Good feeling.'

Har nyss kommit hem från en mysig tjejkväll med Stella och Jazmine. Hade tänkt att sova alldeles snart så jag slipper längta så mycket till morgondagens festligheter. Denna vecka av ledighet har varit hur bra somhelst, fått umgås med alla mina braiga vänner och inte behöva tänka något på skolan och all stress. Det var nog allt jag hade att skriva så avslutar detta inlägg med en liten selfie, puss!

Söndag utan ångest.'

Har haft en bra start på mitt lov! I fredags var det dansuppvisning på acusticum som gällde vilket gick riktigt bra trots att jag var väldigt sjuk. På kvällen kom kotten till mej och senare drog vi till Paula där vi var nästan hela kvällen och sedan for vi vidare till Emil där vi avslutade kvällen. Lördag blev det Luleå med Stella. Hittade halloween kläder, och lite annat. Kvällen spenderades hos Jocke med massor av sköna. Inte dåligt. Och idag har jag hängt med jazmine hela dagen. Blev Max mat, träffade Paula ett tag, sen Ludde, Nils och några. Som avslut var vi med Adrian, Simon och William. Nu ska jag se på arrow så bilder från helgen får ni nu!

It's not right for you.'

Idag gjorde jag ett misstag vilket var att fara till skolan. Mådde alldeles för dåligt för det märkte jag sen men lyckades kriga mej igenom dagen ändå. Då jag slutat for jag hem och sov tills det var dags att kliva upp och få i sig lite tacos! Och just nu dricker jag lite te och bara myser på här hemma. Kanske blir att träffa Emma ett tag då hon slutat, annars får vi se vad jag gör istället. Men det var nog det jag hade att skriva för nu, så puss hej!

if it's still in your mind, it is worth taking the risk.'

Har lyckats med att gå och blivit sjuk så har spenderat hela min dag i sängen framför Vampire Diaries. Den stora frågan just nu är ju om man ska orka kriga sig igenom morgondagens skoldag eller ej. Kan ta helgen lite kort när jag ändå håller på. I fredags fyllde min syster år och det firades hos mormor med middag och tårta, efter de blev det att åka till Vitsand med några brudar. Där spenderades princip hela kvällen med några andra tills jag åkte till Frank. Dagen efter blev det att bara ta det lugnt. Kom mej hem kring sex och senare på kvällen träffade jag Stella, Victor, Jazmine och Didrik innan jag for vidare till Viktor där Jens och Frida var. Hade det trevligt där, kom även förbi ett par andra efter ett tag. Blev en hyfsat tidig kväll för mej vilket var himla skönt. Söndagen var det barndans och sen mys hos Jazmine och på kvällen blev det ännu mera mys med Stella!
 

Back to the start.'

Har nyss kommit hem efter att ha varit med Viktor som jag inte hängt med på länge så det var trevligt! Vi såg på film och bara tog det lugnt. Har en pluggfri kväll vilket känns himla bra, så ska ta mej något att äta och sedan se något på tv tills det är dags att sova. Och idag har jag hunnit med ett nk prov och gymmat med Stella. Har haft en bra onsdag med andra ord!



stay.'

Hallåhallå, har haft fullspäckat schema och därför har jag ej hunnit blogga något. Hunnit med prov, massa pluggande, gymmande, hängt på acusticum under torsdag och fredag där vi haft dansuppvisningar. Senare på fredagkväll blev det tjejmys hos Emma med brudarna och några glas vitt. På lördagen vaknade jag klockan sex, jag Daniela och Jazmine for då till havsbadet för vi skulle dansa och gå modevisning. På kvällen drog jag och Jazmine till Armin för lite födelsedagsfirande. Vilket var riktigt trevligt med alla folk. Kring tolv for jag och några vidare till Tony där massa andra befann sig. Dagen efter höll vi i barndans och sen blev det raka vägen till havsbadet. Det är väll det som hunnit hända!

Take it back for us.'

Har haft en riktigt rolig helg! I fredags på kvällen blev det så att jag och Jazmine får till Tony där resten av våra bröder var. Vi hade inget bättre för oss så vi bestämde oss för en liten spontanfest vilket blev himla bra. På lördag vaknade jag klockan åtta vilket var en äkta kamp. For till IKEA med Stella, mormor och morfar. Blev kvar där hela dagen. En lampa, massa ljus och påslakan fick följa med mej hem, så jag blev nöjd iaf! Kom mej hem kring sex och hade en aning bråttom att hinna fixa mej. Jag och Jazmine tog bussen till Luleå där vi festade med sköna människor. Kring ett åkte vi tillbaka till Piteå där vi fortsatte vårat festade. Vart en otroligt lyckad kväll! Och idag har jag hängt lite med Stella och Jazmine och sedan har jag bara varit hemma och degat på.

RSS 2.0