Reality hurts you, because you're sensitive.'

Min gårkväll blev riktigt mysig. Då Jazmine kom så gick vi vidare till volleybollplanen där Emma, Rebecka, Daniela, Julia, Madde, Viktor och Ante höll hus. Vi var där ett bra tag och sedan for vi alla hem till Daniela där vi hade det trevligt resten av kvällen! Och idag efter att jag vaknat så jobbade jag, Jazmine och Stella på brännan, vilket vi gjort hela dagen! Men nu blir det grillat, ses.

I know you still think about the times we had.'

Är klar för kvällens händelser, men sitter bara och väntar på att Jazmine ska komma och sedan ska vi dra vidare för att umgås med ett gäng snygga! Allt känns riktigt bra just nu så humöret är verkligen på topp. Och det blir ju inte precis sämre med tanke på att vi tog helg redan idag! Vi slutade tidigt idag så jag, Jazmine och Jenny for till nodo där vi tog oss en fika och myste. Efter det åkte jag vidare till Stella där vi solade och bara tog det lugnt. Det var allt för tillfället, hoppas ni får en bra kväll alla!

Summer feelings.'

Här har ni ett litet collage som får sammanfatta mina dagar då jag inte bloggat något!

We could dance forever.'

Har varit väldigt frånvarande här på bloggen men har fortfarande min lånetelefon så det är anledningen till varför! Under dagarna som gått har jag hunnit med att hänga en del med Stella och Victor, också Robin. Käkat på hawaii, haft det mysigt med Emma, Rebecka och Jazmine. Vi träffade även Martin, Per och Jocke igår. Har hunnit bocka av några nationella prov och spenderat massor av timmar till att repa inför våra dansuppvisningar som är imorgon och på fredag, så är helt slut i hela kroppen! Och denna dag har verkligen varit pain in the ass. Började allt med två nationella prov i engelska och efter det har vi bara repat ända tills klockan nio typ. Sedan hann jag träffa Emma en snabbis och sen har jag köpt glass som jag ska unna mej nu framför nått avsnitt av arrow. Kommer bli toppen! Blev ett lite långt inlägg så hejdå på er.

If you're nice to me, I'll be nice to you

Hallåhallå, under dagarna jag inte bloggat så har jag hunnit med att hänga med mina bröder, picknick med mina brudar och haft nationella. Igår efter skolan så drog jag hem för att fixa mej och sedan fara vidare till Becka där Jazmine, Daniela och grabbarna var. Efter ett tag började det droppa in massor av andra människor och vi hade det super trevligt med dans, skratt och ölspel. Efter Becca så drog vi vidare till Victor och efter ett tag gick vi över till Amanda där vi var resten av kvällen. Det  blev iaf en toppenkväll och nu är jag och Jazmine påväg ut för att se vad denna lördag har att erbjuda!



Never run back to whatever Broke you.'

Ligger för tillfället framför teven och ser på transformers, men ska nog snart slå igen mina blå. Skoldagen var en aning seg men blev genast mycket bättre då vi for till Thai för att äta lunch där. Senare då jag slutat åkte jag hem där jag käkade tacos och bara tog det lugnt tills jag begav mej vidare för att vara med bästa Sofia och Jazmine. Vi har snackat en hel del, pluggat och ätit mängder av hembakta kakor. Så har min tisdag sett ut med andra ord! Och imorgon väntar en lång dag på mej.

Skratta åt dina misstag och lär dig vara stark.'

Min helg blev riktigt lyckad! I fredags kikade jag och kotten på let's dance med massa gotta tills Jazmine kom. Vi myste mest på under kvällens gång. Sen då kotten for så åkte vi vidare till munksund där vi umgicks med Viktor och Ludde. Vi hann även med att vara med dom på lördag under dagen. På kvällen blev jag upphämtad av Emma, Rebecka, Jazmine och Linus. Vi for och handlade saker för våran tacos och sen vidare till Emma där resten av killarna höll hus. Efter maten spelade vi spel och hade det riktigt trevligt. Senare drog vi till Olle där det var fullt med andra människor. Och efter nån timma gick jag och några andra in till stan för att äta lite innan hemfärd. Idag har jag hunnit med att umgås med Jazmine och senare träffade jag Stella och Victor som avslut på denna helg!

But even if i fall in love again With someone new, it could never be the way i loved you.'

Min Valborg har varit otroligt bra! Den började med att Jazmine kom hit och sen kom Emma och hämtade upp oss. Vi drog då till Per där resten av dom andra var. Kring tio gick vi till bigboy för att käka innan jag och Jazmine for vidare till munksund. Då det började gå mot sitt slut där så åkte jag, Jazmine, Max, Jocke och Didrik hem till Max där vi avslutade våran kväll. På morgon då vi vaknat vid liv började vi vandringen till stan. Drog till Becka och mös, sen på kvällen blev det grillning med Jazmine, Emma och Rebecka. Efter ett tag kom även ett gäng med boys som gjorde oss sällskap. Riktigt mysigt!

RSS 2.0