This time around.'

Igårkväll blev det bastu och bad i Hortlax nu då Anton kommit tillbaka igen vilket var riktigt soft! Och idag var det först skola, käk på thai och sen en sväng på stan med brudarna. Ikväll blev det bara att ta det lugnt i Öjebyn. Men för tillfället gör jag inte så värst mycket, har precis blivit klar med min packning inför yran. Så imorgon beger vi oss till Umeå och jag kunde inte längta mer, kommer bli fett!!

This it what makes us girls.'

Har nyss kommit hem efter att ha varit ute och softat i den sköna kvällssolen med Rebecka, Emma, Max och Jocke. I fredags hade vi vår sista dansföreställning för denna termin, vilket tydligen blev en succé! Sen blev det Kalles och då dom stängde blev det efterfest med Alex och co. Lördag bestod av en lång sovmorgon sen blev det att fara till phb med Rebecka där vi såg på en show med bra drag, mat och vin. Blev att vi sedan åkte till Kajsa innan vi begav oss till lemon. Efter lemon blev det att dra till Öjebyn där det var ett par sköna. Nu är det en dusch som gäller sen ska jag se på någon film innan det är läggdags.

One true lover.'

Denna torsdag har varit kanonbra! Dagen bestod av dansuppvisningar och sedan har jag mestadels hängt med Stella. Vi har varit ute i det sköna och bara varit ända till nu. Men ska ta och hoppa in i duschen sen ta det lite lugnt innan det är dags att sova så man är utvilad inför morgondagen som också kommer bestå av dansföreställningar vilket känns bra.



focus on things that are gonna make us laugh.'

Har haft en oerhört bra långhelg! Onsdagskvällen var det tjejkväll med bästa brudarna som bestod mest av vin, bad och skratt. Torsdag började med en tripp till Luleå med Stella, Rebecka och Marcus. Sen var jag hos Stella, vi for till munkan och sen avslutades kvällen hos Eskil. På fredagen kom äntligen bästgrabbarna Anton och Robin till Piteå! Så vi var hos Anton, senare blev det Kalles och efter det åkte vi hem till Anton där vi alla sov. Morgonen efter blev det några ärenden i stan och sedan for vi tillbaka dit där vi spenderade hela kvällen med massa bra folk. Söndag blev det filmkväll innan det var dags att ta farväl av pojkarna. Idag har min onsdag bestått av två prov och sedan ljusrep i några timmar eftersom det är dansuppvisning imorgon och på fredag vilket ska bli himla kul!

If it wasn't for you.'

Är äntligen hemma igen efter att ha varit och repat. Ska hoppa in i duschen och sedan käka. I fredags blev det trevligheter hos Marcus med brudarna. På lördagen då vi vaknat blev det att styra upp nå käk och sedan for vi hem. Låg och sov i nån timma, sen middag hos mormor och efter det drog jag och Stella till Måns där det var en massa. Men efter ett litet tag for vi vidare till Marcus där han och några höll hus. Kring elva åkte vi alla till Kalles. Då dom stängde blev det big boy, sen hemfärd. 

Baby let me show you.'

Är hemkommen från en mysig dag! Har varit toppenväder hela dagen. Jag har fått jobb på Olearys hela sommaren och är riktigt glad över det! Efter det goda beskedet for jag och hängde med Rebecka och sedan Victor och ante ett tag. Efter middagen blev det häng med Stella och Iiro, vi satt ute och pratade om lite allt möjligt. Sen blev det lite egentid med Stella innan vi bestämde oss för att fara hem. Ska se en film innan läggdags, bjussar på en bild från kvällen. Godnatt!

hopeless but hoping.'

Denna dag har varit gode så bra. Den började med dans och efter det fick jag äntligen fara och tatuera mig, är så himla nöjs med resultatet, så smärtan var värd! Efter det åkte jag tillbaka till skolan för att avverka en svenska lektion. Då jag slutat blev det att åka hem och ta en pn och käka. Senare var jag med Rebban och Stella. Efter ett tag kom även Jazmine och Victor som vi var med resten av kvällen. Känner dock att det alldeles snart är dags att inta sovläge eftersom jag börjar morgondagen med engelska nationella!

Långhelg.'

I torsdags var det valborgsfirande som började hos linkan med Ruben, Niklas, Johan, Jazmine, Stella, Didde, Victor och ett par andra! Efter blev det utgång på statt, sen efterfest och sleepover Hos Martin med nåra. Fredag blev det först nå chill sen drog jag och brudarna till svensbyn, sen till Martin och efter det for jag Stella och Martin till Ludde där det blev massa bad. På morgon efter vi vaknat till liv åkte vi till stan, for till mej och började dricka, drog till Madde och sen till Ludde. Söndag var det häng med Stella och sen med Rebecka ett tag. Idag efter skolan så har jag varit med Jazmine och Rebecka resten av måndagen, välbehövligt!! Dom är så bra. 

RSS 2.0