I still care but you're still a jerk.

Missade att jag hade träning ikväll så nu sitter jag istället här och spelar ett grymt kul spel. Klarade även moppekprovet idag!! Fett nöjd:P och efter en lång skoldag så for jag och Moa ner till stan en snabb sväng. Fast det blev dock inte att jag köpte något. Lite tråkigt. Nu ska jag fortsätta spela mitt kuliga spel, fast först får ni en bild på min fett gulliga klass:P hejs!


burn it down.

godkväll! Skoldagen var grymt jobbig fast än vi fick sluta en timme tidigare. Efter att vi slutat for jag hem och sen dess har jag sett teve, pluggat för fulla rullar, tagit mej en liten pn och lite andra små saker. Hade snart tänkt lägga mej i sängen för att sova, en lång dag väntar mej imorgon. Slutar halv fem vilket inte är kul alls.

Δ▼Δ


120827'

Har varit tvungen att lägga bloggen åt sidan ett tag, men nu är jag tillbaka i bloggvärlden igen! Alldeles nyss satt jag och pluggade engelska, fast nu ligger jag i sängen och smsar lite. Ska nog ta och försöka sova om ett litet tag. Har varit en lång skoldag med mycket dans och skolfoto hade vi även, fy å blä! Men nu hade jag tänkt kika vidare på lite andra bloggar, ses!

live while you're young

Godmorgon! Har nyss fått i mej lite frukost så nu sitter jag och ser på Dallas medans jag pratar med kotten. Gårdagen började med att jag och kotten for och köpte slush och sedan for vi vidare till Oliver där vi var tills jag for iväg och åt hos mormor. Efter ätandet for jag hem också kom Jennifer och höll mej sällskap medans jag gjorde mej iordning. Kring åtta tiden kom Felicia och Emelie och hämtade upp oss, sedan begav vi oss vidare till pitholm på fest. Kring elva nångång for alla till MAX för lite käk och sen blev det lite tjorv, så for till Hampus ett tag innan jag begav mej hem! Bjuder även på två söta bilder från igår.


All or nothing.

Blev ändrade planer inför kvällen. Jag har mest suttit här hemma där jag pluggat och skypat en hel del. Kring halv elva hämtade Stella upp mej och sedan for vi vidare till henne. Så det fick allt bli en lugn kväll, vilket var gode så skönt ändå. Känner mej jätte trött så snart tar jag nog och lägger mej, sovgott!


fredag'

Har nyss ätit, och det blev tacos. Var faktiskt ganska så gott, brukar inte alls gilla det. Idag slutade vi tjugo över två, och är typ helt överlycklig för att vi slutar så tidigt! haha. Men nu ska jag slå en pling till Kotten för att höra hur det blir ikväll. Bloggar snart igen. Tjing. 

Mabye it's not always about trying to fix something broken. Mabye it's about starting over and creating something better.'

Har duscha, haft facemask och bara myst sen allt främmande for, grymt skönt. Och ikväll får jag äntligen sova i min nya säng vilket kommer kännas ännu skönare! Haha. En sak som känns tråkigt är att vi imorgon börjar med vanliga lektioner, fast blir kul att få dansa och det blir även bra att få komma in i rutinerna igen. Som tur slipper jag första lektionen eftersom att jag ska till tandläkaren, tjoho! Måste nu packa väskan till imorgon och sedan ska jag se på en film tills jag somnar.

 


Grattis mami

Idag efter en tripp på stan åt jag en supergod middag. Mamma fyller somsagt år idag så det blir även mycket främmande och tårtätande ikväll! Men jag tar och bloggar mera senare ikväll efter att alla varit här istället.


Shit happens.

Just nu är jag med Stella, fast ska alldeles strax börja bege mej hem. Idag på skolan hade alla nior skattjakt och två andra tävlingar. Blev en chill dag med andra ord. Efter att vi hade slutat så for jag ner på stan med Stella, där var vi på jakt efter byxor men vi gav upp hoppet och tog oss istället en gudomligt god chai latte på wayne's och sen vidare till nodo där vi tog oss en liten fika. Mums!


memories destroy us.

Idag fick ett linne och ett par underkläder följa med mej hem! Alltid lika kul. Fick även ett presentkort från h&m på 50kronor då jag handlade där. Nu hade jag tänkt fara vidare till Johan ett tag,sen då jag kommer hem så måste jag fortsätta med mitt moppepluggande. Två bilder på dagens köp kommer nu.
 

Klassens dag

Tjo, vi sitter nu i bussen påväg hem från Luleå. Idag var det klassens dag så vi har varit i Luleå hos våran mentor där vi ätit god mat och sett på film! Då vi kommer fram till Piteå igen så blir det stan med Moa och kotten en liten snabbis. Bjussar på en halvgullig bild från idag då vi var ute i regnet.


some people are meant to fall in love whit each other, but not meant to be together.

Denna måndagskväll vart ändå riktigt lyckad! Efter att jag varit hos farmor och farfar så for jag och mötte upp Kotten. Vi började våran vandring till ica där vi köpte våran efterlängtade slush, sedan träffade vi Jenny och Lovisa som skulle vidare till OK för att inhandla lite saker till deras moppebilar, så vi joinade dom. Sen for vi och åkte runt lite överallt och tillslut hamnade vi hos Jenny. Himla kul hade vi allt. Aja ska sluta skriva för nu måste jag välja kläder inför morgondagen!

första skoldagen

Första skoldagen var grymt onödig, som vanligt. Vi pratade lite, fick se vart våra nya skåp var och sen klockan elva så slutade vi. Och då for jag, Kotten och Moa ner på stan där vi åt lunch och kollade runt på affärerna. Hittade ett par saker som jag vill ha så imorgon ska jag nog ta och köpa det! Men snart ska jag fara till farmor och farfar för att fira farfar som fyller år! Sen blir det att vara med Kotten, kanoners!

då var sommarlovet slut

Har nyligen kommit mej hem. Ikväll for jag först på middag hos mormor och sen hem där jag duschade och fixade lite grejjer, sedan for jag vidare till Jenny där vi hade det himla trevligt. Ett bra avslut på detta sommarlov. Kan inte förstå att skolan börjar om imorgon, sommarlovet har gått så satans fort alltså! Men det har varit gode så awesome kan jag då iaf säga. Nu måste jag ta och planera kläder och sånt till imorgon,sen blir det att se på teve innan sängen kallar. Känner desssutom att jag aldrig kommer att somna inatt..

Söndag

Idag har jag varit med Angelika som jag inte varit med på århundraden! Först gick vi en snabb sväng på stan och sen tog vi oss en stripsmeny på Sunes. Sedan tog vi oss även en mjukglass på MAX där vi träffade Hampus, Simon, jonte och Martin, och sen vidare till Jenny där vi blev kvar ett himla bra tag. Trevligt var det iaf!


Passa på och njut'

Min och kottens kväll blev inte som vi tänkt oss. Blev iallafall att vi var med Hampus, Filip, Martin, Martin, Jonte, Rasmus och Ida. Tror det var alla! Vi var hos Hampus ett bra tag, checkade även läget nere i stan och gjorde även lite andra saker under kvällens gång! Tidigare under kvällen var jag även med Stella som äntligen kommit hem från Grekland. Snacka om att jag har saknat den bruttan alltså! Men nu ska jag poppa lite popcorn och sedan se på någon film som avslut på denna lördag.


Jag är högt över molnen'

Ni kan nog redan tänka er hur min dag sett ut? Blev en slush på Ica, sedan en cykeltur till bryggan för att sola och bada med kotten, Simon och Martin. Sen hem till kotten. Det är bara andra gången under detta hela sommarlov som jag badar! Helt sjukt. Men då vädret är dåligt så är det ju inte lika kul. Menmen, pizza står iaf på menyn ikväll, vilket kommer sitta finfint i magen!


They know

Min torsdagskväll började på tages med ett par människor. Men det dröjde inte länge innan jag, kotten och Simon for till bigboy för att käka, Hampus och Martin kom också. Kring tolv tiden skulle alla börja dra sej hemåt så då var jag istället med Emelie, Olle och Tobias. Nu är det the secret life of the american teenager som gäller. Godnatt!


sometimes you have to do what's best for you and your life, not what's best for everybody else.'

Har ganska nyss ätit så ska ta och plugga lite moppe innan jag gör något annat. Idag efter att jag och kotten hade varit på ica så for vi till bryggan för att sola. Kring fyra blev vi hungriga så vi började våran färd till henne och såklart var vi så himla smidiga och ramlade med cykeln. Vi träffade även några boys som vi snackade med ett tag innan vi fortsatte våran färd till henne. Då vi var hemma hos henne märkte jag även att någon jävel hackat sej in på min blogresponse. ååh, blir så himla sur. Så sen hade jag tänkt att jag ska ta och göra mej en ny. Men det var allt för nu, bloggar llite senare!

Icahäng med kottis


YOLO

Har inte haft tillgång till datorn idag så därför jag inte bloggat. Kotten ringde iallafall och väckte mej idag så jag gjorde mej iordning och sedan for jag till Ica där jag mötte upp henne. Vi köpte såklart en slush och sen cyklade vi vidare. På vägen till bryggan mötte vi upp Moa. Sen kring halv fyra tiden började det att kurra i magen så vi begav oss hem till kotten för att käka lite. Och ikväll kom Moa och kotten hit och sen for vi ut, träffade Oliver, Martin med fler, efter ett tag så träffade vi även Hanna och Linnea som vi snackade med ett bra tag. Men orkar inte skriva något mera för nu är det teven som gäller, puss på er!


Uppochner.'

Tog mej hemifrån kring nio och då for jag ut och var med kotten, Simon, Martin, Martin, Rasmus, oliver och Tony och sen drog vi vidare till Tony. Efter ett bra tag for jag, kotten, Simon, Oliver och Martin ner till bigboy där det blev en massa ätande och sen for vi ut igen. Nu ska jag se på film och sedan sova så att jag är laddad inför morgondagen. Blir att jobba på brännan med Mois och kottis!


be real

hej på er! Ikväll var det tänk att jag skulle vara med Moa men det får bli imorgon eller någon annan dag. Nu ska jag torka håret och välja kläder, sedan ska jag fara och vara med Kottis, Simon och några andra. Ni får ha en bra kväll så bloggar jag senare då jag kommer hem!

28+

Har nyss tagit mej en paus från solandet. Så nu sitter jag inne och äter lite vattenmelon och jordgubbar. Riktigt mumsigt! Idag då jag vaknade gjorde jag en god frukost och sen la jag mej i solstolen för att bättra på brännan, och efter ett tag drog jag vidare till sjukgymnasten och sedan tillbaka för att sola i det underbara varma vädret!


One way or another'

Har nyss kommit mej hem så jag ska nog ta och göra mej lite käk. Vi drog oss ut kring tio nångång och efter ett tag träffade vi Simon, Oliver och nåra som vi stod och snacka med tills jag och kotten skulle följa Angelika till stan. Sen var jag och kotten med Simon och Martin resten av kvällen. Måste även säga att vi var fett coola då vi fyra gled runt på en moppe:P


21:31

Sitter nu i mitt rum med Kotten och Angelika i väntan på att vi ska hitta på något att göra. Vi ska kanske fara och vara med Jocke, Albin och Jesper, men vi får se hur det blir med det. Idag har vi varit på nolia, där vi ätit, kollat runt på en massa saker osv. Nu får ni två bilder på det jag köpte idag!
 

Campare'

Har inte hunnit blogga något men igårkväll började allt med att Angelika kom till mej. Vi köpte godis, sedan for vi till Angelica där vi såg film ett tag tills vi bestämde oss för att fara och campa med Niklas och sebbe. Så vi for och mötte upp dom och sen brummade vi iväg till skogen med husvagnen. Vi grillade och senare kring tolv tiden tog vi oss en tripp till phb där vi blev kvar ett tag. Då vi kom tillbaka till husvagnen började vi se en himla läskig majsfilm. Känner att jag kommer vara rädd för barn och majs livet ut. Kan ju säga att jag inte fick så mycket sömn men det vart iaf en kul kväll!


you're different.

Har haft det jätteroligt och bra på Moas stuga, blev ett riktigt sommarminne dedär! Vi har hunnit med en massa saker men hade tänkt att ni istället skulle få ett par bilder som får förklara allting. 
 

i can't stop missing you.

Har nyligen kommit mej hem. Klev upp klockan nio, for till tandläkaren och sedan gick jag ner på stan och gjorde lite ärenden. Nu hade jag tänkt ringa till Moa och sen börja packa lite. Idag klockan fyra så tar jag och Kotten bussen till älvsbyn, sen far vi vidare till Moas stuga i arvidsträsk. Kommer bli awesome. 

zebra, leopard

 

Tired

Blev aldrig någon joggingtur, istället satt jag mej ner och målade naglarna. Gjorde om dom TRE gånger för att jag aldrig blev nöjd men dom som jag har nu får duga tills vidare. Bilder kommer imorgon. Sen for jag ner på nolia ett tag. Fick med mej massor av god juice! Haha. Sen då jag kom hem åt jag lite middag och sedan somnade jag, och vaknade upp igen ring halv tio tiden. Pratade med Angelika, såg på film och nu hade jag tänkt sova igen. Fattar inte varför jag är så trött fast änn jag sovit så mycket.


What I win I lose

Blev godkänd på uppkörningen, nu måste jag bara klara teoriprovet! Hade tänkt fara på nolia idag men tror inte att jag orkar det. Istället ska jag nog ta och måla naglarna och sedan kanske jag tar mej en liten joggingtur. Men vi får se, det blåser ganska mycket men annars får det bli imorgon. Ha de!

Look at me now'

Ikväll var det tänkt att vi skulle va ett gäng med brudar, men det blev bara jag och Jennifer. Började med att hon kom hit och då gick vi vidare till strömbacka där vi spelade volleyboll med Jesper och Jocke. Fast det blev gode kallt efter ett tag så vi åkte vidare till MAX där vi käkade och väntade på att Jim skulle komma. Sen for vi till Jespers stuga där vi var resten av kvällen och efter ett nån gång skjutsa Jim hem mej. En trevlig kväll med andra ord!


changed the way you kiss me.

Tjaa, ikväll åt jag en god middag hos mormor och morfar, sen kring sju började jag dra mej hemåt. Jag har nyss tagit mej en dusch, sminkat mej och nu ska jag nog ringa Jennifer,, Ikväll är det volleyboll spelande som gäller! Kommer blir himla skojj. Måste ju faktiskt ta vara på dom sista dagarna av sommarlovet. Uppdaterar senare ikväll. 
 

big love


Yesterday


i am lost in pain without you

Denna kväll har i stort sett bestått av att vara i trollbäcken med min brud. Men jag okar inte skriva så och ni får tyvärr inga bilder som får beskriva denna magiska kväll! He får bli imorgon för nu ska jag mysa framför lite avsnitt av secret life of the american teenager. Standaaard.

Solar'

Ligger ute i det soliga och varma vädret och smaskar på en ruskigt god

vattenmelon, i hopp om att bli lite brunare!


här ska det allt stå något

Angelika for nyss så sitter och skriver med nåra på facebook, bla Emma. Vi håller nu på att sprida lite planer! Men ikväll så blev det en lungn kväll, vilket satt gode bra. Nuu hade ja tänkt tvätta bort sminket, göra lite kvällskäk och sedan se på en film. Efter det är de sängen som gäller. Ska upp tidigt igen, har uppkörning och ska även färga moderns hår. Så godnatt på er!

lk

Ber om ursäkt över att jag inte bloggade igår, men på dagen var jag inte hemma något och senare kring 6 tog jag och Agelika bussen till luleåkalaset. Där träffade vi en massa, bla Felle och Sofia. Halv ett såg vi på kapten röd, och klockan ett mina älskingar dead by april. Dom båda två levererade verkligen. Såg äver joe från big brother! Och då klockan närmade sej två tog vi bussen hem som var fullproppad med folk, kom hem till pite halv fyra och det dröjde inte länge innan jag låg och sov!  Men nu ska jag börja dra mej utåt, blir att vara med Angelika åsså får vi se vad vi gör.

grillkväll

Blev trots allt ingen hemmakväll för mej, istället var jag med Angelika. Och kring halv tio begav vi oss till strömlida där vi grillade med en massa folk hela kvällen, vilket var riktigt mysigt och trevligt! Nu hade jag tänkt dra mej vidare till köket. Blev plötsligt så oerhört hungrig. 

kvällens klädsel


falling behind.

Har nyligen pluggat lite och vet inte änn vad jag ska göra ikväll. Kanske blir en slapparkväll, får allt se vad jag känner för. Men har ingen lust att blogga något just nu så kanske återkommer lite senare istället.

you know a girl is hurt when she starts to ignore you.

Vi har precis kommit in efter att ha varit ute en sväng. Kvällen blev inte riktigt som vi tänkte oss men som tur var blev den bra ändå! Men nu hade vi tänkt äta lite glass, titta på the secret life of the american teenager och bara ha det gott. Jag antar att detta blir sista inlägget för ikväll så säger godnatt till er redan nu.
haha titta vad jag hittade för smågammal bild.

don't judge me by my past. i don't live there anymore.

 Chillar på i min stökiga lägga i väntan på att Kotten ska komma. Vädret suger. Regn å grejjer. Men det börjar klarna upp ser jag, toppen! Jag och Kottis har dock inte bestämt vad vi ska göra av denna torsdagkväll. Men hade tänkt att kanske kleta på lite nagellack i väntan på henne, hörs!

new'


vakna upp ur drömmen

For och lämnade in min telefon idag efter körningen så nu funkar den lika kalasbra som förut! Sen ner till stan, bokade klipptid, fikade, tog en snabbkoll på affärerna och sedan hem. Då klockan närmade sej halv fem for jag och hämtade telefonen, sedan vidare till frissan. Och mitt hår är mycke kortare igen men allt det nötta är iaf borta nu. 

10:08

Om 20 minuter måste jag börja dra mej hemifrån. Ska nämligen fara och köra moppe i stan, vilket säkert inte kommer gå så himla bra. Men nu ska jag fortsätta se på teve tills jag ska fara. Bloggar senare!


RSS 2.0