Aldrig haft tråkigare


sometimes people who are thousands of miles away can make you feel better than people right beside you.

Hej, blev tvingad att blogga så de är väll bäst att jag tar och gör det! Idag har hela min dag och kväll spenderats i sängen eftersom jag mår riktigt kasst. Men som tur har kotten pratat med mej nästan hela dagen, vilket gjort det mindre tråkigt! Fast hade tänkt be min fader att fara och köpa lite melon, har varit sugen på de heela dagen. Har typ ingeting att blogga om så ska fortsätta skypa med mina braiga vänner Oliver och kotten nu, hörs.
 

if you could see me now'

Blev hemma från skolan idag för att jag inte mådde nå bra imorse. Men nu börjar jag iaf bli lite bättre som tur är!  Så nu sitter jag och skriver på min analys som ska vara inne imorgon. Och kan säga att det går inte alls nå bra för min del. Ikväll är det även tjejkväll, så får allt se om jag har ens har orken att fara ner på stan ett tag med Kotten. Meen nu måste jag fortsätta med mitt analys skrivande, hejs!

 HAHA 
 

everybody wants to be your man.

Datorn tog över så jag har såklart inte pluggat någonting ikväll. Inte bra. Så ska ta och torka håret lite snabbt och sen sätta igång med pluggandet! Efter det ska jag väll mysa framför teven tills det är dags att sova. 
tja, rädd för att tappa telefonen :PPP

I keep telling myself "this is the last time", but it just keeps happening.

Nu är det bara tre dagar kvar och sen är det äntligen helg igen. Idag under lunchen blev jag, Kotten och Moa sugen på lite subland mat så vi gick dit och käkade! Juste, nästa vecka har vi prao så det kommer bli fett sköönt! Men min kväll kommer väll mest bestå av massa SOplugg eftersom att jag måste skriva en analys och en annan grej tills på fredag. Men snart ska jag iallafall få äta min efterlängtade pizza, mumms! Vi hörs.
 

Take a risk.

Bestämde mej för att inte fara på träningen ikväll så det blir nog att plugga. Imorse efter att jag vaknat såg jag på film och sen begav jag mej vidare till Stella där vi bara myst på. Blev aldrig att jag bloggade något om gårkvällen så kan ta och göra det nu istället. Kring åtta for jag, kotten och Angelika till Jesper i munksund. Fast vi hann inte vara där länge innan vi begav oss vidare till Linus. Där såg vi först på film, käka godis, spelade kort och något charad liknande spel, efter det spelade vi även kinect vilket var fett kul! Då klockan närmade sej ett for jag och kotten till Tony där vi var med Hampus och Martin. Blev en trevlig kväll med andra ord!


22 september

Har haft det super mysigt hos Moa! Igår då vi kom fram till Älvsbyn så for vi och handlade, hydre film och sen hem där vi lagade en riktigt god middag. Efter det spelade vi en hel del Mario kart, målade naglarna, gjorde fruktsallad med glass, sen myste vi framför filmen this means war och en annan film. Imorse vaknade vi kring elva och då klev vi upp, åt frukost, fixade oss och nu sitter jag i bilen påväg till Boden för att hälsa på hos brorsan!


Stand up for love'

Klockan nio imorse började skoldagen med att alla niorna for på bio där vi såg the human show. Efter bion hade vi bara två lektioner plus att vi fick sluta en timma tidigare, tjoho! Och nu är jag och Moa påväg till Älvsbyn. Det blir även att jag sover där så det blir kanonbra! Det är bara synd att kotten inte följer för att hon är så krasslig. Meeen jag uppdaterar mer lite senare, puss.


Skoljoggen'

Har nyss vaknat upp från min 3timmars tupplur. Idag efter lunchen så började skoljoggen som var hur lång och jobbig somhelst. Tur att vi fick en bulle och festis på vägen iaf. Fast ikväll måste jag plugga både no och matte. Ska nog sätta igång med det nu så jag blir klar någon gång!

fett sött


Såhär kul har jag


We're not friends, we're strangers with memories.'

Ser på teve medan jag väntar på att maten ska bli klar. Skoldagen var snabbt över eftersom att vi inte behövde ha so, så vi fick sluta redan halv tre. Fett skönt. Men ikväll ska nog mestadels tid tyvärr gå åt till att plugga. Fy och blä. Nu ska jag fortsätta med att titta på teve, hejs!


Frukost

Godmorgon! Sitter nu och äter mina supergoda flingor. Efter det drar jag vidare till skolan. Vi slutar sent idag och sen har jag träning så får se om jag har tid att blogga senare ikväll!


X faktor

Ligger i soffan och ser på x faktor i väntan på att jag ska bli lite tröttare.

Känner att detta var ett onödigt inlägg, hejdå!


nickelback-here & now tour











Grattis bästa du!


i will find somebody better.

Hela min dag har spenderats framför datorn och teven. Skippade skolan idag eftersom att jag inte var så kry. Så nu ska jag ta mej en långt dusch i hopp om att må lite bättre! Sen får vi se vad som händer. Orkade förresten aldrig aldrig ladda upp bilderna igår som ni säkert märkte. Men dom kommer mest troligt upp på bloggen lite senar ikväll! bjuder på en lite gammal bild så länge.
 
 

Nickelback-backstage

Jag och Stella sitter nu i flyget påväg hem efter en obeskrivligt bra kväll! Igår då vi kom fram till Stockholm så tog vi Expressen in till stan där moster mötte upp oss, och sen for vi vidare till hotellet precis breved Globen. Vi gjorde oss iordning för Nickelbacks konsert och sedan gick vi till cateringen där vi fick äta med sångaren Chad och fick även skaka hand med han!! Efter att vi ätit så träffade vi resten av bandet som vi tog kort och pratade lite med. Sen kring 9 spelade Daughtry som förband, det var grymt! Hade världens bästa platser, vi fick sitta med ljudteknikerna framför scenen på en stor låda. Haha. Medan vi satt och såg på Nickelback så kom sångaren i Daughtry och pratade med och tog några bilder med oss. Det var gode kul eftersom han kolla på bilderna med oss och tyckte att vi skulle ta nya eftersom han inte blev nöjd. Där ett tag fick vi även hjälpa till med ljudet, vilket var fett coolt! Det blev ett jättelångt inlägg så tar och avrundar nu. Återkommer med massa bilder sen ikväll!


@flygplatsen

Hejhej idag hann jag bara vara med på två lektioner innan jag var tvungen fara hem för att duscha och packa resväskan. Nu sitter jag och Stella på kallax och iväntar planet ner till Stockholm. Taggar den kommande kvällen fett mycket! Återkommer senare då vi kommit fram, puss.


People will disappoint you.

Idag efter att jag hade slutat så for jag och kotten ner på stan för att fixa praoplats. Vilket äntligen nu är klart. Måste ta och plugga so så antar att hela min kväll kommer bestå av det. Om inte kotten har tid för att göra något ett tag. Aja ska väll sätta igång med pluggandet nu. Hejs!!

stolt tjej i uppis


You're just jealous.

Snackar just nu med kotten i telefonen. Ikväll har jag först varit hos mina kusiner och kring åtta for jag hem igen och sen dess har jag bara tagit det lungt. Hade tänkt fara ner till stan och vara med några men det var jag allt för lat för! Men nu är jag med Stella och vi ska förmodligen ta och se på the vampire diaries nu.


00:00

Tjenaa! Har haft en supermysig kväll med Stella framför the vampire diaries. Vi drack även en riktigt mumsig smoothie. Fast nu är klockan mycket så jag ska nog alldeles strax ta och lägga mej. Bloggar mera imorgon. Puss.


You think you know me? Think again'

Ikväll då klockan närmade sej nio begav jag mej ner till stan och där jag var med Angelika, Sofia, Emil och Filip. Kring elva skulle dom börja dra sej hemåt så jag och Angelika gick vidare till Martin där han, Simon, Hampus, Martin och kotten var. Vi satt mestadels och såg på fast & furious, men nu ska jag ta och göra mej lite käk!


lite nytt





don't trust words, trust actions.



Tjaa, skypar för tillfället med Oliver. Idag har jag inte gjort ett piss, bara sett på film, suttit framför datan och tjockat mej med lite nutella. Strax ska jag iväg på middag och då får jag även träffa Stella ett tag innan Angelika kommer hit. Vi har då inga spikade planer inför denna lördagskväll. Så får allt se vad den har att erbjuda!

When it hurts you so bad act like you don't care.

Hej, jag sitter i soffan och ska nu starta en film! Ikväll for jag först och var med Stella ett tag och kring nio så for jag till Hampus och var med han, kotten, Jonte, Martin, Martin, Oliver och Simon. Efter att vi hade varit där ett bra tag så åkte vi vidare till Martin och sen till bigboy för lite käk. Det fick bli en tidig kväll ikväll eftersom det vart så himla kallt. Nu är vintern snart här igen!


Helg

Äntligen är det fredag! Idag hade alla dans och musik-klasserna inga vanliga lektioner. Istället var vi på svartudden där vi hade tipsrunda och en tävling. Att vara ute i skogen en hel dag tar verkligen på krafterna!


All at once

Är hemma från ett tre timmars långt danspass som bestått av balett och modernt. Nu ska jag bara ta det lugnt tills maten är färdig och sedan sticker jag iväg på träningen! Hörs sen.


It's my life and i Will do what i want.

Märker att min uppdatering har varit väldigt usel på senaste tid. Men jag jobbar på de! Skoldagen kändes otroligt lång och jobbig, så direkt jag kom hem tog jag mej en lång dusch och sen har jag bara sett på teve. Fast nu måste jag tyvärr träna på engelska förhöret som är imorgon. Ses!!


16:44

Sov bort hela dagen idag, vaknade klockan tre och sen dess har jag bara suttit framför datorn och sett på awkward. Nu håller jag iallafall på att koka nudlar och efter att jag ätit så drar jag iväg på träningen! Bloggar sen då jag kommit mej hem, tjing.
 

Just because you miss someone, doesnt mean you should be whit them.

Ligger i sängen och har nyss sett klart en film! Min lördagskväll har varit bra. Den började med att jag var med Stella, vi såg på project x som var fett bra, käkade birgers och hade det allmänt trevligt. Senare for jag vidare till kotten där även Moa var. Kring elva for vi vidare till Tim, väntade på att Jesper skulle komma och sen begav vi oss utåt och var med några andra. Men nu ska jag försöka sova, godnatt!


Nu far vi

Wohooo!:P


Keps'

Har äntligen kommit mej hem, vilket känns gode skönt eftersom att regnet bara öser ner. Kvällen började med att jag, Jennifer och Angelika drog till furunäset på fest. Mellan tio, halv elvatiden efter lite omständigheter for vi, Alexander och Linnea vidare till MAX för att käka. Sedan for vi och ett gäng med andra människor vidare till massa olika ställen och tillsist hamnade vi på Sunes där det blev mer ätande! Nu är det dags att krypa ner i sängen och se på en film så hörs vi imorgon!


RSS 2.0