Gotta get you out of my head.'

Har tagit mig en lång dusch, målat naglarna, nu sitter jag i soffan och dricker mitt te innan det är dags att sova. Helgen var rolig men känner att det får bli en lugn nästa helg. I fredags blev det förkrök hos Emma, efter det Kalles och sedan efterfest med sköningar. Lördag blev det mys, sen klockan fyra mötte jag upp Felicia och senare började vi dricka med våra dansare. Efter elva blev det dags för krogen. Söndag spenderades mestadels i sängen och på kvällen hade jag picknik med Jazmine, Didrik, Emma och Stella vilket var riktigt trevligt. Och idag var det dags att avverka ännu en skoldag och senare ikväll umgicks jag med Emil och Stella!

Love life.'

Där tog jag helg! Började klockan åtta idag och då blev det klassfrukost i danssalen och sen planering inför studentresan vilket kommer bli fett! Hade även dansteori en timma. Nu är jag hemma och ska ta mig ett bad. Ikväll blir det festligheter med brudarna!

Spotlight.'

Gårkvällen var kul. Emma kom till mig och efter ett tag hängde vi med Didrik tills vi bestämde oss för att fara till Felicia där hon och Emma var. Efter en timma eller två begav vi oss vidare till Kalles och sedan till seven för nattkäk. Idag började dagen med historia och sedan dans. For förbi Rebecka ett tag där vi snackade. Åt tacos till middag och sen har jag umgåtts med Emma, Susanna, Jonte, Emil och Stella! Ska göra mig en macka och sätta mig i soffan för att se på någon film tills det är dags att sova!

we were born to be real.'

Idag var tanken att jag skulle dra mig till skolan men så blev det inte. Så då jag stängt av larmet somnade jag om igen och vaknade till liv kring tolv av att Stella kom förbi en stund. Senare under dagen gick jag ner till Emma för en nudeldejt, riktigt gott. Annars händer det inte så mycket just nu, har äntligen börjat snöa här. Tycker att det är så mysigt samtidigt som jag saknar sommaren lite för mycket. Men nu ska jag läsa lite svenska medan jag väntar på mat.

Febern kickar in.'

Har myst ner mig i soffan med te och ska ta och starta en film. Har såklart blivit sjuk så blir ingen skola för min del imorgon, får iaf sova ut haha. Helgen var dock bra. Fredag var vi ett gäng sköna brudar som drack lite vin. Fick även sällskap av grabbarna innan vi begav oss till Kalles. Lördagmorgon tog jag och alla andra dansare bussen till Skellefteå för att dansa i novembermörkret, vilket gick hur bra som helst! Kom hem sent och då blev det att fara och jobba nattklubb. Imorse efter jag vaknat begav jag mig till Rebecka där Stella och Max med var. Har också hängt med Rebban ikväll, vi åt gotta och tittade på serier. Emil kom även förbi och surrade ett tag. Nu ska jag ta starta min film!

Louder.'

Blev en kort skoldag denna torsdag. Var och tittade på Tobias Karlssons föreläsning vilket är det bästa jag gjort, så himla grym han är alltså. Efteråt for jag och Stella till Öjebyn där vi tittade på awkward, senare kom Emil och Jonte. Kring åtta kom Emma och Emilie och hämtade upp oss så har hängt med dom tills nu. Fredag imorgon och då börjar dagen med ett danspass, sedan blir det att avverka min sista psykologiklass någonsin, känns skönt. Sen är det äntligen helg! 



Halloween.'

Har haft ett otroligt bra lov och framför allt en sjukt rolig halloween. I fredags blev det förfest hos Sally med bästa klassen och efteråt blev det I'm orange och efterfesten. Lördagen var det först middag hos mormor med Stella och Emma som stod på schemat, sen fest i trollbäcken innan vi begav oss till western farm, sen tillbaka till Piteå. Söndagen blev det bakishäng med några sköna! Idag under dansen kände man dock hur sliten man är efter helgens bravader haha. Sen ikväll har jag hängt med Rebecka och Stella och bara myst.


RSS 2.0