the more you care the more you have to lose.'

Kvällens planer var att jag skulle vara duktig och plugga eftersom att jag har massor med plugg. Men istället blev det så att jag och Kotten for till Jazmine där vi deeptalkat och ätit en riktigt god fruktsallad! Fast nu tror jag att jag ska försöka läsa lite no och sen lägga mej i sängen och se på film. 

for every dark night, there is a brighter day.

Idag efter skolan blev det en snabb tripp till bikbok med Kotten. Dom har fått en hel del snygga kläder så nog blev man allt lite sugen! Kvällens planer kommer nog se ut typ såhär, ta sej en lång och skön dusch, plugga och senare mysa på framför svenska rivieran. En skön tisdagskväll med andra ord!
 

i've lost somebody who wasn't even mine.

Ikväll blev det så att jag skippade min träning eftersom att jag har så himla ont i mitt ben. Så kring sju tiden kom min fina och bästaste vän Angelika och hämtade upp mej och sedan for vi vidare hem till hon. Vi har pratat en massa, fikat och myst framför top model sverige! Nu ska jag duscha och sen ska jag forsätta med att mysa framför teven ett litet tag. Har även sovmorgon imorgon vilket inte kunde ha varit mer underbart!

Sick of crying, tired of trying, yes i'm smiling but inside i'm dying.

Har precis kommit mej hem från en trevlig kväll som jag spenderade med Alexander, Linnea och Anton! Nu ska jag duscha, sedan göra mej nå käk och sätta mej framför teven och se på någon film. Efter de är det godnatt!


tears don't mean you're losing.

Blev ingen bloggning igår. På dagen gjorde jag ingenting, sen på kvällen for jag först till kotten och efter det for vi till öjebyn ett tag, träffade sedan Angelika ett tag, åkte in till stan och gled, träffade några, for vidare hem till mej ett tag och sedan for vi tillbaka till öjebyn där vi var resten av kvällen! Imorse efter att jag vaknat hade jag tänkt fara och träna men det blev aldrig av så har bara varit hemma hela dagen. Men ska snart fara till Kotten ett tag, och vi ska nog bara ta det lungt.

The only time you should ever look back is to see how far you've come

Denna kvällen har spenderats hos Tony med Angelika, kotten, Jonte, Oliver och Hampus. Det var ett bra tag sen jag var med dom så det var trevligt! För det mesta har vi spelat kort och bara chillat på. Blev även en tidig kväll, känner mej trött och hungrig så ska ta och göra mej lite kvällskäk och sedan se på film tills jag somnar.


du kan ha miljoner mannen, men din själ är ändå fattig

Har nyss duschat så tyckte att det passade bra med ett litet inlägg. Då jag finner orken ska jag ta och börja med att måla min naglar, välja kläder för ikväll, sminka mej och fixa håret! Kvällen har inga riktigt spikade planer hittills, vet bara att kotten och Angelika ska vara med mej. Men nu ska jag äta min goa subland macka, vi hörs!
HAHA kärlek♥

Det löser sej

Sitter nu och snackar med min super fina vän Angelika. Men ska snart ta och plugga lite innan det är dags att sova. Dagen har gått riktigt snabbt. Den började med en so lektion och efter det så har jag och kotten stått i uppis hela dagen tills vi sluta. Vi bakade även ett par riktigt goda hallonmuffins. Senare då jag kommit mej hem så åt jag och gjorde mej färdig inför cheerträningen som jag sedan for på. Men har ingen mer tid till att blogga så detta blir det första och sista inlägget för idag! Bjuder även på en bild från träningen ikväll.


Stop being afraid of what could go wrong and think of what could go right.

Jag känner att det snart är dags att gå och sova, men först ska jag skriva klart detta inlägg och kanske äta lite! Dagen har varit väldigt bra, klassen hade inga vanliga lektioner. Istället hade vi dans med dansarna från strömbacka. Fick sluta kring halv tre och efter ett tag for jag och Jazmine till sensia. Och ikväll kring sju så for jag och kotten vidare till Jazmine där vi deeptalkat med dipp och ett berg av morötter! Riktigt trevligt.


destroy to create

Skoldagen har gått riktigt snabbt, och efter att vi slutat blev det så att jag och några stanna kvar på skolan. Sen efter ett tag var jag snäll och skjutsade hem Lukas och nu sitter jag och gör ingenting. Ikväll blir det att dra ner till sensia för att biffa sej med Kotten och Jazmine! Men nu ska jag käka, hejs.

maybe i'm not the person everyone thinks i am.

Har helt och hållet glömt bort att blogga idag. Men imorse började jag dagen med ett pass på sensia med Kotten och Jazmine. Riktigt skönt! Efter det for jag hem för att duscha, käka och plugga lite. Senare for jag vidare till skuthamn där det blev tacos ätande. Och efter att jag varit där ett bra tag for jag hem, pluggade, snackade med Angelika en hel del och nu sitter jag framför datan och nörda mej. Intressant va? nä. men nu ska jag avsluta detta inlägg och snart ta och lägga mej i sängen för att sova. Godnatt!

Let your dreams be bigger than your fears

Denna kväll blev inte riktigt som planerad. Men Jennifer kom iaf också hit och efter ett tag for vi ut med epan. Vi träffade först Hampus och några, for runt stan en sväng, träffade Angelika och Sofie, for till munkan och sen träffade vi Martin och Tom som vi for med till MAX eftersom vi vart så himla hungriga! Men nu ska jag starta en film och efter det sova.


lördag

Har nyss gjort mej iordning och Kotten anlände även nyss. Har verkligen sovit bort hela dagen, vaknade halv fyra av att Kotten kom hit. Menmen, snart ska vi kanske fara vidare till munksund fast vi får se hur det blir med de. Ni får ha en bra lördag så kanske jag bloggar lite senare under kvällen!
 
 

Everything changed

Har hunnit tvätta bort sminket och ska snart ta och göra med lite käk. Ikväll blev det aldrig att vi for och var med Jennifer. Istället så gled vi först epa med några, sen for vi och var med Tim och John. Kring tolv slaget nångång for jag och kotten vidare för att vara med Oliver! Nu vet ni i stort sett hur min kväll sett ut så godnatt.


you were strong and i was not.

Är fixad och klar inför kvällens händelser! Kotten kom nyss och vi ska nog snart ta och bege oss vidare till munksund där Jennifer håller hus. Uppdaterar sen ikväll då jag kommit mej hem, ha en fett bra fredag.

like my style

Har nyss ätit en supergod coopsallad. Skoldagen var helt okej, efter att vi slutat for jag och Jazmine ner till sensia. Efter det blev de en väldigt snabb tripp på stan och sen for jag hem för att duscha osv. Än så länge vet jag bara att jag ska vara med Kotten och Jennifer ikväll, så vi får väll se vad vi hittar på en sådan fredagskväll! Måste bara sminka mej och sen är jag så gott som klar för kvällen. 

Care too little, you'll lose them. Care too much, you'll get hurt.

Denna torsdag har det varit ruskigt kallt ute men också helt magiskt! Idag har vi haft simprov och det gick väll helt okej. Fick även sluta en timma tidigare så det var riktigt skönt. Sen dess har jag bara varit hemma och tagit det lungt. Men ikväll ska det råpluggas. Fast vi får se hur det går med de. Men det är iallafall tanken!


Hahaha


you're just a memory'

Idag efter att jag slutat så for jag ganska direkt iväg till sensia. Efter att jag kom hem käkade jag och nu hade jag tänkt hoppa in i duschen. Ikväll har jag en massa plugg som måste göras så ska försöka sätta igång med det i tid denna gång! Skriver kanske lite senare ikväll.


Memories take us back, dreams take us forward.

Min kväll har i stort sett bestått av pluggande. Fast just nu sitter jag och ser på Magic Mike medans jag snappar med några. Jag känner att jag inte kommer somna tidigt ikväll, har nämligen mitt första nationella prov imorgon. Och jag gruvar mej som satan! Men nu ska jag fortsätta med mitt filmtittande, puss.


don't let anyone ever make you feel like you don't deserve what you want

Idag vaknade jag av att Angelika ringde, så snackade med henne ett bra tag innan jag klev upp för att göra frukost åså. Kring två tiden begav jag mej ner till sensia med Jennifer och Kotten. Kände att det inte riktigt var min dag idag men så är det ju ibland. Kom hem för kanske en kvart sen så nu ska jag ta mej en dusch och efter det bege mej till Johan där det blir paltätande!

Don't judge My choices without understanding My reasons.

Känner att min uppdatering har varit väldigt usel men nu är jag tillbaka! Min lördag började med en tripp till Luleå där jag köpte två tröjor, underkläder och min älskade mössa. Kom hem kring 6 och då åt jag, fixade mej lite och sen for jag till kotten där Jennifer och Angelika var. Efter ett tag for vi vidare till Linnea där vi var med hon, Alexander, Anton och Olle. Vart en trevlig kväll med andra ord! Har ruskigt ont i magen så ska lägga mej i sängen och dö framför en film, godnatt.


Stop worrying about things you can't control

Idag har jag varit riktigt hurtig! På skolan hade jag dans i tre timmar och efter att jag slutat for jag hem och åt, sedan stack jag iväg på ett walkindoor pass med kotten och Jennifer. Direkt efter det for jag vidare till cheerträningen! Känner redan att jag håller på att få världens träningsvärk. Nog om det, nu sitter jag och ser på film och hade tänkt fortsätta med det ett tag till tills jag känner att det är dags för att bege sej till sängs!


reality is a prison'

Tjaa, idag direkt efter skolan så for jag, Kotten och Jazmine ner till sensia och körde ett stenhårt pass. Grymt skönt såhära i efterhand! Sen efter att jag kommit hem tog jag mej en lång, skön dusch, åt en god middag och nu är jag klar. Ikväll blir det myskväll med brudsen. Ni får ha en bra kväll så hörs vi kanske lite senare!
 
 

it's amazing what you can hide just by putting on a smile

Har nyss sett svenska rivieran och kan ju bara säga fy så skämmigt alltså! nu är man tevekändis också haha. nä. Nåja skoldagen var väll helt okej, dock fick vi veta att vi har nationella i svenska nästa vecka. Efter att vi slutat så drog jag och Jazmine ner på sensia och sedan gick vi en snabbis på affärerna innan dom stängde. Fast nu känner jag att det är dags för att ta bort mitt nagellack och på måla nytt! Sen blir det nog att mysa framför teven tills jag ska sova.
 

Nu blir det berättelsen om pi


Don't be sorry. I trusted you.

Hej på er! Imorse efter att jag vaknat och gjort mej iordning så drog jag och kotten iväg och gymma, vilket var välbehövligt. Sen ikväll då klockan närmade sej halv sju så for jag och min braiga pudding på Thai där vi åt en god middag med stora mängder av nudlar! Efter att vi ätit så kom kotten och sedan for vi iväg och var med Jonas och William. Vi for även en sväng förbi Victor, och nu sitter jag äntligen i soffan framför teven och bara myser på.


We are like dominoes. I fall for you, you fall for another

Min kväll har varit helt okej. Den började hos kotten där också Angelika och Stella var. Efter att vi suttit och pratat nån timma så for vi och hämtade upp Victor och sedan började våran äventyrliga färd till Tom där även Martin var. Som tur var klarade vi oss galant! Men har hunnit bli riktigt hungrig under mitt samtal med kotten så ska nog ta och göra mej nå käk nu. Juste det är inte vilken dag somhelst idag, utan det är 2år med min underbara pudding, fulfan, HOTBABE!


just because you know how i feel, doesn't mean you understand how it feels.

Min dag började med att jag klev upp kring elva och for sen till sensia med Jazmine. Efter att jag kommit hem så tog jag mej en dusch och gjorde mej sedan iordning för en tripp på stan med Emma och Angelika! och på kvällen efter att jag varit på middag så spenderade jag hela min kväll genom att vara med Kotten och Moa. En riktigt bra dag med andra ord. 

Mot sikan

Hej nu sitter jag och kotten på bussen påväg till sikan där vi ska umgås med en hel del människor! Peace out


Lost inside.

Ligger i sängen och har hunnit inta sovläge men har fortfarande deeptalk med två brudar så sovandet får allt vänta lite till! Men idag har jag hunnit med att vara på en ansiktsbehandling, tagit de lugnt här hemma och sen ikväll var jag först bara med Stella fast kring tio nångång så for vi till MAX och mötte upp Victor, Wille, Tom och Martin. Efter att alla dom käkat så for vi hem till Victor där vi var resten av kvällen. Jag tar och bloggar mer imorgon, haha känner bara hur jag blir tröttare och tröttare så godnatt!


Today it hurts, tomorrow it works.

Ikväll var jag först med Jennifer, Angelika och kotten. Efter ett tag for vi vidare till Victor där han och Wille höll hus. Närmare halv tolv skulle alla börja dra sej hem så jag for och träffade Emelie, Felicia och några andra en snabbis! Kvällen igår började med att jag, kotten, Angelika och Stella for till Olle där han Victor, Wille och Elias var. Efter att vi varit där ett tag så for vi vidare till munksund där det var en massa andra och där spenderade vi resten av kvällen. Ett bra avslut på 2012!


RSS 2.0