Valborg

Gårdagen bestod av många händelser. Jag slutade efter fyra nångång, for hem och åt, sen på husvisning, sedan hem till Jazmine, efter ett tag for vi vidare på möte och sedan avverkade vi ett skönt mag- och ryggpass! Jag befinner mej nu på skolan efter att ha gjort nationella i engelska, men nu ska jag ta och bege mej hemåt för att göra mej lite klar inför kvällen.


it's like you're my mirror.'

fann aldrig någon tid till att blogga idag så tar och gör det nu istället. Det blev ingen sovmorgon för mej, utan vaknade tio, åt frulle, fixade mej lite och sedan for jag vidare till skolan där vi först hade work shop med norrdans i en och en halv timme. Efter det var de matdags och sedan höll vi på att jobba på våran slutproduktion till halv fyra nångång. Jag for sedan hem för att duscha och äta och efter det var det dags för att fara vidare och kolla på norrdans föreställning som faktiskt var gode så bra! Då vi sett klart den bestämde jag och Kotten oss för att gå till coop där vi köpte oss en mumsig mjukglass. Känner att detta blev ett lite långt inlägg så tar väll och avrundar nu.
 

Rubrik'

Hallåhallå, dagens planer om att fånga dagen gick inte så jättebra. Vi tog oss istället en lång sovmorgon och vädret var inte på våran sida så vi tog det bara allmänt lugnt hemma hos kotten! Efter att jag varit där for jag iväg på middag hos mormor och efter det hem för att göra mej klar för kvällen, kotten kom även hit. Då vi varit här ett bra tag bestämde vi oss för att bege oss utåt! Så jag och kotten började gå mot MAX där vi träffade Stella och Hanna på vägen! Sedan umgicks vi med dom resten av kvällen + Nicke och Jens! Lite senare kom även Elias, Alex och Victor och joinade oss. Trevlig kväll med andra ord.


Real eyes realise real lies.'

Denna kväll har varit gode så lugn. Vi har varit tvungna att gå tillbaka till livet utan epa denna kväll så vi började med en biltur till Coop för att köpa mjukglass till ett riktigt bra pris! Endast 5kronor. Efter glassätandet tog vi oss en liten promenad till det lite mera centrala där vi träffade Victor och Olle som vi i stort sett spenderade resten av kvällen med. Nu börjar det bli dags för käk så ska börja dra mej till köket. Imorgon blir det också att vara med kotten och då ska vi även fånga dagen, tjoho!



Du är känslosvall, jag är känslokall.'

Idag for jag till skolan och krigade mej igenom den långa dagen. Och mycket tråkigare blev det även för att jag inte kunde vara med på dansen. Ikväll har jag myskväll på hög nivå, har hunnit med en lång dusch, haft facemask och nu håller jag på att måla mina naglar och efter det ska bara ta det riktigt lugnt och se på film. Så himla skönt, och ännu bättre känns eftersom att det är fredag imorgon! Love life.

min sötis får stå för dagens bild'

om man ska krascha ska man göra det riktigt snyggt.'

Hela min dag har spederats i sängen och den kommer nog att fortsätta spenderas här några timmar till. Ikväll måste jag fakiskt göra klart min SOredovisning och plugga lite matte. Har inget vettigt att skriva så det är nog bäst att jag avrundar detta inlägg typ nu. Hejdå.
mästerfotografen:P

Under ytan, en annan sanning.'

Började min morgon klockan fyra på akuten. Fick komma mej hem igen kring elva tiden och då åt jag min efterlängtade frukost och sedan la jag mej och sov till fem. Nu ska jag försöka orka dra mej till duschen och sedan ska jag krypa ner till kojjs igen med film och kanske lite frukt.


life is simple. it's just people who make it complicated.'

Har inte mycketalls för mej just nu så jag ska nog snart ta tag i pluggandet. Är riktigt glad just nu! Jag trodde att jag hade tappat bort min hörlurar men dom hade visst råkat följa med mina kläder in i tvättmaskinen, men dom funkar som tur är och rena blev dom även. haha. Känner att jag inte har något mer att skriva så hejs!
bildbrist så denna får duga'

people with the greatest advice usually have the most problems.'

Bloggappen var ur funktion igår så därför blev det ingen bloggning! Lördagen började med att Kotten kom och sedan gick vi ner på stan där vi även träffade Sofia och Angelika som vi gick runt med.  Kring tre tog jag och Kotten epan till ica där vi inhandlade bullar och efter det for vi vidare till Oliver där vi fikade och hade allmänt trevligt. Sen på kvällen var jag och Kottis på jakt efter dom nya lokerna, efter att vi funnit dom gled vi runt en massa tills vi bestämde oss för att ta och köpa oss en sundae på MAX i väntan på att Elias och Alex skulle Komma. Så resten av kvällen spenderades med dom! Idag är det födelsedagsfirande för min far så dagen kommer bestå av tårta och främmande.
  

Sist jag såg dej så satt känslorna kvar.'

Kvällen bestod av epaglidande, gotta och massor av dani m dunk! Riktigt nice. Nu ligger jag iaf och ser på flash dance och har lite smått ångest. Godnatt!


Don't talk about why you are better. prove why you are better.'

Tjoo, Stella har anlände för ett tag sen och vi vet inte riktigt vad vi ska ta och göra. Men något ska vi allt se till att hitta på ikväll. Aja ingen mera ork till att skriva så tar och avrundar nudå! 
 

If you can't see the bright side, polish the dull side.'

Varit väldigt seg på att blogga den senaste tiden men igår var jag hemma från skolan för jag kände mej inte alls så kry. Har även stannat hemma idag men känner att jag typ är frisk så det känns bra eftersom det idag är fredag! För tillfället sitter jag i soffan och käkar lite, ska nog även starta en film och efter det duscha. Men jag slänger in ett till inlägg lite senare istället, ses!


bilden är kristallklar, trots att det avtar.'

Skoldagen började med ett två timmars långt nationellt prov i geografi. Det var nog det svåraste provet jag gjort i mitt liv. Slutade två, for hem, la mej och sov till nångång efter 6. Var verkligen välbehövligt. För tillfället pratar jag med Kotten i telefonen och efter det ska jag försöka ta tag i lite plugg. Ska även försöka mej på en lite tidigare kväll ikväll eftersom att jag har ännu ett nationellt prov i geografi imorgon!

vårkänslor'

Gårdagen blev bättre än vi tänkte oss! Blev så att vi for till Roknäs hos Emil där vi var med samma gäng som igår + en massa andra. Mycket bra. Idag har jag och Kotten tagit vara på det underbart fina vädret! Vi har köpt årets första riktiga mjukglass, åkt en massa epa och lite annat. Nu sitter vi i hennes rum och bara tare allmänt lugnt. Slut på ord så ni får lite bilder från igår!
 
 

lördag

Våran fredagkväll blev bra. Kring 9-10 tiden började vi våran epafärd till sjulnäs där vi var med Alex, Elias, Björn, Simon, Simon och Emil hos Elias. Där vi bara chillade på och såg en bit av en läskig film innan vi begav oss hemåt. Idag har jag hunnit med att sova bort hela dagen, avverkat ett bra gympass med Jazmine och inte så mycket mer. Men Kotten har iaf kommit hit nu och vi ska nog kanske bege oss till sjulnäs ikväll igen.

baby you're like a rainbow.'

Imorse vaknade jag med världens träningsverk men lyckades som tur ta mej upp ur sängen ändå! Fick sluta tidigare idag så jag och Kottis for ner på sensia och avverkade då ett benpass. Känns skönt att vara tillbaka på banan igen så att säga. Dags för mej att försöka komma fram med vad jag ska ha på mej ikväll. Umgås även med min bästa ikväll så denna fredag kan nog bara inte bli bättre!
♥:PP

VI KOMMER NÄSTAN INGEN VART SOM BOLLEN I EN PINGISMATCH.'

Denna skolvecka har bara rusat förbi, redan fredag imorgon och jag längtar verkligen. Dagens planer är att jag ska vara duktig och plugga och även kanske dra förbi sensia lite senare. Igår var jag, Jazmine och Moa somsagt på intagningen till spetsutbildning i dans, vilket var riktigt nervöst. Kom hem igen kring fyra och då fick jag äntligen träffa Kotten som kommit hem. Himla kul. Det var allt för nu, här får ni även en bild på det jag fick av kottis. Tack bästa du!


never should have said hello'

Har nyss ätit en god kycklingsallad efter att ha varit på skolan och tränat på mitt solo. Imorgon ska jag till Lule på intagning vilket känns väldigt nervöst. Men måste tyvärr vakna jävligt tidigt för att hinna med bussen. Riktigt tragiskt då jag älskar att sova. Nog om det, ska ta mej en dusch, sen en pn och efter det plugga lite so. Hörs.


The wait is over.'

Det har nog aldrig varit så tufft att kliva upp på morgonen som det var idag. Hela skoldagen har varit seg och efter att vi slutat så gjorde jag klart mitt solo och begav mej hem kring 6 någon gång. Har även nyss avslutat ett Skype samtal med kottis som äntligen kommer hem på onsdag. Som jag saknat henne! Hursomhelst, nu är det dags för mej att jobba lite på min SO, jag ska även försöka göra en lite tidigare kväll ikväll så att jag orkar med denna skolvecka!


Sista lovdagen.'

Har hunnit med gode så mycket denna söndag. Vaknade av att Jazmine ringde mej, så klev upp, åt frukost och sedan for vi till skolan och tränade på våra solon. Kring fem tiden blev det dags för käk så jag unnade mej pizza som jag inte ätit på flera månader. Riktigt mumsigt. Och ikväll drog jag till Victor där jag var med han, Martin, Tom och Angelika och såg på någon film. Nu känner jag att det strax är tid för att duscha. Skola är det även imorgon vilket jag inte har så stor tagg till men har iaf haft ett super bra lov så ska väll inte klaga så mycket.


You stole My heart and then you left me.'

Jag har nyss kommit hem från en bra kväll. Började med att Angelika kom hit och sedan drog vi vidare till öjebyn på fest. Då klockan närmade sej tolv åkte vi vidare till efterfest hos Tom. Jag har nyligen tvättat bort sminket så sitter nu framför teven om ser på a walk to remember. Men bloggar mera imorgon, hejs!


There's a reason why i never told you all of this.'

Orkade aldrig blogga något igår då jag kom hem. Men jag hade iallafall en bra kväll med mycket trevligt folk! Idag har jag hunnit med att sova bort hela dagen, snackat med Angelika och ätit gomiddag. Ska sitta i soffan ett litet tag till och sen ska jag väll börja göra mej iordning inför kvällen. Har dock inga spikade planer för denna kväll men ska iallafall umgås med min snyggis! Blir bra. Bjuder även på några bilder från igår.


fredag'

Våran inomhustältning igår gick dunderbra! Vi hade det riktigt trevligt, massagetåg, kortspelande, filmtittande osv. Och för tillfället gör jag inte så mycket. Väntar på att mina jeans ska torka så att jag kan ta på mej kläderna jag ska ha ikväll och sedan fara vidare till Linnea på fest! Ni får ha en toppen fredag så uppdaterar jag mest troligt då jag kommer hem igen. puss

The More You Show Your True Feelings, The More People Find Ways To Hurt You.'

Idag har jag hunnit med ett långt skype samtal med min saknade Kottis, pratat med Angelika och påbörjat mitt nya solo som ska vara klart på måndag. Känner mej riktigt nervös för intagningen på tisdag så hoppas bara att det ska gå bra. Fast nu börjar det bli tid för mej att hoppa in i duschen och sen börja sminka mej i väntan på att maten ska bli klar. För ikväll blir det tältning hos Tony. Blir kanoners!

In life, you learn lessons. And sometimes you learn them the hard way. Sometimes you learn them too late.'

Hallåhallå min dag har jag spenderat med min braiga Angelika. Ikväll efter att vi ätit och slappat framför teven ett bra tag så gled vi in till stan för att besöka MAX där vi köpte oss en sundae. Efter ett tag kom även Erik och Björn så då for vi tillbaka till Angelika där vi käkade popcorn och spelade kort! Känner mej gode sliten så nu är det dags för mej att starta en film som jag sedan kan somna till.


Nothing worth having comes easy.'

Min gårkväll/natt blev allt annat än planerad. Den började med att jag och Angelika träffade Nicke och ed som vi gled runt med i stan. Och kring tolv tiden efter många om och men for vi till munkan för lite festligheter. Sen klockan tre åkte vi vidare till fagerheden där vi övernattade med Jeff och Robin. Tror klockan var ett eller något idag då jag och Angelika tagit oss hem till henne där vi duscha, åt och tog det allmänt lugnt. Planerna för ikväll är fortfarande oklara.


If we could only turn back time'

Har nyligen kommit hem från en rolig kväll som jag spenderat med Emma! For till henne kring halv elva efter att ha varit och skjutsat Emil och Oliver. Men nu ska jag lägga mej i sängen och se på någon bra film tills jag somnar, godnatt.


RSS 2.0