två av dagens lektioner eftersom att jag hade tid för att kolla upp min hals. Ska äntligen få börja dansa nästa vecka så det känns super! Efter det så for jag iväg med mamma och pappa för att fika, och senare då jag kom hem la jag mej och sov några timmar innan jag tog hand om mej själv med facemask, färgning av ögonbryn osv! Resten av kvällen har jag spenderat åt att plugga eftersom att jag har ett samhällsprov att bocka av imorgon, wish me luck!

I was born to make mistakes, not to fake perfection.'

Nyss kommit mej hem efter att ha varit på dancehall. Så nu ska jag försöka mej på lite samhällsplugg och läsa några sidor från min engelskabok. Efter det ska jag se på efterlängtade teenwolf, verkar vara ett riktigt bra avsnitt så jag håller på att längta ihjäl mej!



Why do they make it so hard?'

Har suttit och tagit det lugnt ett tag i hopp om att finna lite motivation till pluggandet, vilket inte gått så bra. Men får väll ta mej i kragen och börja ändå antar jag. Skoldagen var iallafall snabbt över och då jag kom hem gjorde jag lite te och sedan såg jag på film. Efter filmen blev det tacos vilket var underbart gott! Nä nu ska jag försöka dyka in i samhällsboken, ses.

You call me bitch like it's a bad thing.'

Gårkvällen blev lika bra som min fredag. Jag och Jazmine åkte till Jack där vi hämtade upp Rebecka. Vi for då till Ica och köpte godsaker som vi sedan mumsade på hemma hos Rebecka medans vi bara mös och pratade om allt mellan himmel och jord. Lite senare mot kvällskvisten tittade vi in hos Joakim innan vi drog in till stan för att möta upp Max, Martin och Jocke som vi sedan åkte vidare med till Jack där han och några var. Vi körde på några timmar innan det blev dags för hemfärd. Och idag har vi hunnit med lite allt möjligt och ikväll hann vi även med att få dansa loss med Rebecka och några andra brudar. En riktig kanonhelg!

Live life, like there's no tomorrow.'

Befinner mej just nu hos Jazmine där vi bara tar det lugnt, men ska snart bege mej hemåt för att äta och göra mej klar för kvällen. Igår for jag och Jazmine till Rebecka för lite tjejmys innan vi åkte vidare till Jack där han och dom andra grabbarna höll hus. Blev så att vi spenderade resten av våran kväll där. Riktigt trevligt. Och idag efter att vi vaknat till liv for vi till Rebecka där vi snackade en massa innan vi åkte hit. 

Do it all again.'

Som den sjukling jag är så sitter jag just nu och kollar på då resten av klassen avverkar två stycken danspass. Känns trist. Men om en och en halv timma så tar jag äntligen helg vilket känns hur underbart somhelst! Kvällens planer är att jag och mina brudar börjar kvällen hos Rebecka och sedan får vi se vart vi slutar upp!

I think we were meant to be but we did it wrong.'

Skoldagen har varit en kamp att överleva idag men jag lyckades som tur var! Då jag kom hem la jag mej direkt i sängen och somnade i någon timma tills det var dags att kliva upp och äta middag. Efter det åkte jag vidare och var med Stella. Victor kom även efter ett tag och då gick vi ut på promenad. Sen ringde Jazmine så jag började varandra till henne där vi är just nu och bara tar det lugnt. Hon ska även få hjälpa mej med min engelska nu, så hinner inte skriva något mer för tillfället.

back again.'

Har nyss kommit hem efter att ha varit på dancehall, så nu sitter jag och pratar med Jazmine i telefon. Ska strax hoppa in i duschen och efter det kanske jag läser lite ur min engelskabok och sedan ska jag se på teenwolf. Idag under dansen hade vi istället pilates vilket var lite småkul ändå. Känns riktigt skönt att jag äntligen återvänt till träningen igen! Dock är jag inte helt frisk än men kan inte vänta nå mera! Men nu ska jag fortsätta mitt samtal med min babe.

accept what is, let go of what was, and have faith in what will be.'


Jazmine anlände nyss och tanken är att vi ska plugga litegrann och bara mysa på ikväll. Låter riktigt bra i mina öron! Blev då ingen promenad för mej idag, jag somnade istället i några timmar och tittade sedan på lite mera teenwolf. Haha. Slut på ord så tar väll och avslutar detta inlägg nu.

it wasn't a waste of time if you learned something.'

Godmorgon! Har nyss kommit hem från ett besök hos tandläkaren så nu ska jag se på bästserien och äta kiwii. Hade tänkt att gå ut på en promenad nu då solen skiner, men det blåser riktigt mycket just nu så får nog avvakta med det ett tag! Hade inte så mycket mera att skriva för tillfället så uppdaterar nog lite senare idag igen.

Too lost in myself to help anyone else.'

Känns riktigt dåligt att lovet är över. Har haft en jättebra vecka och vill bara att det ska fortsätta såhär i evigheter men tyvärr börjar ju skolan somsagt om imorgon. Idag tog jag mej iallafall en lång sovmorgon och efter det har jag glott på teenwolf i några timmar. Sedan åkte jag iväg på middag, så hann träffa Stella ett tag innan jag for vidare till Kotten och spenderade lite tid med hon och Jazmine. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mej lite god mat att mumsa på framför min serie!



I miss your stupid face.'

Har nyss bosatt mej i soffan framför en film. Började min kväll på middag hos mormor med lite födelsedagsfirande och tårta. Efter det åkte jag och Stella till Victor och sedan for vi alla vidare till Martin där han och Kotten var. Vi såg film och pratade på. Då klockan närmade sej ett for vi in till stan där vi stannade upp på bigboy för lite mat innan jag skjutsade hem Victor och Stella. Vart en lugn och trevlig kväll vilket kändes riktigt skönt! Men nu ska jag fortsätta med min film och sedan sova.

in life, you never lose friends. you just find out who the real ones are.'

Har nyss kommit hem efter att ha varit och sett på fotboll med Rebecka! Det var riktigt soligt och skönt ute till en början men det började blåsa så himla mycket efter ett tag så vi bestämde oss för att fara hem igen. Och igårkväll bestämde vi oss i sista sekunden att vi ändå skulle fara på hockeyn så vi gjorde det. Efteråt for vi hem till mej där vi snackade och tog det lugnt. Senare blev vi hungriga så vi begav oss till seven där det blev korvätande. Var iallafall en trevlig kväll med andra ord. Men nu ska jag se på min älskade serie och bara känna lugnet tills det börjar bli dags att göra sej klar för kvällen!


the minute you stop making mistakes is the minute you stop learning.'

Ligger nyduschad i sängen och myser framför lite teenwolf i väntan på att middagen ska bli klar. Tacos står på menyn idag så jag klagar inte! Imorse efter att jag vaknat och ätit en god frukost gick jag ut på en lång promenad. Är riktigt less på att gå runt och vara halvsjuk och inte kunna träna. Men får väll hoppas att jag frisknar till så snart som möjligt! Annars har jag inte gjort så mycket mera, och ikväll var planerna att fara och titta på hockey men vi strök dom planerna. Så får allt se vad jag tar och gör av min fredagskväll!
 

The worst part about being strong is that no one ever asks if you are okay.'

 Har varit lite seg med skrivandet senaste dagarna men så är det ju då man vill ta vara på sina lediga dagar! Iallafall så har jag nyss gjort mej klar för kvällen. Så nu blir det att fara till nodo och mysa lite med Jazmine, Sofia, Eskil och Tiff. Efter det får vi se vart vi hamnar och gör, men det blir nog bra hursomhelst!

If you are brave enough to say goodbye, life will reward you with a new hello.'



My soul.'

Sitter just nu och dricker en kopp med grönt te och efter det ska jag nog inta sovläge. Ikväll efter att jag gjort mej klar fastnade jag framför teenwolf ett bra tag. Så först efter tio någon gång begav jag mej utåt. Har umgåtts med Rebecka och Jazmine och vi har ätit och surrat på i några timmar vilket var välbehövligt. Men nu kallar sängen på mej så sovgott!

Haters keep hating. Ravers keep raving.'

Igårkväll började kvällen med middag hos kotten med hon och Jazmine. Och det blev såklart tacos för våran del! Även efterrätt, mycket skratt och massor av deep talk. Då klockan närmade sej tolv for jag och Jazmine till Linus dör han, boysen, Rebecka och några andra var! Efter att vi varit där ett tag åkte vi alla vidare till Martin där vi fortsatte kvällen. Då vi varit där ett himla bra tag började vi våran färd in till stan. Det blev då käk på seven eleven med Ola och Jack vilket var riktigt mumsigt! Och imorse efter att jag och Jazmine vaknat upp tog vi oss en lång och uppfriskande promenad till Kotten där vi bara tog det lugnt. Har nyss ätit middag hos mormor men ska väll ta och bege mej hemåt för att göra mej iordning för kvällen som kommer spenderas med mina babes! Har varit en himla bra början på detta lov alltså.

RSS 2.0