Mot älvsbyn!

Nu far jag äntligen vidare till danslägret. Får allt se hur det blir med uppdateringen denna kommande vecka. Men kommer säkert slänga in något inlägg hit eller dit. Ha det så bra!
 
 

we all deserve something better.

Nu är jag klar med min packning vilket känns himla skönt. Nu ska jag äntligen få sätta mej framför teven med en macka och varm choklad. Ikväll kring 9 så kom Angelika för att hämta upp mej. Vi for till tages där vi snackade med Simon och Martin. Sen begav vi oss vidare med moppen och då träffade vi även Emelie och Jennfier som var ute å gled runt. Jag och Angelika for sedan vidare hem till Tim. 
 
 
 
 
 
 

telling the truth makes me a bitch?

Har nyss färgat mammas hår och nu håller jag på att packa lite smått inför imorgon. Ska fara iväg på dansläger i en vecka vilket kommer bli ruskigt roligt då mina favvo brudar också ska dit! Dock är det lite synd att jag missar pite summer games och statsfesten. Kan inte fatta att jag missar the pusher.. För dom äger. Nog om det, nu ska jag ta mej en dusch och göra mej iordning för ikväll.

03:49

Tjosan, ligger nu i sängen och försöker somna men det är så himla ljust att det nästan känns omöjligt! Kring åtta ikväll kom Angelika och hämtade upp mej med moppen. Vi var hos mej ett tag sen hann vi pumpa däckena, fota och glida runt, tillslut stanna vi upp hos Martin där det var lite folk. Klockan två skjutsade min pudding hem mej och sen dess har jag myst framför en film med en varm kopp choklad.


midsommardagen'

Har nyss gjort mej iordning och snart ska jag och familjen vidare till min faster där vi ska äta middag. Med en massa andra släcktingar, kommer bli småtrevligt. Senare mot kvällen blir det att jag är med Angelika och så får vi helt enkelt se vad vi tar och hittar på. Tjingtjong.

The first step'

Snackar med Kotten min i telefonen nu, ska strax ta och byta om och sedan fara iväg för att äta. Känns superskönt att vara hemma igen, men har haft himla kul nere i göteborg! Ni kommer även att få bilder från veckan sen då jag har tid att ladda över dom till datorn. Låter väll bra?'. Men nu har jag lite bråttom, puss.
min finfina vän'♥

Påväg hemåt

Myser och lyssnar på lite nirvana musik med Stella i tåget. Kommer hem kring elva någon gång, hörs då!


Göteborg

Sitter på bussen in till Göteborg för shopping! Fast före vi börjar gå runt i affärerna ska vi spela brännboll. Senare kring fem far vi till Liseberg. Kommer bli satans kul!

 


@tåget

Har varit en riktigt trevlig kväll här på tåget fast nu ligger alla och sover. Eller jag och Stella ligger och ser på film medans vi smaskar på lite godis.


göteborg'

Idag klockan fem börjar tågresan mot göteborg med konfan! Får verkligen hoppas på att det kommer bli kul. Men jag har det lite stressigt nu eftersom att jag absolut inte är klar med min packning. Får se om jag hinner blogga något innan jag far, men kommer säkert mobilblogga nalta under tiden jag är där. Kram!

rich girl

examen 2012 med mina snyggingar'♥
Inväntar Angelika som borde vara här vilken minut somhelst. Om hon inte kört ner i något dike med moppen förstås. Idag har det varit toppenväder ute medans jag jobbat så har fått mycket färg. Känns himla bra! Hursomhelst, då Angelika kommer så ska vi moppa runt lite och så får vi allt se vars vi hamnar, vilka vi är med och vad vi gör. Ha en finfin kväll alla där ute!

forget shit and move on.

godmorgon på er! Jag har nyss gjort mej lite iordning, även hunnit snacka med kotten och nu ska jag fara och jobba. Tänkte som bara mest skriva det för uppdateringens skull. Bloggar då jag kommit mej hem igen!

00:15

Kvällen blev bra trots att den inte blev riktigt som planerat. Har varit på MAX och ätit en god hallonpaj, hoppat studsmatta och umgåtts med Moa, kotten, Jenny, Emma, Emelie och lite annat folk. Jag och Moa har nyss varit och köpt godis så nu har vi ingen aning om vad kvällen har kvar att erbjuda!

 


en timmA'

Nu börjar verkligen nedräkningen till sommarlovet. Om en timme sitter vi i sporthallen och bara väntar på friheten. Åttan har bara rusat förbi och har varit grymt awesome. Efter skolan så for jag, Kotten och Moa direkt hem till Kotten för att göra oss iordning till ikväll. Men nu ska jag fortsätta fixa mej så kanske bloggar lite senare ikväll. puss.

Jobbat på brännan'

Tjaa Angelika for för ett tag sen så har hunnit prata med Moa en snabbis! Idag så hittade jag äntligen kläder till imorgon på examen. Skönt. Efter maten for jag och Angelika till suntan där vi jobbade på brännan, vilket faktiskt gick gode bra! Sen hem till mej för att måla hennes naglar som ni kanske får en bild på ikväll efter imorgon. Nu ska jag hoppa in i duschen, raka bena, måla naglarna och fixa lite saker till imorgon. Kommer typ behöva vara vaken hela natten.

 


but, i love you, sounds better than i love you, but.'

Kvällen spenderades somsagt med Kotten, vi käka massa melon, snackade en massa och jag hann även måla hennes naglar. Inte precis dom finaste jag gjort men dom dug.' Börjar tio imorgon, inte fel med lite sovmorgon. Vi ska ha klassens dag fast har ingen aning om vad vi ska göra. Efter att jag slutat så ska jag skynda mej ner till stan för att hitta någon fin topp sen vidare för att jobbaaaa. Kram.

i don't wanna lose you

Har snackat med min underbart fina vän Angelika och rett ut ett och annat! Har även spridit grymma planer inför sommaren. I lule hittade jag bara ett par short men ingen övredel så känner mej himla stressad alltså. Stan imorgon med andra ord. Nu är jag himla hungrig så ska väll ta och äta något sen fara iväg till Kottis!

Each day, another piece of me dies.

Befinner mej i lule på jakten om att hitta examenskläder.

Kan knappt tro att jag får sommarlov på tisdag. Helt otroligt!

 


Always right

Är äntligen hemma. Så ta väll och berättar om det som hänt. Då jag var hos Sofie dröjde det inte länge innan Angelika och Sofia kom. Vi for sedan vidare och var med Tony, Hampus, Rasmus, Martin och Oliver för att spela Singstar som jag är himla bra på. Då klockan närmade sej elva så påbörjade jag min lilla prommis, som tur var träffade jag Emelie och Felicia som moppade runt i stan. Så fick skjuts av dom till strömbacka där jag skulle träffa Moa som var med Jesper, Tim och Patte. Vi var dära ett tag och sen for vi ut på epaäventyr!

 


teenage problems'

Då var man några hundralappar rikare efter denna dag. Har även fått mej lite färg i ansiktet. Toppen! Just nu pratar jag med Sofie i telefonen och ska vilken minut somhelst börja sminka mej. Ikväll ska jag vara med Sofie. Och sen får vi väll se vad denna lördagskväll har att erbjuda på! Ni får ha det trevligt.

You Will get back

Har nyss tvättat bort sminket och ska krypa ner under täcket för att se på någon film. Ikväll har vi först varit med Emil, John, Moa, Ebba, Hampus och en massa andra människor. Senare kom Tim och hämtade upp mej och Angelika sedan for vi vidare till strömbacka där det blev lite basket lirande. Blev ruskigt kallt efter ett tag så vi for hem till Tim där vi hade det mys! Och imorgon ska jag då upp före tuppen för tjäna lite cash. Känns både bra och dåligt.

 


i'm looking for somebody'

'angelika sitter och förstör min koncentartion genom att slicka på mej.. Men det ska inte stoppa mej från att blogga litegranna. Vi ska alldeles strax dra ut och ostabilisera piteå. Standrad med andra ord. Ovanligt att vi är klara före 21:00, miracle in the air! Ha en toppen fredag.




föll över kanten

Blev nyss klar med mitt lilla styrkepass så ska väll ta och hoppa in i duschen nu. Efter det ska jag nog sätta igång med mitt moppepluggande eftersom att jag inte har plugga någontingalls. Sen ska jag väll bara ta det himla lungt tills kvällen närmar sej!
posar med martins stol'

det kommer aldrig nånsin vara perfekt'

Ikväll cyklade jag, Angelika och Martin till fårön där det var ett gäng med boys! Vi hann inte vara där länge innan vi tre, Hampus och Jonte for vidare till räkstigen där vi bara chillade på. Kom väll hem för kanske en timma sen. Längtar tills imorgon för då tar vi äntligen helg. Dock för att denna vecka inte varit så jobbig men. Känns himla skönt att jag gör mitt sista prov imorgon och sen är jag så gott som fri!

MARTIN ÄTER GLASS

Nu står jag, Angelika och Martin ute och snackar. Längesen man var med hajn killen. Inga planer

om vad vi ska ta och göra men något blir det allt!

 


Todays outfit + new in'


a girl doesn't need anyone who doesn't need her.'

Har nyss ätit en fruktansvärd god middag och nu pratar jag med min underbara Angelika. Det börjar väll bli dags att  packa ihop mina saker, för ikväll blir det att övernatta hos Kottis med hon och Moa! Kommer bli mysigt det Som vanligt spenderades denna lediga dag som bestått av solarium och fotboll med Angelika. Nu måste jag dra mej bort från datorn, vi ses!

the only problem with dreaming is waking up.

Min gårkväll bestod av en massa epaglid med Tim, Angelika, John och Patte. Efter ett tag for vi till Moa och Ebba där vi alla målade varandras naglar. Massor med snygga färger blev det, även en himla massa skratt. Kring tolv for vi ut med epan och gled runt lite överallt. Blev en naajs kväll iallafall!
hajn bilden får duga'

flyter på'

Har hunnit med att städa Angelikas rum och färgat hennes hår. Vi ska strax vidare till mej där vårat fixande kommer att fortsätta. Sen blir det att vara med några typer, TJING!


Kotten än himla bra på engelska alltså

Hahha sötis'

 


if you don't start the conversation, we won't talk.

Då var terminens sista danspass avklarade. Nu ä det bara dags att börja tagga danslägret i slutet av denna månad! Jag kan inte fatta att det bara är frya skoldagar kvar och sedan tar vi sommarlov. Taggar som satan för detta sommarlov kommer vara fett bra. Nog om detta. Sitter och messar med min snygga vän i väntan på att pluggorken ska komma. Sen ska jag bara slappa framför teven med film och varm oboy'.
image description
du är himla bra, ifall du inte visste de?'♥

låter som en kråka

Imorse vaknade jag utan någon röst alls, inte riktigt vad jag hade förväntat mej. Hela dagen har gått åt till att plugga, har också haft några telefonsamtal hit och dit från Angelika å Kottis. Alltid lika trevligt. Blir iallafall skola för mej imorgon eftersom att vi har uppdansning. Hoppas bara att det kommer gå bra för jag är gode nervös! Ruskigt dåligt väder är det också. Hoppas solen börjar titta fram i veckan. Det hade suttit finfint.
bjussar på en osminkad brutta'

high

Hann träffa Stella en snabbis ikväll vilket verkligen var bra. Annars hade jag nog blivit galen av att bara sitta hemma framför teven som en säckpotatis. Och nu hade jag tänkt ta mej ett bad och sedan unna mej lite med en kopp te och ananas till. Riktigt mumsigt!
image description


vattenmelon

image description

Sitter nu och käkar melon med detta lilla troll.

 


sjukling'

Allt bra med er?, själv vaknade man med världens huvudverk och satans ont i halsen. Jag som hade sett framemot helgen så himla mycket. Men inte längre. Hatar verkligen att vara sjuk. Fast nu ska jag sluta klaga och tänkt fortsätta att se på oth, knarka halstabletter och alvedon. Puss.

RSS 2.0