Sovdags'

Gokväll, jag har nyss sett klart filmen Parker och den var faktiskt gode bra! Ikväll for jag till Jazmine där vi var ett tag och sedan begav vi oss till nolia där vi först mötte upp Kotten. Vi träffade också Martin, Oliver, Sofie och massa andra. Hann även ta oss en liten titt inne på psg diskot haha. Då klockan närmade sej elva åkte jag och Jazmine till Statoil för att köpa varmkorv. Haha känner att jag har ätit lite för mycket av det nu. Men iallafall, efter det bestämde vi oss för att fara hem till henne igen där lyxade till det lite och pratade en massa. Blev ändå en bra kväll med andra ord, nu ska jag ta och sova!

 

Lördag'

Hade aldrig någon tid till att blogga igår så kan berätta kort om gårdagen nu. Efter att jag jobbat så for jag direkt hem för att duscha osv, då jag var klar for jag vidare till Johan för middag. Då jag ätit åkte jag snabbt hem till mej för att packa lite och sen satt jag mej på bussen som gick till Luleå. Och då jag var framme i Lule mötte jag upp Emma, Linus, Niklas, Eric, Ida och några. Vi tog då och åkte vidare till Sofia för lite festligheter. Kring tre tiden blev jag och några hungriga så vi gick till Shell där vi köpte korv, vi gick sedan tillbaka och kring fyra åkte jag, Emma, Linus, och Niklas till Töre där vi övernattade. Imorse då vi vaknat och gjort oss lite klara började jag, Niklas och Markus färden till Piteå. På vägen blev vi hungriga så vi stannade även upp för att köpa korv. Kom mej hem efter elva någon gång och då tog jag mej en pn på fyra timmar vilket var himla skönt! Blev ett långt inlägg så tar och avrundar nu!


Här ska det stå något'

Har nyss sett klart filmen love and honor och den var väll sådär. Ikväll bestämde jag mej för att bara ligga hemma och dega eftersom jag var så himla trött men fick en liten energikick så passade på att dra ner till sensia och avverka ett bra benpass. Hinner inte blogga nå mera för nu är det alldeles för sent.


you can't break a broken heart.'

Befinner mej äntligen på hemmaplan nu. Var helt död imorse då jag skulle kliva upp men som tur var fick jag sluta tidigt och eftersom vädret suger idag så tog jag mej även en tjugomintuare på solariet. Men nu ska jag ta en pn, skriver mer senare ikväll.
 

The more you hide your feelings for someone, the more you fall for them.'

Hela dagen har jag jobbat vilket har varit gode jobbigt då det vart så varmt. Jag slutade kring fyra och då tog jag mej en dusch och sedan sov jag tills det var dags för tacos. Sen ikväll då Kotten kommit for vi vidare till kioskpiraten för att köpa mjukglass av Jennifer som jobbade där. Då hon slutat satt vi och pratade med henne ett bra tag tills då vi sedan for vidare för att vara med Tim. En kort beskrivning av hur min onsdag sett ut! Nu är det faktiskt dags för sängen så att jag orkar upp till jobbet imorgon. Ni får även en bild på våra mumsiga och fina glassar Jennifer gjorde åt oss :P Godnatt.


You want it? Then fight for it.'

Ligger nu i sängen och ska snart försöka sova eftersom att jag jobbar imorgon. Ikväll efter att ätit på Thai så tränade jag och sen tog jag mej en dusch och fixade mej lite. Då jag var klar for jag och mötte upp Alex och sedan gick vi hem till mej där vi såg på en film och efter det gjorde vi inte så jättemycket. Och då han farit hade jag ett litet kvällssamtal med Jazmine! Ja det är väll typ så min kväll har sett ut.


Wake me up when it's all over.'

Idag har jag spenderat min dag på stan där jag varit på jakt efter ett par vita låga converse och ett par ljusa jeans. Men jag hittade såklart inget utav de. Istället fick ett nagellack följa med mej hem som tröst. Och nu har jag nyss kommit hem från Thai där jag ätit med familjen. Vilket var gudomligt gott!


Let's start over.'

Ikväll efter att jag varit hos Kotten ett tag for jag sedan och hämtade upp Stella. Och då vi precis anlänt på seven eleven är jag såklart kunglig och får soppatorsk där. Men pappa fixar ju allt så det löste sej galant! :P Efter att vi fått tanka episen så rullade vi vidare till Victor där han, Oliver och Martin var. Så resten av kvällen spenderades där! Men nu ligger jag i sängen mätt och belåten och känner att det är dags att sova nu eftersom jag inte vet om jag kommer behöva jobba imorgon eller inte.


We are too young to talk about forever.'

Vädret är verkligen på topp idag! Direkt efter att jag vaknat och ätit frukost satt jag mej ute för att sola vilket inte gick så bra eftersom alla kryp kom och attackerade mej så istället bestämde jag mej för att fara ut och springa vilket var riktigt skönt! Och för tillfället är jag nu med Kottis och vi gör inte så himla mycket, bara tar de lungt.


Do you ever wish you had a second chance to meet someone again for the first time?'

Min dag började med att jag vaknade två och sen dess har jag suttit framför datorn, avverkat ett arm och magpass, käkat våfflor och målat naglarna. Ikväll får vi se om jag drar ut eller inte, annars ska jag väll sitta hemma och käka vindruvor framför nå filmer.


Keep doing your thing.'

Ligger just nu i sängen och ska när somhelst ta och sova. Ikväll efter att jag varit på middag åkte jag vidare till Kotten där vi prata och fikade tills vi bestämde oss för att dra till långnäs. På vägen dit hämtade vi upp Alex och sedan rullade vi vidare till Simon där vi var med han, Robin, Melker och någon jag inte minns namnet på. King ett började vi våran färd hem igen och då var vi även med om en lite hemsk incident men vi överlevde ändå som tur var! Men nu börjar jag bli alldeles för trött för att vara vaken så ska ta och avsluta detta inlägg tänkte jag, godnatt.


Behind every favorite song, there is an untold story.'

Gårkvällen blev bra! Den började med att jag och kotten for till stockbäcken där det var en massa, men efter ett tag ville jag, Kotten och Simon dra så vi åkte vidare till Linnea där det var lite folk. Kring elva tiden for vi alla därifrån och då åkte jag vidare till öjebyn där det var en hel del folk. Efter två någon gång började jag, Stella, Johan, Marvin och några andra gå in till de lite centralare öjebyn. Och då slutade det med att jag bestämde mej för att sova hos Stella så vi for till henne där vi startade en film och bara mös på tills det var dags att sova. Vi vaknade kring två och efter ett litet tag for jag hem. Så nu ska jag vidare på middag och efter det blir det att vara med bästa Kottis.


Midsommar.'

Vaknade för en halvtimma sen och känner nu att det blev en lite väl för lång sovmorgon. Men det var iallafall riktigt skönt! Ska nog börja med att måla mina naglar, äta och sedan göra mej klar inför kvällen. Kanske skriver innan jag far hemifrån men det återstår att se!


Mitt liv i din hand.'

Hallåhallå, har nyligen kommit hem från en trevlig kväll som spenderats med Martin, Kotten och Alex. Började med att jag for och hämtade upp Alex och sedan rullade vi vidare till Martin där han och Kotten var. Vi har bland annat spelat kort, snackat och ätit! Men känner mej riktigt trött nu så jag tror nog att det snart är dags för sängen. Även midsommar imorgon som ni alla säkert redan vet och håller nu tummarna på att vädret icket sviker!!


Don't let little stupid things break your happiness.'

Är riktigt mätt så nu ska jag bara ligga i soffan ett litet tag. Idag började jag morgonen med ett riktigt onödigt tandläkarbesök. Då jag kom hem så blev det en pn på några timmar vilket satt riktigt bra! Ikväll får vi se vad som händer men nu har jag inte så mycket att skriva förutom att min fruktsallad igår blev underbart god så ni får en bild på den som avslut!


Hemmakväll'

Ligger i sängen och snapar men jag ska snart bege mej vidare till affären där jag ska inhandla massa god frukt som jag ska mumsa på till någon bra film. Ställde in mina planer och bestämde mej för att bara vara hemma ikväll. Känner som att de behövs. Idag har jag jobbat och dagen har gått alldeles föör sakta men tanken av pengar fick mej att orka! Aja bloggar kanske sen igen.


I wish i could go back to how things used to be.'

Har nyss fått i mej två supergoda mackor så nu ligger jag i soffan och ser på teve. Idag tog jag mej en lång sovmorgon och sedan for jag ner på stan med Moa. Då hon skulle fara mötte jag upp Jazmine och sedan cyklade vi till henne där vi åt och snackade. Kring fem for jag hem och då fick jag besök av Stella till 9 nån gång vilket var riktigt trevligt. Efter att hon farit gjorde jag mej iordning och sen kom Jazmine hit. Kring tio kom Sebbe och Robin och hämtade upp oss och sedan åkte vi vidare och hämtade upp Elias, vi for då och spelade lite fotboll tills vi rullade vidare till pitholm och träffade några andra. Blev ändå en bra kväll med andra ord!


Rubrik'

Kom hem för kanske en halvtimma sen så nu sitter jag och käkar lite jordgubbar. Riktigt gott! Ikväll var jag först med Kotten, vi köpte slush och tog det allmänt lugnt. Fast hon for hem tidigt så då rullade jag vidare till Emma där vi gjort lite hemliga saker :P Blev iallafall en trevlig kväll!


letting go is hard, but sometimes holding on is harder.'

Imorse efter att jag vaknat och gjort mej iordning for jag och mor ner till stan och tog oss en liten fika, vilket inte satt helt fel! Efter det vandrade jag hem igen och började måla mina naglar. Så snart är dom klara. Kvällens planer är lite oklara men ska iallafall såklart vara med Kotten. Känner att det var längesen vi köpte slush så det ska vi nog se till att göra ikväll! 
 
 

Say it before it's too late.'

Hallåhallå, sitter nu i bilen påväg hem. Ikväll kring åtta for jag till Alex där jag varit hela kvällen. Vi såg först en fett läskig film och efter den startade vi taken2 så nu har jag äntligen sett den! Och då jag kommer hem ska jag direkt göra mej nå att äta eftersom att jag håller på att hungra ihjäl! Var nog allt jag hade att skriva så tjing.


Watch the world end.'

Igår började kvällen med att jag och Kotten befann oss på osäker mark, nämligen Hawaii i munksund. Som tur var hade dom riktigt goda pizzor. Efter att vi ätit for vi till Tony en snabbis och hälsade på där ett tag innan vi rullade vidare till Sebbe där även Elias, Robin, Alex och Emma var. Efter vårat tevespelade for vi ut och gled ett tag tills soppan tog slut. Då begav jag och Kotten oss vidare till MAX där vi även träffade Rasmus som vi käka lite glass med. Typ så såg kvällen ut. Och för tillfället ligger jag ute i solen och jobbar lite på brännan.


i hope she breaks your heart.'

Idag fick jag sluta extra tidigt! Så hann bli glad över att jag skulle hinna fara ut och springa medans det var soligt men så blev inte fallet. Det började regna så dom planera sket sej, men har iaf tränat lite här hemma och nu är jag äntligen nyduschad. Denna lördag är halft planerad än så länge. Ska nu vara hemma, måla naglarna, ha facemask och bara mysa på. Och senare blir det att fara och käka på Hawaii med Kottis. Låter riktigt bra!

mitt ena ben är vitt av någon anledning?:PP
 

tired of trying.'

Kvällens planer blev inte av så ska istället vara med Stella! Blir bra det med. Idag har jag även sökt ett till sommarjobb så får väll se om jag lycktas kirrat de eller inte. Får väll hoppas på det bästa! Var allt jag hade att säga för nu så tar väll och avrundar detta inlägg nu.


Glider'

Idag vaknade jag kring två och då åt jag frukost och sedan for jag iväg och solade. Efter att jag solat och fixat lite grejjer så rullade jag vidare till Stella där även Victor var ett tag. Då han farit började vi se på en film som vi tyvärr inte hann se klart. Kring 6tiden drog jag hem, käkade Coopsallad och gjorde mej iordning, sen kom Kottis och nu är vi ute å glider rund litte.


Do it now. Sometimes "later" becomes "never".

Har nyss kommit hem från en trevlig kväll med Kotten och Jazmine. Och som vanligt är jag hungrig så ska ta och göra mej lite käk och sedan starta en film. Standard asså. Är även ledig imorgon så det känns hur skönt somhelst, taggar sovmorgon med andra ord! Ni får även en inte så fin bild på våra goda meloner.


don't let idiots ruin your day.'

Blev ingen powernap för mej inte, utan istället blev det en sväng på stan med mor för lite shopping bestående av nödvändiga saker. Meen nu är det dags för middag, kycklingsallad står på menyn ikväll. Super!
 

When everything is wrong you make it right.'

Jag har nyss kommit hem från ett besök på sensia, så nu ska jag stoppa något i magen och sedan ta mej en dusch. Jag ska nog också försöka att hinna ta mej en liten pn. Kvällens planer är redan gode spikade. Blir myskväll hos Jazmine! Vilket säkert blir jättebra.

 

No one needs to know.'

Har äntligen bosatt mej i soffan med film och en varm oboy! Ikväll for jag och Kotten förbi Coop där vi köpte lite godsaker och efter det åkte vi vidare till Tony där också Martin var. Där såg vi på en ändå bra film som jag inte gillade slutet på. Då filmen väl var slut drog vi ut med epan och lekte gangsters :P


i can't hold back, i'm falling like that.'

Har nyss gjort mej klar för kvällen och väntar nu bara på att Kotten ska komma. Idag har jag även jobbat från 9 till 6 så känner mej lite sliten, men vad gör man inte för stålarna:P Vet inte riktigt varför jag bloggar när jag ändå inte har något att skriva om. Men kände bara att jag ville uppdatera lite här i bloggen! Hoppas ni får en bra kväll, ses.
 

sugar crush'

Hade en bra kväll igår. Började med att vi alla for till Paula där vi såg en fett läskig film, efter det så kom Sebbe och hämtade upp oss och då for vi till MAX för att äta. Erik kom även dit, och kring tolv skjutsade Sebbe tillbaka oss till Paula där vi började se på en film som sög så då startade vi istället Beavis and Butthead som vi såg på resten av kvällen. Och idag har jag och Kotten varit på stan där vi köpte våra älskade nagellack. Då vi gått klart på stan blev det en korv på seven eleven som var helt fantastisk god. Nu är vi då hos henne och har nyss prövat vårat nya nagellack och kan säga att dom är helt magiska! 
 

Change the game, don't let the game change you.'

Hallå, har nyss avslutat mitt samtal med Kotten och ska nog snart ta och bege mej hemåt. Idag jobbade jag till fyra och sedan for jag hem och tog mej en lång dusch och efter det stack jag vidare till mormor på middag. Ikväll blir det att umgås med Alex, Elias och Paula. Har inte så mycket mera tid till att skriva så tar och avrundar nu!


Starting over.'

Har nyligen kommit hem och ska väll snart ta och sova. Ikväll for jag till Kotten där vi tog det lugnt och käkade en god tårta. Efter vi gjort det så började vi rulla till roknäs där vi var med Elias, Erik, Melker, Simon och Emil. Då vi varit där ett tag drog vi alla in till stan där kvällen också avslutades! Men börjar nu känna att det är dags att avrunda detta inlägg eftersom jag ska jobba imorgon. Godnatt!


Never lie to her, she Will find out.'

Gårkvällen blev hyfsat bra. Började med att jag och Kotten var hos mej och sen for vi till djupviken ett tag fast vi for nästan direkt in till stan där vi träffade några. Sedan bestämde vi oss för att rulla mot strömlida där det var en hel del människor. Efter det for jag och Chrille vidare in till stan där vi sen var med några andra resten av kvällen. Vid 3 tiden var jag väldigt trött så då begav jag mig hemåt! Och just nu befinner jag mej hos kotten där vi försöker komma på vad vi vill göra denna afton.


Ny älskling'


igår var jag högst upp, imorgon är jag nedanför.'

hela min examensdag var bra! Började med båtrace och vi var fett bra. Kom dock inte först men inte heller sist! På kvällen var det examen och efter det for jag hem för att byta om och sen var jag och Kotten hos Emil ett tag tills vi och Stella for vidare till gläntan. Då Moa kommit dit bestämde vi oss ganska snabbt för att åka vidare till pitsund där det var massor av folk. Efter ett tag hamande vi och några på phb, och sen åkte jag, Moa och Samir till svedjan nånstans där det var en hel del människor. Då vi varit där ett tag cyklade jag, Moa, Björn, Hampus och några till in till stan där vi avslutade kvällen! blev en riktigt bra kväll med andra ord. Och ikväll har jag och Kotten varit på bio där vi sett fast and the furious 6 och kan lätt säga att det är den nya favoritfilmen! Då vi sett klart den var vi med Moa tills det blev dags att börja dra sej hemåt. Nu känner jag att detta blev ett långt inlägg så ska sluta skriva nu.

 

Frans manikyr'


Tisdag'

Idag har det varit klassensdag och då har vi i klassen spenderat dagen hos en av våra mentorer. Där gjorde vi världens största och godaste fruktsallad med glass till, badade jacuzzi, beställde pizza, käkade kladdkaka, snackade osv! Var riktigt trevligt. Då vi slutade för dagen for jag och Kotten och hämtade min klänning och sedan gick vi ner på stan där jag bland annat inhandlade mina dojjor som jag ska ha imorgon på examen. Nu för tillfället gör jag inte så himla mycket, ska snart hämta upp Kotten och sedan far vi till henne där det blir lite nagelfixande och massa snack. Låter toppen!


Hold on, pain ends.'

Dagens fotbollsturnering började med regn fast efter ett litet tag blev det strålande sol! Tyckte vi bruttor va fett bra fast än vi bara lyckades göra ett mål under fyra matcher, haha. Då vi hade spelat alla våra fyra matcher begav vi oss tillbaka till skolan där vi städade ut våra skåp. Var faktiskt lite sorgligt att städa ut dansskåpet. Efter städandet begav jag mej hem för att duscha och sen kring tre for jag och Kottis till sjukgymnasten, efter det gick vi en liten snabbis på stan. Ikväll var mina planer att jag skulle gymma men har sovit hela kvällen och har inga krafter till det nu så antar att jag bara ska vara hemma och ta det lugnt. Lät riktigt bra om ni frågar mej!


I want someone to pick me up when i'm down.'

Kom nyss ut ur duschen efter att ha varit ute och sprungit! Vilket var riktigt skönt. Och tidigare ikväll blev det även ett besök på solarieöarna med moder min. Har väll inte hänt så mycket mera ikväll, men strax ska jag göra mej något att äta och efter det ska jag nog starta en film. Imorgon är det även fotbollsturnering på skolan och självklart ska jag vara med fast än jag är jävlat sämst på att spela! Får väll hoppas på att det går lite bra ändå.


Sommardäck'

Tog mej en rejäl sovmorgon idag och efter att jag vaknat vid liv har jag hunnit med att sitta framför datorn, fått byta till sommardäck på episen och inte så mycket mera faktiskt! Nu hade jag tänkt ta mej en dusch och invänta middagen.


There's no need to rush. If it's meant to happen, it'll happen.'

Ikväll gick jag och kotten tillbaka till livet med epa. Det var tydligen ingen cruising, så vi åkte till öjebyn där det blev slush och mjukglassätande. Vi for sedan in till stan och träffade Hampus, Jonte, Filip, Rasmus och Oscar ett tag. Efter det gled vi runt en massa och tillslut hamnade vi hos Sebbe där vi var tills vi for hem. Trevligt! Men ska nog snart lägga mej eftersom att jag är jättetrött från idag då jag jobbade, sååå godnatt på er!


if someone is right for you, you'll know it.'

Idag har jag jobbat ute hela dagen, fått en ful bränna men kännat pengar så jag ska väll inte klaga så mycket på det ändå! Var hemma kring fyra och då snackade jag med Kotten ett tag och sen tog jag mej en riktigt välbehövlig dusch. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, ska nämligen äta tacos. Så himla gott, har blivit en av mina favoriträtter under senaste tid. Ikväll ska jag äntligen få äta min efterlängtade mjukglass och efter det ska nog jag och Kotten mest troligt spendera våran kväll i stan eftersom det är cruising. Blir säkert jättebra!

You may not end up where thought you'd be, but you'll end up right where you're meant to be.'

Våra glassplaner blev aldrig av, utan istället kom Kotten och Jennifer till mej och vi bara babblade på om lite allt möjligt innan vi begav oss till tages där vi träffade Emelie och några. Då vi blev less alla myggor åkte vi in till stan där vi avslutade våran kväll! Jag har nyss målat naglarna och väntar nu på att dom ska torka så att jag sedan kan gå och titta efter om vi har något gott att äta eftersom jag är så himla hungrig.


RSS 2.0