HALO!

 
Hallå bloggen, ligger just nu i Angelikas lya med ett glas juice och en krämig bulla! Kvällen bestod av en snabb tripp till phb, men en lika snabb tripp tillbaka! Nu ska vi mysa vidare, kanske se en film och sånt. Imorgon har vi roliga planer men det bloggar jag om då, hejdå bloggen och godantt!

my heart is taking over'

Har nyss fått i mej en stripsmeny från sunes, satt himla fint i magen det! Dagen var bra, började med att jag och Kotten tog oss en prommis till ica där vi köpte en efterlängtad slush, sen satt vi oss ute i det fina vädret och mådde gott. Efter ett tag for vi vidare till Simon där vi hoppade en massa studsmatta. Det gillar vi :P Sen gick vi in och gjorde inte så jättemycket. Men nu är det tänkt att jag och Angelika ska fara till phb ett tag och sen får vi se vart vi hamnar! 

kotteeeeeeeen'

tju, denna varma och soliga dag spenderas med Kotten. Himla bra. Ingen aning om vad vi hade tänkt göra men det återstår att se! och jag kan inte fatta att det bara är tre veckor kvar tills skolan börjar om, vars har solen egentligen varit under hela sommaren? aja  jag bloggar senare igen då jag har något att skriva om.
retardbild

it used to be so perfect.

 Körningen idag gick bra. Nu har jag nyss fixat mej och väntar på Jennifer. Blir att vara med den bruden ikväll, det kommer bli bra! Kan fortfarande inte överföra bilderna till datorn, har ingen aning om vad jag har gjort för fel. Men tills dess så får ni nöjja er med lite gamla bilder. Puss.
digga kvallan jao

Har nyss kommit hem från en mysig kväll. Så hade tänkt titta lite på teve och sedan sova. Imorgon efter 10 har jag uppkörning och det känns gode så läskigt! Får bara hoppas på att det går sin väg.


mabye i should just leave.

Tjosan, gårkvällen var fett bra! Den började med att jag och Angelika for på förfest hos Robert där det var ett gäng med folk,, bla. Emelie. Kring tio tiden började vi alla dra oss ner till pdol där vi åkte en massa, träffade fullt med folk, såg Timbuktu som var hur bra somhelst osvosv.. en riktigt lyckad sista kväll på pdol.  Och idag efter att jag hade varit och firat farmor så for jag, Angelika och Oliver ner till pdol en sista gång innan dom skulle stänga. Såå ikväll blir det att vara med Kottis och Agelika vilket kommer sitta finfint! Hade tänkt lägga upp massa bilder från igår men det går inte att ladda öveer dom till datorn så lägger mest troligt upp dom imorgon.
 

hoho

Hade ingen tid över till att blogga igår men var iallafall på pdol med min käraste Angelika som äntligen blivit frisk. På dan gick vi mest runt och kollade, käkade middag och sedan for vi hem och gjorde oss färdiga för kvällen. Vi gick ner till pdol igen kring nio tiden, var med Angelica, Emma Felle Sanna, träffade massor av andra människor och hade det allmänt trevligt! Idag på dagen var det tänkt att jag skulle vara med Emelie och Angelika men det är inte så stor ide nu så hade tänkt vara hemma och invänta kvällen istället. 
 

happiness

Snackar för tillfället med Oliver medans jag håller på att fixa mej lite smått. Är så himla glad att jag lyckades få med mej Emelie ner till pdo! Ikväll ska jag äntligen få se movits, vilket blir kanonbra. Men nu ska jag fortsätta fixa mej så uppdaterar lite senare.

Festivalkäk'

Idag vaknade jag upp kring ett, gjorde mej lite frukost och for sedan iväg för att hälsa på mormor och morfar. Klockan fyra for jag hem för att duscha och sen for vi ner till pdol där vi käkade lite thai mat. Satt riktigt bra i magen!


We are young'

Kvällen vart mycket bra med mycket bra folk! Synd bara att Angelika den sjuklingen inte kunde komma, saknade hon himla mycket ikväll. Men nu ska jag ta mitt täcke och sätta mej i soffan med varm choklad och en film, mums!


Mot pdol

Nu ska jag bara byta om, och sedan går jag och Jennifer ner till pdol där vi träffar alla andra vi ska gå med! Ha en toppenkväll;*


Fransk manikyr


days of glory

Sitter inne och väntar på att solen ska ta och titta fram någon gång. Har regnat typ hela dagen idag så det suger ju verkligen nu då pdol har satt igång! Får väll bara hoppas på att det inte regnar ikväll då jag ska dit. Men nu hade jag tänkt dra på mej nå kläder och sedan traska ner till stan för att köpa mej ett helgband, traska hem igen, lägga mej i sängen och se på film.

01:39

Denna kväll började med att Emelie kom och hämtade upp mej kring tio tiden. Vi for då till hemmakväll där vi träffade Linus och William, hyrde film och inhandlade gotta. Efter det for vi hem till William och då vi sett klart filmen drog vi ut och körde lite. Hade nu tänkt tvätta bort sminket och sedan sätta mej framför teven och äta mina goa vindruvor! Pusspuss.


Nytt i garderoben


No matter how busy a person is, if they really care, they will always find the time for you.

Har nyss anlänt hos farmor och farfar, efter en lång runda på stan! Hade egentligen tänkt fara och sola idag eftersom att det är typ 23+ Men det blåser himla kallt så kanske drar mej mot solariumet eller något lite senare istället.


tappa inte bort dej själv i dina försök att hålla kvar någon som inte bryr sig om att förlora dej.

Hej där! Idag så for jag ner på stan en sväng eftersom att det var ett tag sedan jag var där sist. Hittade några saker som var väldigt lockande, men fick bara med mej ett par jeans hem. Kan även berätta om kvällen när jag ändå håller på, började med att jag och mina saknade bruttor Jennfier och Kotten gick ner till stan. Där gick vi runt och kollade på alla saker dom hunnit bygga inför pdol, sedan gick vi och satt oss på tages ett tag där vi pratade om allt möjligt. Efter det bestämde vi oss för att fara ner till coop där vi inhandlade lite gotta och inne i stan träffade vi Tony, Hampus och Simon som vi var med resten av kvällen.

Wild tigers


Påväg hemåt'

Denna kväll började med att jag for till Emelie där även Angelika var. Vi såg på teve ett bra tag tills vi bestämde oss för att fara till MAX där vi käkade. Efter det gick vi ut och träffade Leif och Kristoffer som vi pratade med ett tag. Kring tolv tiden for jag och Emelie vidare till Wille där vi grillade och hade det trevligt!


breaking slowly.

Hej på er, jag ska strax kanske bege mej till Jennifer för att vara med henne, Kotten och Sofie. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska ta och göra. Så det återstår att se!

Stay in this moment

Känns sjukt skönt att bara suttit hemma och slappat sen jag kom hem från en rolig och händelserik fredag/lördag kväll i skellefte med bra människor. Kommer sova himla gott ikväll eftersom att jag inte fick mej någon sömn inatt. Bjuder på lite smågulliga bilder'


every summer has a story'

Nyss kommit hem från en bra men kylig kväll. Nu ska jag kolla runt på lite bloggar innan jag sätter mej i soffan för att se på secret life of the american teenager. Standard. Hörs imorgon!
 

Kvällen i bilder


På bussen

Sitter nu i bussen påväg från havsbadet. Då jag kommer hem ska jag genast ta mej en dusch och sedan invänta kvällen som kommer spenderas med Angelika och Leif, så det blir nog kanoners!


skype'

Snackar skype med min saknade Stella som befinner sej i grekland. Men hade tänkt ta farväl av hon inom kort och sedan se på teve innan jag går och lägger mej! Här får ni även en bild på då jag steker i Martins blåa lurar.

om dagen'

Ber om ursäkt över att jag inte bloggat något idag men jag har inte haft orken. Men imorse kring tio så klev jag upp, packade strandväskan och tog bussen vidare till phb där jag och Angelika spenderade våran underbart soliga dag! Lite färg fick man så det var ju bra. Ikväll var vi så himla trötta så vi bestämde oss för att ha en hemmakväll, kändes skönt fast samtidigt grymt tråkigt. Nu får ni tre bilder från idag.
 
 
 

01:06

Hade tänkt se ett avsnitt från the secret life of the american teenager och sedan sova. Skulle jag nog tro iallafall. eehm, kvällen spenderades med Angelika och Martin inne i stan. Kanoners. Godnatt på er!
digga kvallan'

lets get dirty

Hej där borta! I väntan på att Angelika ska komma så sitter jag  nu i mitt rum och lyssnar på bra musik. Idag kring ett så vi till phb och solade. Fast vi hann inte vara där så länge innan vi bestämde för att fara hem till Angelika. Men imorgon ska vi fara dit igen, fast denna gång i tid och verkligen pressa! Det är himla bra väder ute ikväll, hela 20 grader. Skönt. Så får se vad denna kvällen har att erbjuda, inga spikade planer. Här får ni även en bild på mej från idag. osminkad och ful'
 

Ryktet går

Denna söndag har bestått av att fira Bengt genom att fara på thai och äta en god middag, sedan hem där vi ätit tårta. Har även hängt med min fina vän Angelika. Och vi har varit med Leif, Johan, Jens med flera, en toppendag med andra ord!


live free'

Detta snygga linne köpte jag igår på carlings för bara 200kronor' kanonbra!

give life a meaning'

Sitter nu och ser på degrassi, har faktiskt nyss börjat se på det och kan säga att den serien är gode så bra. Men måste också ta och sätta igång med moppe pluggandet om ett litet tag. Sen har jag ingen aning om vad jag ska göra, sååå hejs!

Snabb update

Hänger hos Tony med kotten, Simon, Hampus och Filip!


00:44

Är redan hemma och det känns faktiskt riktigt skönt! Ikväll har vi hunnit med att fara till öjebyn där jag blandannat fick köpa min efterlängtade slush, varit hos Anton där vi sett film med han och Erik, och sedan varit en sväg på MAX där vi käkat.


Be yourself because an original is worth more than a copy.

Har nyss gjort mej klar och nu väntar jag bara på att Emelie ska fara och tanka, sedan kommer hon och hämtar upp mej. Var ett tag sen jag var med den bruttan så det kommer bli himla bra! Uppdaterar senare;*


remember who you are.

Har nyss kommit hem från en lång runda på stan. Så nu tänkte jag slöa framför teven med lite avsnitt från the secret life of the american teenager, såååå jag bloggar senare istället. 

Så länge man inte ger upp har man inte förlorat

Jag och Kotten är nu med Tony, men vi ska nog börja dra oss hemåt snart! Tidigare ikväll så var vi somsagt med Jennifer och Sofie, vi köpte först massa glass på Ica och sen for vi till tages och myste. Blev en trevlig kväll!


again & again

tjo alla där ute, sitter nu hos kotten och dunk lite för bra musik. Vi har nyss gjort oss iordning så nu ska vi vidare till ica för att möta upp Jennifer och Sofie. Fina brudar dedär. Blir att vi ska köpa mjukglass och sen vidare till tages där det blir att mysa på!
himla fint 

storstädning

Befinner mej hos Angelika där vi har städat en hel del eftersom att hennes rum ser ut som ett bombnedslag! Vi ska snart ta och åka in till stan och där vi nog spenderar våran kväll. Idag har jag även hunnit vara med Kotten ett tag, himla trevligt. Vi har käkat glass och snackat en massa. Men nu ska jag sluta blogga, slänger in ett inlägg lite senare istället.

I must be walking in circles.

Har haft en himla mysig kväll med Stella och imorgon sticker hon iväg till Grekland och stannar där hela sommarlovet. Kommer sakna hon i massor. Jag for hem kring halv tolv och sen gick jag ner till MAX där jag mötte upp Angelika, Hampus, Jonte, Filip och Simon. Nu sitter vi hemma hos Filip och tar det chill.


chocolate&strawberries


Piteåhavsbad

Hela dagen har spenderats på phb med finfint sällskap. Har även fått himla mycket färg, så tummen upp till det!


p-däcket

Kvällen har spenderats med Kotten, Angelika, Jennifer och Sofie på p-däcket. Vilket var himla mysigt. Och nu jag har äntligen fått på mej lite varmar kläder. Hade också tänkt göra lite käk, se på en film och sedan sova. Måste orka upp i tid för imorgon kommer Angelika och hämtar upp mej klockan tio och då far vi vidare till phb där vi ska sola en massa!
 

do more than just exist

Sitter och snackar skype medans jag funderar över vad jag ska ha för kläder ikväll! Men det blir nog mest troligt shorts eftersom att vädret är så himla bra. Gårvällen blev helt som i en dröm och spenderades med Angelika, Tony, Hampus, Filip, Linn, Kotten, Sofie, Oscar och Simon. Men vädret var inte riktigt på våran sida så vi fixade en innomhuspicknick med kakor, dricka och fågelmusik i bakgrunden. Sen ville Simon och Tony fara och bada så då for vi till tages en snabbis. Efter badandet for jag, Angelika, Tony och Hampus hem till Tony där vi såg på ännu en hajfilm!
 

i think i might love him as more than a friend'

Angelika ringde nyss så sitter nu och pratar med henne. Vi försöker komma fram till vad vi ska göra ikväll, och som det ser ut nu så ska vi mest troligt ha picknick med Hampus och nårga. Låter som en riktigt bra ide tycker jag! Idag har jag hunnit med ett litet styrkepass som satt himla fint, plugga lite till moppeprovet och lite andra småsaker. Maten är även klar på ett litet tag så ska nog ta mej en snabbdusch innan dess.
 

YOU KNOW THAT I CARE FOR YOU. I'LL ALWAYS BE THERE FOR YOU

 
Hejsan alla Nicoles tjusiga läsare! Angelika här. Nicole orkade inte blogga så då är jag lite gullig och gör det åt henne! Våran kväll har bestått av havsbadet, glass och filmtittande hos Tony! Helt okej om jag får säga det själv. Det enda som går att klaga över är ju regnet, då vi väl tar imot sommaren och inviger shorts ska he till att börja regna. Tur det var varmt iaf! Men är jätte trött så ska börja avrunda, ni får sussa så sött så bloggar snyggingen min imorn! :*

tältning

Idag så köpte jag äntligen mitt efterlängtade iphoneskal! Dom bjöd även på plat idag då vi var på stan så vi passade ju såklart på att käka lite efter att vi precis tagit oss en fika inne på nodo. Tidigare ikväll så fick jag besök av jobbiga Oliver och Martin som drog ut lite på min tid, och då dom for här ifrån tog jag mej en snabbdusch och sminkade mej lite. Ikväll ska jag och Angelika tälta med ett par andra vilket säkert kommer bli kalaskuligt. Vi får iaf hoppas på det. Bloggar mera imorgon istället :*

you have to figure out who's worth your kindness

Angelika for nyss så nu ska jag tvätta bort sminket och sedan starta en film. Kvällen spenderades för det mesta i stan, lungt och mysigt. Måste även lägga mej i tid så att jag orkar kliva upp i vettig tid imorgon! Nattiii
 

blåa och röda blommor


if your dreams dont scare you they arent big enough

Blev en kort runda nere på stan. Köpte ett par byxor och brunpuder. Hittade tyvärr inte pudret som jag hade förut men det nya som jag köpte idag var faktiskt jättebra, så tummen upp till det! Vi hann även köpa lite glass, vilket satt finfint och jag tänkte också köpa ett nytt skal till min telefon men såklart fanns inte skalet jag ville ha. Men ska fara och köpa det imorgon istället.

can you feel it?

Lyckades äntligen få med Stella ner på stan så nu väntar jag bara på att hon ska komma!

genom färgade glas ser ni allt så klart

Klev upp för en timma sen och har hunnit äta frukost, kollat runt på lite bloggar och snackat med min kära Angelika. Nu väntar jag på att Stella ska höra av sej och då kanske vi far ner till stan ett tag. Fram till igår! Kom till Angelika kring sju och då for vi iväg till phb där vi var med Emma och Angelica. Vi hyrde även en tuff trampbil som vi gled runt i, grymt kul! Sen kom Angelika på att hon skulle fara iväg och köpa sina himla nudlar så vi brummade snabbt iväg till coop och sen for vi till tages och var med Hampus.

livet rullar på'

Angelika försöker övertyga mej om att vi ska bada ikväll fast får allt se hur det blir med det. Nu ska jag bara dra på mej ett par jeans sen åka vidare till Angelika där vi nog kommer vara ett litet tag innan vi brummar vidare till phb. Nu har sommarlovet verkligen börjat och det känns hur bra somhelst! Ha en toppenkväll.

am-boken

Idag har jag varit duktig. Tog nämligen tag i moppepluggandet vilket verkligen var på tiden! Måste hinna få moppekortet innan sommaren tagit slut. Har även hunnit duscha och gjort mej iordning för kvällen. Nu är det mat, slänger in ett inlägg efter det! Pusspuss.

I understand. I just don't care.

Ligger i soffan och ska nu se på 90210 och drick min oboy!

for the first time.

Bloggappen har varit ur funktion, därför jag inte har kunnat blogga något under danslägret. Veckan har haft sina minder bra och roliga stunder. Fått lärt känna ett gäng med trevligt folk, dansat fem timmar per dag och jag har nog aldrig saknat min säng och dusch så mycket som jag gjorde då. Men nu är bloggandet igång igen! Skypar just nu med min sötis och ska väll gå och se om vi har något att äta nu.
 

RSS 2.0