They don't know the past.'

Har nyss tryckt i mej lite god gröt med jordnötssmör som ni kan se på bilden ovan! Innan det var jag på korpen med Jazmine. Vi var på ett corepass och efter det blev de att köra slut på benen. Känns riktigt bra förutom att jag knappt kan gå för tillfället! Har även hunnit med att vara på stan en sväng med tjejerna och även träffat Daniela som snabbast. Men nu ska jag duscha, läsa igenom min Nk och sen blir det nog att somna till någon serie.

you ain't worth the trouble.'

Helgen har varit full av roligheter! I fredags drog jag och Jazmine till Hemmingsmark på fest där det var fullt av människor. Kvällen bjöd på mycket skratt och dans tills det var dags att fara hem för att sova. Lördag morgon begav jag mej till Strömbacka där vi hade tre dansföreställningar att bocka av. Då vi var klara där blev det att ta en fika på stan med Moa, Kotten och Jazmine. På kvällen hämtade Jazmine och Didrik upp mej, vi åkte då vidare till Robin på korvfest. Men det var trevligt ändå! Blev en hyfsat tidigt kväll vilket var rätt så skönt. Och imorse var det barndans som vanligt. Kring ett blev det en road trip med Jaz, Didrik och Victor. Vi for till donken för att käka och sen vidare till Sunderbyn för att hälsa på Stella. Sen ikväll har jag tagit igen förlorad tid med Paula! Nu ska jag se klart Arrow, sen är det god natt för min del.

I shouldn't care about you, but I do.'

Har nyss kommit hem efter att ha umgåtts med min brutta! Igårkväll umgicks jag med efterlängtade Emma, och vi hade julmys vilket var en himla succé. Och i tisdags hängde jag med Jazmine, Becca och Didrik. Det var himla längesen vi alla umgiks så det var riktigt trevligt! Nu hade jag dock tänkt att ta och hoppa in i duschen och sedan se på portkod innan jag intar sovläge. Fredag imorgon och jag är supertaggad!
Krya på dej min fina<3

Are you with me?'

Gör inte allt för mycket just nu. Har nyss målat naglarna så nu ligger jag i sängen vilket jag gärna skulle vela göra resten av denna måndag. Men ska nämligen till korpen för att jobba på kroppen sen! Det var verkligen en kamp att kliva upp och fara till skolan idag, och att alla på backa av någon anledning parkerat som retards gjorde ju inte saken bättre..! Aja ska återgå till mitt degande nu så tjing.


We can run like we won't run out of time.'

Sitter för tillfället och pratar med min babe i telefonen. Kom hem från Felix efter fem någon gång och sen dess har jag duschat, käkat och sminkat mej. Min gårdag var bra! Fick sluta tidigare så jag och Jaz träffade Tony och Filip en snabbis innan hemfärd. På kvällen for jag till Stella och sen kom Jazmine, Kotten och Jennifer. Vi hade det riktigt trevligt och efter nån timma kom även Martin, Simon och Vigen som gjorde oss sällskap!

how do you run from what is inside your head?'

Det händer inte allt för mycket i mitt liv just nu. Under veckans gång har jag varit i skolan och dansat, firat finaste Kotten, sett många avsnitt av vampire diaries, gymmat, pluggat och hängt lite med mina brudar. Typ det gamla vanliga med andra ord. Har även hunnit med att vara på vattengympa med Kottis. Så nu framöver kommer vi befinna oss i simhallen varje tisdag kväll, vilket jag inte klagar på! Denna dag blev dock inte som jag planerat att den skulle bli. For till skolan för ett långt danspass, efter det slutade vi och jag hade tänkt fara till gymmet och sedan åka hem för att få allt plugg  ur världen. Men istället for jag, Kotten och Jazmine till Öjebyn där vi käkade och tittade på bland annat portkod. Då jag kommit mej hem sov jag till nästan klockan åtta och efter det har jag bara pluggat. Men nu är jag äntligen klar vilket känns otroligt skönt. Ska ta mej en dusch och se på min serie ett tag innan det är dags för att sova. Imorgon är det äntligen fredag och det längtar jag till i sinne!! Puss och god natt


We could be so good.'

Det var ett tag sedan! Hade barndans för att tag sen och just nu sitter jag i bilen påväg till Älvsbyn för att hälsa på hos min bror. I veckan har jag varit i skolan, börjar om med dansen och gymmandet vilket känns fantastiskt bra! Och i fredags hade jag en hemmakväll vilket var riktigt längesedan så det var jätteskönt! På lördagen for jag till Jazmine där vi åt middag tillsammans och senare for vi och tittade på en dansföreställning. Efter det var jag med hon och Kotten och vi mös bara på framför en tjejfilm och lite gott till. Supermysig helg!

teenage years.'

Har haft en otroligt bra halloween! I fredags var vi mestadels hos Tony och sedan hos Sally där det var massor av människor. Under lördagen var jag bara hemma och tog det lugnt tills senare på kvällen. Blev bortbjuden på middag och efter de blev det att sticka till lokalen som jag och Jazmine hade hyrt. Hade faktiskt gode roligt, fast än lokalen inte var så himla bra och att en massa folk som inte var inbjudna skulle envisas och komma ändå. Men det är sånt man får ta då vissa inte kan acceptera ett nej! Och på söndag fick det bli massa mys tills det var dags att bege sej till lokalen för att städa. Fyfan, aldrig mer säger jag då bara haha. Idag började iaf skolan om igen och det kändes förjävla jobbigt. Har sovit hur mycket som helst ikväll så lär ju inte kunna somna senare då jag väl ska sova. Ni får även ett par bilder från helgen, dock är dom inte så bra men bättre än inga alls!

RSS 2.0