Don't complicate it.'

Måndagen har bestått av en bra sovmorgon, och sen klockan fyra befann jag mig på acusticim för rep och klockan sju var det showtime. Första dansuppvisningen efter sommarlovet, gick riktigt bra. Senare på kvällen for jag till min favorit där vi såg Swedish house mafias dokumentär och pratade om livet. Bra avslut på denna dag.

Doing it wrong.'

 Helgen har varit lite upp och ner. Fredagen bjöd på lite festligheter, lördag var det bland annat kalas och sedan myskväll med Emil, Emma och Rebecka. Idag efter att jag vaknat och gjort mig klar gick jag och Rebecka till stan där vi lunchade på röda lyktan, åt även en god middag på thai och resten av kvällen har jag, Rebecka, Emma och Stella tagit det lugnt framför gossip girl. Hann även förbi Nilsson en snabbis innan jag begav mig hemåt. Nu ska jag försöka sova så jag är utvilad till morgondagens dansföreställning!

It fell apart right from the start.'

Denna dag har jag hunnit med en modern lektion och sedan projektarbete  med klassen. Kom mig hem kring fem och då var duschen prio ett! Efter det åt jag middag och senare begav jag mig till Öjebyn för att umgås med Jazmine. Blev en bra torsdag. Nu är tanken att få lite sömn och imorgon börjar jag min dag med dans, sen psykologi och efteråt är det äntligen helg!


väldigt lång tid sen senast.'

Rubriken talar! Jag har inte haft någon tid till att sitta framför datorn under sommarlovet men har hunnit med massor av roliga aktiviteter. Det enda som varit lite halv taskigt var väl vädret, förutom dom sista tre veckorna av ledigheten, så lite färg fick man sig iaf. Tänkte lägga upp ett par bilder som för summera dom senaste månaderna.

 

RSS 2.0