Don't wish for it, work for it.'

Sitter just ni och käkar medans jag kikar lite på instagram. Började dagen med idrott, ett långt hål och sedan engelska och psykologi. Då jag slutat kom Victor och hämtade upp mej och Jazmine. Vi for då vidare för att hämta upp Stella och sen hem till Victor där vi hängde. Sen när det var dags för middag så åkte jag hem där jag käkade, degade ett tag och tog mej även tiden att måla mina naglar innan Jazmine kom. Kring åtta drog vi till korpen där vi dödade magen. Känns riktigt bra nu i efterhand! Men ska nu ta mej en dusch och sedan lägga mej i sängen och se på något innan det är dags att sova.

you and i will always be unfinished business.'

Sitter framför datorn i väntan på att finna krafter så att jag kan gå och duscha så tänkte passa på och skriva litegrann. I fredags efter skolan blev det en snabb sväng på stan, sedan samlades vi några stycken hos Anton där vi käkade tacos, bastade och hade det trevligt. Lite senare drog vi alla in mot stan till Oskar där det var massor av folk. Var där hela kvällen tills vi åkte tillbaka till Anton där vi sov. Nästa dag blev det bara att vi bara segade på en massa, åkte in till stan för att käka på biggan och sen blev det hemfärd ett tag. Åt middag borta, sedan var jag med Moa, Kotten och Jazmine. Kring tio tiden for jag och Jazmine vidare till Bo där det var några stycken. Då dom skulle ut på krogen träffade vi Becca ett tag och sedan vidare till Victor där även Stella var. Blev sleep over där och idag har vi chillat framför film med massa gott. Daniela kom sen kring fem och hämtade upp mej och Jazmine, vi drog till norra och surrade på lite och sen hämtade vi även upp Becca. Men nu ska jag sluta skriva, här har ni tre stycken bilder från helgen!

something that feel this good cannot be bad.'

Har nyss avslutat mitt samtal med min bestie och hade nu tänkt lägga mej och sova så att jag orkar morgondagens fyra timmars långa danspass direkt på morgonen! Skolan idag kändes alldeles för lång fast än vi lyxade till det med en lunch på thai och att vi även fick sluta tidigare. Efter skolan for jag och Jazmine till norra där vi mötte upp Rebecka och Daniela som vi surrade på med ett tag innan vi begav oss hem. Kring sju kom Max och Didrik för att hämta upp mej, vi åkte då vidare till Anton där han och Tobbe var. Vi inväntade Jazmine och då hon kommit så åt vi en otroligt god middag och sen tog vi det mest lugnt hemma hos han innan vi begav oss ut med bilen. Kom hem för en timma sen och sen dess har jag spenderat tid med mitt svenskahäfte. Inte det roligaste men man måste ju tyvärr. Nu är det sova som gäller, godnatt.

Darling, hold me in your arms the way you did last night.'

Sitter och lyssnar på bästa Ed Sheeran och har nyss pluggat lite svenska men min trötthet börjar ta över så ska nog ta och lägga plugget åt sidan och lägga mej i sängen för att somna till någon film. Min dag har i alla fall  varit superbra! Efter skolan mötte jag upp Daniela på coop där vi köpte glass, banan, maränger och chokladsås. Sedan drog vi till norra där vi mös på med allt gott. Då vi var klara där for vi till stan där vi kikade runt ett tag tills det var dags att bege sej hemåt. Blev en pn, middag och dusch innan jag for hemifrån igen. Mötte upp Jazmine, Didrik, Anton, Tobbe och Sophie. Vi for hem till Anton där det bjöds på kortspelande och lite tilltugg. Senare drog vi ut med bilen, träffade Vickan och sen började vi alla att dra oss hemåt. Var riktigt roligt att Anton kommit hit igen, var alltför längesedan han var här senast! Och imorgon efter skolan blir det nog att spendera någon timma på korpen, och senare mot kvällen blir det godmiddag hos Anton med mina bästa. Låter bra i mina öron!
 

It's disrespectful, How you've handled this.'

Har inte haft någon stor blogglust på senare tid men hade ändå tänkt försöka slänga in några inlägg i veckan! Hade i alla fall en mycket händelserik förra vecka som bland annat bestod av tacomys med alla dansare från 1an 2an och 3an, firat Stella som fyllt år, klassen har startat upp några olika danskurser för alla möjliga åldrar, gymmat en hel del och lite andra saker! I fredags på kvällen drog jag, Stella, Jazmine, Victor och Didrik till Boden där vi for till Sanatoriumet Svartbecka. Trodde ärligt talat att jag skulle dö, tyckte att det vara såå himla läskigt där, men samtidigt var det väldigt kul att göra något annat! Och lördagen gick jag på stan och inhandlade lite saker sen kom Dani och hämtade upp mej. Vi for hem till henne tog nåra glas vitt, vi(Daniela) gjorde käk och inväntade dom andra brudarna. Efter maten blev det bastu och under tiden började massa andra rulla in så vi gjorde oss klara och gick upp. Hela kvällen spenderades där och under nattens gång for jag, Jazmine och Ruben för att träffa Stella och Victor innan det blev dags för hemfärd. Och igår blev det bakishäng med Dani, vi tryckte pizza och bara slappade.
Så har mina dagar sett ut under dessa dagar, och nu sitter jag och inväntar middagen, sen blir det korpen med bästbruden!


You don't think i know what you've Done.'

Ligger i sängen nyduschad och har precis avslutat mitt lilla kvälls samtal med Jazmine. Ikväll efter jag ätit så for jag och hämtade upp Daniela och sedan for vi till Emilie där vi mös på framför tvn med massor av godsaker. Då ph började så kom även Rebecka och Emma som höll oss sällskap. Var skönt med en tjejkväll efter en lång och jobbig skoldag! 

valvaka.'

Ligger i sängen och ska snart inta sovläge, så tyckte det passade bra att klämma in ett litet blogginlägg nu! Min söndag har bestått av en skön sovmorgon, ett pass på korpen där jag stötte på Daniela och Max. Efter de blev det hemfärd för att känna lugnet och efter maten kom Daniela, Max och Nils för att hämta upp mej och sedan for vi till Emma där vi glodde på valvakan med lite tilltugg vilket vart trevligt. Men nu ska jag försöka att sova så godnatt!
 

Blame it on the night.'

Har nyss fixat mej lite så jag är redo inför middagen hos mormor. Hann aldrig skriva något igår men skolan kändes som en evighet, och efter jag slutat så for jag hem där jag käkade och gjorde mej iordning för kvällen. Jazmine kom hit och sedan gick vi över till Emma ett tag där det var ett par människor, sen lallade vi mest omkring och träffade lite olika människor. Blev en bra men lite väl sen fredag! Hursomhelst, ikväll efter middagen blir det korpen med bästbrudarna, Daniela och Jazmine och sen får vi se vad denna lördag har att erbjuda oss! Blir nog bra.
 

Come a little closer.'

Dom senaste två dagarna har jag vaknat upp med en skön men samtidigt en riktigt hemsk träningsvärk. Men det känns i alla fall otroligt skönt att vara tillbaka på gymmet igen efter en lite alltför lång paus! Hur som helst så var jag hos frissan idag där det blev att fräscha till håret genom att göra lite ljusa och askiga slingor i hela håret. Känns faktiskt riktigt bra så jag är nöjd! Och efter att Daniela hade slutat så kom hon och hämtade upp mej, vi for till norra ett tag, vidare hem till henne där vi gjorde en riktigt fet smoothie och sedan for vi till korpen där vi mötte upp Becca för att jobba på kropparna. Senare under kvällen träffade jag även Stella, Jazmine, Vickan och Didrik som avslut på denna onsdag!

You know all the right things to say.'

Har nyligt kommit hem och nu sitter jag och pratar i telefonen med Stella. Igår då jag och Jazmine hade vaknat och gjort oss iordning så gick vi ner till stan där vi träffade Didrik, Victor, Daniela och Rebecka ett tag. Sedan for vi hem till mej och fixade naglarna och så vidare. Blev middag hos mormor och efter det hängde jag, Jazmine och Stella hemma hos mej en stund. Då klockan närmade sig nio mötte vi upp Sofia, John, Didrik och Victor och sen gick vi alla till Joel där det var några stycken. Hängde där nästan hela kvällen. Kring tolv begav vi oss till stan där vi bland annat träffade Rebecka och Max. Efter det mötte jag upp Frank på Ronjas för lite pizzaätande och sen for vi hem. Denna morgon och hela dag har bestått av massor av slappande och en riktigt kass film! Sen har jag spenderat kvällen hos Didrik med Stella, Jazmine och Victor. Vi satt i soffan med popcorn och cola till en skräckis. Ett bra avslut på denna helg med andra ord!

Precis som du vill.'

Har varit lite seg med bloggningen eftersom att min telefon inte funkar, än en gång! Ska dock lämna in den imorgon så då den är lagad kommer jag att vara lite mera aktiv. Hursomhelst min skoldag kändes riktigt lång, men då vi slutat for jag och Jazmine till Daniela och sedan for vi alla till röda lyktan där vi mötte upp Sofia. Vi käkade och surrade på vilket var riktigt trevligt! Då Sofia for så åkte vi tillbaka till Daniela och då kom även Didrik och Nils. Vi besökte Coop för att köpa lite godsaker och sen tillbaka för att mysa på lite framför teven. En bra torsdag blev det! Nu ska jag avrunda och alldeles strax ta och sova, godnatt på er!

he's gonna break you, but you're gonna love him anyway.'


Har nyss legat och gråtit floder till den otroliga filmen The Fault in Our Stars. Kan även säga att det nog är den bästa filmen jag sett på riktigt länge! Hade nu tänkt göra mej något och äta och sedan se på paradise hotel som avslut på denna kväll. Skoldagen gick snabbt och då vi slutat blev det en sväng på stan med Kotten och efter det hängde jag med Rebecka och Daniela. Sen har jag bara tagit det lugnt här hemma vilket inte alls var ett dåligt val. Men det var nog allt jag hade att skriva för nu så tjing!

Party like we're animals.'

Ligger i sängen och ska strax ta och sova. Min helg har varit super! I fredags lunchade jag, Jazmine och Emma på thai, sedan var det skola och då vi slutat for vi och gjorde oss iordning, började dricka och sedan drog vi vidare till Måns stuga där ligan befann sig. Riktigt mysigt med elden och vattnet som utsikt. Senare drog jag, Jazmine, Didrik och Frank till MAX för att käka och efter det for vi och sov. Dagen efter då jag kommit mej hem tog jag det bara lugnt tills Jazmine kom hit, vi satt ute på balkongen och myste på. Sen på kvällen kom även Sofia hit som vi inte träffat på hur länge somhelst så det var jätte kul och vi hade mycket att prata om. Då vi varit här ett tag drog vi vidare till Charlotte där det var några stycken. Stella kom också, och då drog vi vidare till logen. Då det var över där gick jag, Stella, Ludde och Armin in mot stan och tillslut bestämde vi oss för att dra hem så det blev sleep over hos Armin. Idag har jag umgåtts med Jazmine, Didde, Emma och sen på kvällen med Stella och Victor!   



RSS 2.0