Cirkus, dench gang.'

Denna helgen har varit en av dom bättre på länge! I fredags hände det inte så himla mycket. Men lördagen var jag först på stan där det blev att ta lite mera hål i öronen och inhandla en ny kavaj. Senare kring fem mötte jag upp bästgänget på coop och sen for vi alla till Rebecka där vi åt en fantastisk middag, hade en riktigt rolig förfest innan vi drog vidare till statt. Jag hade nämligen turen att vinna en biljett så jag var nöjd. Blev då iaf en fett bra kväll. Igår blev det bara att chilla och idag var jag först på skolan, for sen hem och sov i 6timmar, hängde med Rebban och nu ska jag se på en film innan jag ska slagga.

18år i denna stad.'

Har nyss kommit hem från en riktigt bra kväll! Började dagen med dans och sedan två lektioner. Då jag slutat blev det en snabb sväng på stan och sen hem för att bli firad av alla släktingar. Sedan blev det middag på thai och efter det for jag till nodo där det blev drinkar med mina bästa, så glad att jag har dom! Nu har jag intagit soffläge framför mina serier. Haft en perfekt födelsedag, och tror nog inte att den kunde bli bättre!

stole the show.'

Sitter i soffan och ska ta och se något avsnitt av pll innan det är sovdags. Helgen har varit bra, i fredags blev det att fara till phb med Jazmine, Stella, Didrik, Ante och Victor för att se på en show som bland annat Rebecka och Daniela medverkade i. Dom var så sjukt duktiga! Efter det tog vi det bara lugnt. Och lördagen hängde jag med Kotten och senare på kvällen var vi ett gäng sköna hos Stella och sedan var vi hos John. Ikväll har jag haft film mys Med Jazmine, Rebban och Didrik. Ett bra avslut på denna helg. Skola imorgon, vilket känns fett osoft.
 

Lucy.'

Denna torsdag har varit skön. Började dagen med några timmars dans sen fick jag sluta. Och då for jag och hängde med Rebecka, Vickan och Ante. Efter det for jag hem för att äta middag och sedan åkte jag vidare till acusticum för att se på dansföreställningen Lucy, tyckte den var riktigt bra faktiskt! Nu blir det en dusch och sedan seriemys i någon timma. Sovmorgon till halv två och en efterlängtad helg imorgon, kan inte bli bättre!

recap.'

Hallåhallå, har varit frånvarande i drygt två veckor så kände att det var dags att komma tillbaka! Har haft det riktigt bra under tiden jag ej bloggat. Under lovet tog jag vara på ledigheten och umgicks med mina bästa. På söndag som var sista lovdagen, började resan till London med klassen. Under tiden vi var där shoppade vi en massa, tog dansklasser på Pineapple, gick på musikaler och många mer roliga saker. Det var så otroligt fint och magiskt där, vill redan tillbaka! Vi kom tillbaka till kalla Piteå på fredagkväll och då stod festligheter på schemat. Var så roligt att träffa alla igen, hade saknat dom så mycket. Lördag blev det också festligheter. Sen har det väl inte hänt så mycket mera så tänkte att det nu fick bjudas på en liten bildbomb

Sportlov.'

Har nyligen kommit hem från danssalen och väntar nu på att middagen ska bli klar. I fredags fick jag äntligen lov. På kvällen for jag och Jazmine till Joel där vi spenderade nästan hela kvällen med några andra. Blev även en snabb visit hos Vickan och sedan käk på MAX. Lördagen blev det massa chill framför teven och senare då jag kommit mig hem så var det dags för middag och sedan bjöd Jazmine på filmkväll hemma hos sig. Och igår började dagen med barndans, efter det seriemys och sen häng med Jazmine och Didrik ett tag.

RSS 2.0