trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met.

Gick gode så dåligt med pluggandetidag, slutade med att jag somnade på golvet.. Kring halv sju ringde jag och väckde Angelika som jag sedan drog med till en konsert som soladerskolan var med i. Vilket innebar att Stella också var med. Riktigt kul att kolla på faktiskt! Blev även kvar i öjebyn ett tag efter konserten, trevligt. Nu ska jag slå en pling till Kotten. Sen skriva klart min bokredovisning. Godnatt.

you are perfect to me'

Kom nyss hem från skolan och nu ska jag ta mej något litet att äta, sen måst jag se på en film så jag kan bli klar med min bokredovisning så snart som möjligt! Igår hade jag ingen tid till att blogga något eftersom att vi hade två dansuppvisningar, under den andra tiden så repade vi en massa. Nu vet ni. Tycker dock det kunde ha gått mycket bättre men icket!
image description
image description

Tjuuuu

Har inte haft så stor blogglust men här är jag igen! Fick sluta halv fyra idag så drog ner på stan med kotten en snabbis. Sedan vidare till farmor och farfar där jag blev kvar ett tag. Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar och efter jag käkat så är det nog högtid att börjar med min bokredovisning.

Såhär mycke steekte vi igår'

 


najs

I väntan på Angelika och på att mina turkosa naglar ska torka så passar jag på att blogga. Gårkvällen började med att jag och Angelika tog oss en prommis till kioskpiraten för köpa mjukglass. Påväg dit hittade vi Emelie som joinade oss. Efter glassätandet så började vi gå till munkan där vi såg skräckis med Didrik och Filip trorjag det var. Ida kom också efter ett tag. Kvällen blev hursomhelst bra!
puddingens bilder'

vissa tror att allting är svart eller vitt.

Har nyss kladdat på nytt smink och nu ska jag bara ta på mej nå kläder och sedan fara iväg för att köpa mjukglass men Angelika. Efter glassätandet så får vi allt se vad kvällen har att erbjuda. Ha en bra lördag!

"we're all no one"

Var somsagt med min favvobrud och massa andra folk igår! Kvällen var faktiskt jättebra
och mysig. Iallafall så har jag nyss fått i mej lite flingor och fil, sminkat mej och ska strax
iväg på kalas. Blir att fira Zandra och Tomas.

JAG ÄLSKAR DIG TILL TUSEN!

Angelika här! Anlände just till min älskling och väntar nu på att hon ska bli färdig, hon är ju inte den snabbaste människan om man säger så. Men hon är lika omtyckt ändå! Fast vi har inte riktigt bestämt vad kvällen kommer bestå av, men säkert vara med några homiiees. Var typ många helger sen vi var med varandra så det känns underbart att äntligen vara med henne :*

Glassmonster'

Sitter nu hos farmor och farfar och käkar glass efter att ha varit en sväng på stan

med bästa kottis! Fick dock bara med mej en concealer hem.

 


Ta't lugnt, ta en toy'


toppendag

Detta har verkligen varit en kalasbra dag med humöret på topp . Det har varit 20 grader varmt om inte mer. Provet gick såå mycket bättre än vad jag trodde, fick ett B! Vilket jag och Kotten firade med lite glass. Under matten satt vi ute och steekte på istället. Min pudding kom även förbi under lunch för att hälsa på ett tag. himla trevligt. Har inte träffat henne på över en vecka. Men tyvärr måste jag plugga ännu mera ikväll. Har svenskaprov imorgon, men sen är det äntligen bara nått engelskaprov kvar.
image description
image description
image description

Nu e det sommar'♥

 

 


its time to be happy again

Har försökt plugga för fulla rullar sen jag kom hem från moppekursen. Men det gick inte så jättebra, tyvärr. Jag skulle nog tro att uppdateringen kommer bli bättre till helgen. Ni får hålla ut helt enkelt!
Nu ringer kotten så vi hörs'

Musik

Sitter på musiken med kotten där vi övar på låten ooa hela natten!

 


fuck the distance, you should be here

Kommer inte hinna blogg så mycket nu framöver. Har alldeles för mycket prov som jag måste plugga till. Fann mej iallafall tiden att gå ner på stan för att kolla på allt snyggt som kommit in i affärerna. Blev dock bara lite trosor som fick följa med mej hem! Slutade efter lunch idag så det uppskattades verkligen. Har också hunnit plugga och chilla på bryggan ikväll. Riktigt härligt väder alltså! Men ska fortsätta plugga so en timma till sedan se på dw och 90210. Nice. Även moppekurs direkt efter att jag slutat imorgon, får se om jag kanske hinner slänga in ett inlägg eller ej.
image description

första moppekursen

Idag så var jag på moppekurs i tre timmar och höll hela tiden på att somna den sista timmen vilket inte var någon höjdare. På onsdag ska jag dit igen. Nu är det hög tid att jag får tag i kotten så att vi kan skriva klart dom sista frågorna på SOn. Har prov på tordag och jag kommer misslyckas totalt! Såå jag har tyvärr inte så mycket tid till att blogga just nu.
image description
image description
HAHA.så grymt fula muffinsar vi gjorde på HKn idag

Vi kan starta om på nytt

Huvudverk och en smula feber men det ska inte stoppa mej från att fara till skolan imorgon. Har inte hunnit plugga något, istället har jag packat väskan, valt kläder, duschat och snackat med Kotten ett tag! Nuu hade jag tänkt plugga en snabbis och sedan starta teven.

bildbrist'

Stella svarade aldrig då jag ringde så for och våldgästade henne istället. Vi snackade och såg på film tills klockan fem, då fick jag skjuts hem. Känns som att jag har feber, ska nog gå och kolla tämpen strax. Annars då? Ikväll ska jag bara ta det lungt. Måste även hinna plugga ett tag. Snart ska jag dra mej in till köket för att äta, blir kött å pommes. Muuumms!

hon vill vara du'

Kvällen igår blev bra. Jennifer kom till mej kring åtta och då tog vi oss en prommis i stan i väntan på att Tim skulle komma och hämta upp oss med epan. Vi åkte runt ett tag och sen for vi och hämtade upp Patrik, sedan vidare till strömbacka. Där vi spelade basket, fotboll ett bra tag och sen kom även några andra som joinade oss tills det började regna. Då for vi och köpte något att dricka sen in till Tim där vi såg på filmen rosa. haha. Kring halv två, två skjutsade Tim hem oss!

FUCK You↑ You↖ You↗ You↙ You→ You↓ You↩ You↪ You↬ You↫ You↪ You↩ You↲ You↯ You↱ You↰ You↷ You↳ You↶ You↴ You↵ And You↺

kom heeeeem♥. Tja. Snygg bild! Har nyss kommit ut ur duschen och ska nu ta och göra mej klar. Det lutar nog åt att vara med Jennifer ikväll. Annars blir det kanske att jag är med Stella. Vem vet. nä, Hilma fult inlägg. Hejdå.

Nu far vi'

Efter att ha varit på besök hos brodern så sitter jag nu i bilen påväg hem! Söta råttor har dom allt.

 


Boden

Är alldeles strax i Boden. Blir att hälsa på hos bror min nu över dagen. Kanske går en sväng där på stan också. Är i stort behov av att köpa en ny mascara, så får väll se!

 


fredagskvällen'

Tjenatjena fotomicke här! Har nyss kommit in från en svinit kall kväll. Jag och Kotten har hunnit med att jaga en igelkotte för att kunna ta kort på den, ätit på bigboy, snackat en massa och träffat Tim en snabbis osv! Nu ska vi bara ta det chill.

kottttiiis

Hejsan allihopa! jag kom nyss till nicole och nu håller hon på att välja kläder och fixa sig. har ingen aning om vad vi ska göra ikväll, säkert nånting riktigt skojj! hon är snart klar och sen ska vi ut och cheka läget. hoppas ni får en fett bra fredags kväll! / kotten

stella hära

Heeejsan!
Tog just bort ett inlägg som jag skrev för att Nicole tyckte typ att det var skandallöst!
Så nu ska jag skriva ett riktigt najs inlägg.
Ikväll var ju jag med Nicole och vi gjorde faktiskt inget speciellt alls. Vi såg på "a walk to remember", och kan ju bara säga att det inte går att ta den filmen på allvar efter att vi mobbat den så hårt. Hahaaaa
Sen såg vi på några "intressanta" videor på yt och sååå, flådade gjorde vi ju också :D
söta

sometimes what we say isnt what we feel'

Har nyss pluggat litegrann och nu är det snart dags för att äta! Vädret är himla dåligt idag, kallt och regnigt. Aja. Jag ska spendera min torsdagskväll med en toppenbrud. Vi ska nog mest hålla oss inomhus hoppas jag! Tar och uppdaterar senare istället. TJIIING
image description
Och just nu snackar jag med denna snygging!

perfect

Våran kväll bestod av att vara med John, Jonas, William och Marcus. Vi satt mest och pratade en massa, trevligt trevligt. Men nu ska jag se på lite DW sen kanske jag tar och sover!

 


Jenken'

Jenkis är här vilken minut somhelst och då far vi ut på äventyr! Puss snyggingar.

 


långhelg

Lyckades inte att trycka in navelsmycket, åh det har typ läkt igen helt. Men nog om det, fick helg redan idag så deet känns super! Fast har inte riktigt planerat vad jag ska ta och göra ikväll. Något blir det alltid iallafall. Två bilder från idag kommer nu.
image description

Turen

Hade turen att få sluta tidigare idag, så nu är det duschen som gäller och sedan ska jag försöka trycka in navelsmycket igen. Får väll hoppas att det inte läkt igen för mycket bara!

 


anledningen till varför jag inte orkat eller hunnit blogga något idag

Efter att ha dansat i fem timmar med klassen och koreografen Mathias Singh så for jag direkt hem. Duschade i åratal, åt som en häst och tog mej en sedan en powernap. Kan inte annat änn säga att det var skitkul att dansa men honom, imorgon ska han även filma det vi lärt oss idag. Vilket betyder att vi inte har någon skola, utan att vi ska hålla på att dansa hela dagen. Awesome.  Får bara hoppas att allt flyter på så bra som möjligt! Nu ska jag ta och sova för klockan åtta så ska jag möta upp Kottis på ica där vi ska köpa massa mat för att klara av morgondagen ;*


märtis fjärtis'

Skypar nu med Stella och ska snart torka håret och packa väskan till imorgon. Klockan nio ska vi vara på strömbacka för att kolla på vad det finns för gymnasieval. Typ. Sen efter lunchen ska vi vidare till acusticum för att dansa till klockan fem med någon snubbe. Hoppas det blir kuligt iallafall. På kvällen har jag massa läxor som måste göras så får se hur uppdateringen blir.

Thinking back to old memories and wishing you could change the past.

Efter att jag kommit hem från en jobbig skoldag tog jag mej snabbt en dusch och sedan gick jag ner till busstationen för att möta upp min saknade Angelika! Vi gick sedan ner till coop och köpte lite gotta, sedan satt vi oss i bio3an och pratade om allt möjligt som hänt under denna vecka. Bengt höll oss även sällskap ett tag. Fast nu är det lite so pluggande som gäller så jag bloggar efter att jag pluggat klart istället!
image description
image description
såhär snygga var vi ute i regnet, värsta terroristerna'

you don't have to like me, i'm not a facebook status.

Skola imorgon som ni alla säkert redan vet, kändes hilma jobbigt. Ska ha svensk folkdans hela dagen vilket kommer suga.. Fast slutar kring två så ska dock inte klaga så mycket. Dessutom är vi ju även ledig torsdag, fredag. Ibland kan man inte annat änn älska sveriges små onödiga dagar. haha, godnatt.

life would be so much simpler if i didn't care so much.

Har nyss varit förbi kyrkogården och nu sitter jag här hemma och väntar på att Emelie ska komma så att vi kan dra ut i det fina vädret! Kan ju berätta om kvällen igår eftersom att jag aldrig gjorde det igår. Började med att jag hämtade upp Kotten och Sofie, sen for vi vidare för att vara med bla Hampus, Tony, Simon, Oliver. Kring tolv kom John och Tim och hämtade upp mej med epan sen for vi även och hämtade upp Emelie. Sen vidare till Tea där det var ett gäng med folk. For hem kring två, halv tre någongång och då satte jag mej framför teven och såg på film. Puss.
gammal'

baby you're hopeless'

Snackar med Kottis i telefonen. Kvällen spenderas med hon, Sofie och så får vi
se vad vi gör av denna lördagskväll. Nu ska jag göra mej klar. Hejdå.
sjukligt snyggt, måste ha!

White to blue


All you have to do is forget what you feel and remember what you deserve'

Hemma från en kalasbra och trevlig kväll! Nu är det tevetittande med massa gotta som gäller. Puss.

 


while you're talking behind my back feel free to bend down and kiss my ass.

Ikväll så blev det burgers och massa glass hos Johan. Kom hem för ett litet tag sen och har nu sminkat mej och dragit på mej nå kläder. Nu inväntar jag bara Emelie och sen drar vi iväg och är med några boys! Ha en super trevlig kväll.
image description

helg

Blev aldrig att jag for ut och sprang efter att jag slutat. Är alldeles för kallt och blåsigt! Isället sitter jag inne i värmen och ser på lite teve. Blev grymt sugen på glass så kanske far och köper det. Ikväll har jag inga planer alls så vet inte vad jag kommer att göra. Någonting hoppas jag iallafall att det blir.

två timmar

Snart är det nog läggdags för min del. Är gode så trött just nu så de är ju ingen ide att sitta uppe och göra ingenting. Imorgon börjar jag klockan nio och slutar elva, hur underbart är inte det? Behöver bara vara på skolan i två timmar, och under dom timmarna så ska vi dansa! Så himla skönt alltså. Kanske även far ut på en springtur efter att jag slutat. Får väll se hur vädret är.

when you fall for someone's personality everything about them becomes beautiful.

Hej på er. Har nyss duschat och nu vet jag inte riktigt vad som händer. Dagen har varit bra, vi dansade en massa och byggde lite. Sen hade vi massa tävlingar och under lunchen så for jag, Moa och kotten till subland för att äta. Riktigt gott! Fick sluta klockan två så det kändes riktigt bra.
image description
strutfotboll'

Mange Makers - Drick Den


start everyday whit a new hope, leave bad memories behind.

Jag hann se en massa på teve och vara med Stella i väntan på att alla bilderna skulle överföras. Men det var inte ens klart då jag kom hem, men nu äntligen är det klart så det känns riktigt lättande! Börjar kurra lite i magen nu så hade tänkt bege mej in i köket och göra lite mat. Ska nog ta och sova sen. Har sovmorgon till 9 och temaveckan börjar även imorgon, vilket betyder att vi inte kommer ha några vanliga lektioner på två hela veckor! Känns hur underbart somhelst att bara få dansa en massa. Imorgon blir det dock fyspass och cheerleading/dans, undrar verkligen vad vi kommer att göra för något. Så det återstår att se.
stek, själv?

tidslinjen'

Upptäckte nyss att jag har tidslinjen, fanfanfanfan! Kass dag, kändes som att det inte alls gick nå bra på provet och vädret är inte bra alls. Regnar och blåser en massa. Men nu ska jag sluta sura. Sitter vid den andra datorn just nu för att jag håller på att föra över alla mina bilder från telefonen till min egna dator. Kommer att ta hundramiljorner år. Typ. Ska sätta mej framför teven för att se på desperate housewives, blev aldrig att jag såg det igår så. Återkommer senare istället.
arkivbild'

life won't wait for you'

Tjoo lovers! Har haft fullt upp med allt pluggande ikväll eftersom att jag har två prov imorgon, så var tvungen att lägga bloggen åt sidan för stunden. Men imorgon kan jag nästan lova att uppdateringen blir mycket bättre. Vädret idag har varit himla najs, synd bara att det är skola så att man nästan inte hinner vara ute nånting. Efter skolan så hann jag och Kotten ner till gina en snabbis för att pröva massa kläder. Blev dock inte att jag köpte något, fick beslutångest som vanligt. Ni får en gammal bild bara för att det inte gick att ladda upp dom från idag och för att jag saknar min lillfis som är i paris och har det skojj!

act like a woman, think like a boss'

Har nyss pluggat massa engelska och no så nu ska jag nog ta och göra mej lite kvällskäk. Sedan är det nog sängen som kallar! Skolan flöt på som vanligt och idag var vi ute på cheerträningen, det var faktiskt kul men lite väl kallt dock. Så vi fick sluta tidigare, efter det cyklade jag vidare till farmor och farfar för att hälsa på där ett litet tag. Nu har ni fått veta hur min dag sett ut.

ginatricot'

Jag tycker dom har börjat att sälja så sjukligt snygga kläder på gina.
Måste verkligen fara ner till stan och kolla lite imorgon efter skolan!

why is monday so far from friday, and friday so near to monday?

Känns inte bra att veta att det är skola imorgon. Men det är inte så himla farligt ändå för vi har bara tre vanliga skoldagar i veckan så kan inte annat änn älska våran skola för tillfället! Hade nu tänkt dyka ner i NOboken ett litet tag eftersom jag aldrig hann det innan träningen. Jaaa nu orkar jag inte skriva så mycket mer, annat änn att vi hörs imorgon.


someday, you will miss me.

Imorse efter att jag och Stella vaknat så gjorde vi oss snabbt iordning och for vidare till arcus. Där har vi varit hela dagen, lite småkuligt var det allt. Får hoppas att man vinner nånting efter alla tävligar vi varit med i! Meeeen sitter bland annat och skriver lite med Emma i väntan på att maten ska bli klar. Sen om jag hinner så sicker jag iväg till träningen annars vet jag inte vad jag ska ta och hitta på. Plugga är ju iallafall ett alternativ.
image description
image description
tuffa grejjer dedär!

glassätare

Kvällen blev bra tillslut! Kring 8 så  for vi ner till bigboy och träffade Felicia och Emelie som vi snackade med ett bra tag, efter ett tag kom även några andra. Fast sen så blev jag och Stella sugen på glass så vi gick till MAX istället, och sen tillbaka för att möta upp Angelika och Emma. Vi träffade sen några jättetrevliga typer så jag och Emma for iväg och åkte bil med dom. Efter ett tag så hämatde vi även upp Angelika och Stella och åkte med dom resten av kvällen! Nu sitter jag och Stella hära i mitt fula lilla rum och käkar massa glass med chokladsås.
fett fin bild'

håll i hatten'

Har nu hunnit duscha, äta och kleta på mej lite smink. Tror jag ska ta fram mitt svarta nagellack och måla naglarna lite snabbt. Sen kommer väll Stella när som helst och då far vi ner till cruisingen, kommer bli toppen!
image description

duktig'

Har nyss blonderat moderns hår så for väll se hur resultatet blir! Om ett tag kommer Stella och hämtar upp mej och då åker vi till ica för att köpa hårfärg. Känner mej riktigt pro alltså. Sen far vi till henne för att göra henne till brunett. Saknar redan hennes röda hår, haha. Sen får jag väll se hur kvällen blir så jag uppdaterar lite senare. Säger hejdå med en lite skön låt!

01:33

Hej alla, jag och Jennifer ska väll snart ta och fara hem. Klockan sex så for jag ner till thai garden för att äta med Moa, kotten och Jennifer vilket var riktigt mumsigt! Kring åtta for vi vidare för att bowla, Angelika kom även efter ett tag. Efter att vi spelat klart så gick jag, Jennifer och Angelika vidare till strömlida där William, Elias, Jesper, Jonas var och grillade. Det blev ruskigt kallt tillslut så då gick vi in till William där vi fortfarande befinner oss!

 

 

 


fjärde maj

Har nog biffat klart mej för idag. Innan klockan slagit sex så måste jag ha hunnit
duscha, sminka om mej och välja kläder inför kvällen. Hur detta ska gå återstår att se!
image description

Far ut och springer'

image description
Så jag bloggar senare igen då jag kommit mej hem!

Justin Bieber - Boyfriend

HAHA videon in my heart alltså. Nä. Men nog är han snygg allt!

this is crazy'

Jag fastnade som vanligt framför datorn hela kvällen och hann inte plugga nånting, och
nu är jag alldeles för trött för det. Tror jag ska ta krypa ner i sängen nu så säger väll godnatt!

Swedish House Mafia vs. Veronica Maggio - Save The World Välkommen In'

Lyssnar just nu på denna schyssta låt. Verkade inte så himla bra
till en början, men sen tycker jag att den blev mycket bättre!

call me maybe'

Hejhopp, täningen blev inställd ikväll vilket var trist. Har ingeting att göra just nu så kanske tar och pluggar lite no eller liknande. Skoldagen flöt på riktigt bra, hade inget språk så satt isället och såg på innebandyturneringen som var. Inte klagar man! Det är fredag imorgon och jag har längtat som satan, domhära två skoldagarna har känts riktigt långa.

they don't even know you.

Hemma från en bra kväll och nu ska jag nog ta och göra mej en macka sedan sova.
Jag har även sovmorgon till klockan nio, vilket känns hur himla skönt somhelst!
You're not afraid to love
You're just afraid to not being loved back

You're not afraid to let go
You're just afraid to accept the reality that he's gone



you can get through this.

Har nyss varit ute på en liten men uppfriskande springtur! Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan ta
på mej lite sköna kläder och invänta maten. Kvällen kommer mest troligt spenderas med Kotten. Det känns
som att det var åratal sen bara jag och hon var med varandra, så det kommer blir riktigt bra.
image description

90210

Sitter nu och ser på 90210 och äter flingor och fil. Fast det blev reklam nu så tänkte passa på och blogga lite. Skola imorgon vilket inte känns så himla bra, har iallafall bestämt vad jag ska ha för kläder! Nu ska jag fortsätta se på teve sedan ring till min pudding.

lyckad valborg!

Min valborg blev riktigt bra! Kvällen började med att jag, Angelika, Kotten, Sofie, Hampus, Tony, Filip, Oscar, Oliver och Bosse for iväg och grillade. Efter ett tag kom även Jennifer, Oskar, Emil och Maxiboiiii och höll oss sällskap. Kring 10tiden så for jag och Angelika för att möta upp Jonte och John och sen drog vi iväg till en fest där vi blev kvar ett bra tag. Efter tolv någongång så börja det att spåra lite så då for vi vidare till bion för att leta upp Hampus och dom. Sen for vi alla till MAX och där träffade vi Minna och Felicia som vi snackade med ett bra tag. Kom hem kring två och då tvättade jag snabbt bort sminket och gick sedan och la mej.
Det blev ett litet långt inlägg känner jag, men nu ska jag vidare till Stella. Pusspuss.

DU GÖR MINA DAGAR SÅ MYCKET BÄTTRE

Hejsan, Nicole har varit så dålig på att blogga idag så tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg och berätta hur fruktansvärt bra den tjejen är! Finns seriöst ingen bättre än dig min lilla pudding!


RSS 2.0