nu kööööör vi

Ha en kalasbra valborg!

valborg'

Håller nu på att käka lite medans jag funderar ut vad jag ska ta på mej. Efter att jag har gjort det så ska jag iväg till skuthamn för att grilla ett tag. Kommer bli trevligt. Annars då? Det är super bra väder ute, hela 12 plus grader! Så bara hoppas på att man får lite färg vilket verkligen behövs.

i mean what can i say?

Pratar nu med Kotten och ska snart gå och göra lite varm choklad. Idag då jag var med Stella så for vi ner till sunes och käkade, fotade och hann även bli jagade av ett phsyko! Har nog aldrig varit så himla rädd. Nog om det, kvällen har varit trevlig. Började med att Angelika kom hit och då sminka vi oss lite, sen blev det ett besök på MAX med lite glass. Vi satt även och försökte planera ut vad vi ska göra imorgon på valborg men vi kom inte fram till något bra. Vi for sedan vidare till Tony och var med Hampus, Oscar, Filip och Oliver. Efter ett tag så for vi vidare till stan där vi träffade Angelica, Robin och några andra. TJIIING.
image description
image description
image description
image description

sometimes the wrong choices take us to the right places.

Godmorgon på er, själv vaknade man klockan åtta vilket kändes riktigt jobbigt. Helgen har iallafall varit gode så rolig med en hel del trevligt folk. Har inte bloggat något eftersom bloggappen inte har funkat. Men nu är jag tillbaka! Kom hem för kanske in timma sen och har hunnit packa upp mina saker och duschat. Nu hade jag tänkt vara med Stella och vi får väll se vad vi gör.
image description

bitch please.

Ikväll har jag pluggat som ett fån, skippade även träningen eftersom att jag hade så ont i ryggen. Hann faktiskt också ner till stan ett tag där det var tjejkväll. Dock sög det typ för att det regnade och det är jätte jobbigt att kolla runt på alla affärer när det är så himla mycket folk. Så det blir aldrig att jag köper något. Men what to do? Uppdateringen kommer att vara på botten i helgen eftersom att jag ska på konfaläger, men ska försöka blogga lite från mobilen iallafall! Så imorgon efter skolan far jag och Moa hem till mej för att packa, sedan tar vi bussen till älvsbyn.
min söta bernadotte'♥

Be careful whit your words.

Kom hem från Angelika för inte så längesen. Resultatet blev tyvärr inte lika bra som förra
gången och har ingen aning om varför. Men nog om det, jag är jättetrött så jag hade tänkt plugga lite och sedan
sova. Låter ganska så bra för min del. Här får ni nu en småful bild och så hörs vi imorgon!

färgningsdags'

Hallå där! Idag så var jag bara med på matten och musiken och sen var det dags att fara till sunderbyn. På hemvägen så fick ett par joggingskor joina! Riktigt nöjd, kommer bli mycket springturer här framöver. Nu ska jag bege mej ner till stan för att köpa hårfärg och sedan fara vidare till trollbäcken med min favorit!
söta som få'

aldrig sett något liknande'

Måste bara medge att Angelika är speciell, kolla bara hur hon sitter och äter sina apelsiner.
men hon är söt ändå.

a world begins where the road ends.

Skriver med lite trevligt folk medans jag funderar över vad jag ska ha för kläder på mej imorgon. Tror att jag ska ta och se om jag hittar något bra på teven annars vet jag inte riktigt vad jag ska ta och göra. Träningen ikväll var iallafall sjukt jobbig, men det känns gode bra såhär i efterhand. Faktiskt. Fast är inte så taggad över träningsverken jag kommer lida av imorgon. Nu blir jag tvingad att logga in på skype så tar farväl av er nu ett tag!

pocketful of sunshine'

Trots att skolan börjat om idag så känns det inte så himla hemskt som jag trodde att det skulle vara. Vi fick sluta klockan tolv så efter baletten bytte jag snabbt om och gick ner på stan med Moa, Kotten och Jennifer! Efter stan så for jag förbi Johan en sväng, hem och rakade bena och nu sitter jag hära framför datorn i väntan på att maten ska bli klar. Sedan far jag iväg till träningen, kommer bli kul eftersom jag inte varit där på ett tag!

220412

Har hett bloggen åt sidan idag eftersom att pappa fyller år så vi har haft fullt med gäster, jag har även varit tvungen att fara och kolla på en dansuppvisning. Där det blev lite väl naket. Och nu sitter jag här hos Stella och hjälper henne lite med att plugga. Känner mej riktigt snäll nu.
image description

the happiest people don't have the best of everything, they just make the best of everything.

Ikväll började allt med att jag, Jennifer och Angelika möttes på max där vi satte oss ner för att prata och äta lite glass. Senare kring 10 så åkte vi vidare till Pontus där det var ett gäng människor. För ett litet tag sen så fick vi skjuts hem av Peter! Men nu ska jag tvätta bort sminket och sätta mej och se på någon film jag inte sett på länge. Lite av kvällens bilder kanske ni får imorgon för jag har ingen lust att föra över dom till datorn nu, godnatt.
ni får ursäkta den tråkiga bilden'

the only thing harder than letting go is moving on.

För tillfället ligger jag i sängen som ett sär medans jag skypar med puddningen min, vi håller på att planera kvällen lite. Har redan hunnit duscha och sminka mej så jag ska bara ta på mej mjukisbyxorna, det är dåligt väder så jag känner att det inte är någon ide alls att ha på sej finkläder. Nu ska jag fortsätta prata med min pudding, återkommer lite senare.

you look nice today'

Har nyligen tvättat bort sminket och tagit på mej lite varmare kläder. Kvällen blev trevlig, det började med att jag och Jennifer gick ner till stan där vi sedan inne på MAX träffade Kotten, Sofie, Oskar, Oliver, Hampus, Tony och Bosse. Vi satt och snackade dära ett tag då vi sedan bestämde oss för att gå ut. Vilket inte var en sån bra ide eftersom att det snöade och blåste en massa så istället for vi till Tony där vi hade det varmt och skönt! Nu hade jag tänkt se på high heels och dricka varm choklad. Mums. Hoppas ni haft en underbart trevligt kväll, vi ses imorgon någon gång.
nog är jag och Jenkis allt söta'

hejsvejs

Är hos Nicole nu där vi strax ska ut och göra något kul!! Hoppas eran kväll också blir bra. TJINGTJONG / jenkis

you are my world.

Ligger nu i sängen och äter mitt godis fast det var inte lika gott som jag trodde att det skulle vara, riktigt tragiskt. Känner mej grymt trött så skulle till och med kunna tänka mej att stanna hemma ikväll. Nä. Men den tanken har dock slagit mej fast nu då det äntligen är fredag kan jag ju inte vara så himla tråkig! Idag var det även den sista praodagen på challenge vilket känns gudomligt skönt men samtidigt lite trist, vill verkligen inte tillbaka till skolan på måndag. Fyfan. Men nu ska jag sluta blogga så vi hörs lite senare.

are you still depressed, because you're alone and no one loves you?

Skypar med min sjuka vän Angelika i hopp på att hon ska må bra imorgon så att vi kan göra något riktigt kul som vanligt! Jag har iallafall bestämt att hon måste vara frisk tills på lördag eftersom att vi har massa planer. Så det är väll bara att hoppas på det bästa, jag ska nu ta en titt förbi kylskåpet och kolla ifall vi har lite cocacola kvar. Skulle vara riktigt gott just nu, efter det ska jag ta och ringa brodern min. Puss på er.

ta inte livet för seriöst'

Sitter nu i mitt rum och funderar på vad jag ska ta och göra, fast kommer inte fram till nånting vettigt. Måste egentligen ta och läsa ut en bok men har verkligen ingen ork till det så det får bli en annan dag. Tror nog istället att jag ska ta och äta lite jordgubbar, skulle nog sitta riktigt fint!

life is full of beauty. notice it.

Denna praodag har varit jobbig så det kändes som en dröm att få komma hem och ta sej en varm skön dusch! Det har såklart också varit roligt, under lunchen så fick jag och Sofie även besök av Oskar och Oliver ett tag. Sen ikväll så hann jag vara med Stella ett tag vilket var trevligt! Uppdateringen har verkligen varit hemsk idag eftersom att jag har varit tvungen att installera massa program till datorn. Men imorgon kommer det säkert bli mycket bättre med bloggningen. Vi får höras mer då för nu ska jag äta mina efterlängtade jordgubbar med grädde framför teven, puss!

why am i fascinated by you?

Jag är lat så orkar inte ladda över bilderna till datorn så ni får nog dom imorgon istället. Är svullen i ansiktet så ser ut som en liten tjockis. Det måste nog vara från allergierna, men nog om det. Nu ska jag fixa naglarna lite smått sedan se på DW och beverly hills. Riktigt bra program dedära! Fast jag vill även tvätta håret men jag får väjj se hur jag hinner med alltihop.

Hockeytittande'

Sitter nu i soffan med Johan och kollar på hockeyn, riktigt

spännande! Bloggar senare, då kommer också lite bilder från dagen.

 


ny dator

Rubriken lyder, inviger ny datorn med att kolla runt lite på facebook och blogga lite! Har faktiskt ingenting att skriva just nu annat än att jag är hur glad somhelst och ska snart ska dra mej till soffan med en varm choklad. Tycker det lät gode så lockande.

min finaste♥'


fyra dagar kvar

Första praodagen avklarad, bara fyra kvar. Det har varit himla roligt men samtidigt jobbigt, vi satt bland annat som slavar och putsade bestick och vek 250 servetter. Imorgon får jag nog lov att inte ha på mej mina converse eftersom att jag nu har himla ont i fötterna och även min rygg. Det var tur att vi bara behövde jobba till klockan tre istället för fem men nu ska jag ta och bege mej vidare till badrummet där jag ska ta mej en dusch och tvätta bort sminket. Synes!

kunde inte bry mej mindre'

Hemma från en mysig kväll med Angelika som bestått av pizza, glass och mycket skratt. Bra avslut på detta lov må jag säga! Och igår spenderades kvällen hos Tony med Angelika, Martin, Sofie, Kotten, Oskar, Oliver och Bosse, trevligt var det. Nu är det nog dags att jag tar mej en dusch, tvättar bort sminket och sedan sätter jag mej i soffan och kollar på teve tills sängen kallar. Imorgon börjar praoen på challenge med Sofie vilket kommer bli himla bra. Godnatt!

Äter pizza med min snygging


if i can't have you i don't want nobody

Efter nästan två timmars fixande så är vi klara och nu far ut, får se vart vi hamnar. Hör av er!
bild från igår'

this is what im made off'

Jag och Angelika har nyss käkat burgers och vi ska nu ta och sminka oss och byta kläder. Sen planera vad vi ska göra av denhära sista lovdagen. Känns sorligt att lovet nästan är över, men det är iaf skönt att vi har prao hela nästa vecka istället för att behöva vara på skolan. Hör av mej sen då vi är klara!

Girls just want to have fun'

Nu är jag och Angelika hemma från en toppen kväll! Det hela började med att jag, kotten, Angelika och Jennifer for iväg och köpte massa godis. Strax efter blev vi bjudna på grillning i djupviken men det lät inte så lockande, istället for vi till Emil och var med han och Oskar. Angelika sover även här ikväll och nu ska vi ta och se på film och mysa på!


Singstar

Sitter hos Emil och spelar singstar med kotten, Angelika, Jennifer och Oskar, riktigt trevligt!


dansa pausa'

Kotten, Jennifer och Angelika har nu kommit hit så nu far vi ut på nya äventyr!

Solarium'

Har nyss varit och solat och skönt var det! Jag är så himla blek så det var

väll på tiden. Men jag ska snart äta sedan göra mej iordning för kvällen.

 


Kanoners'

Hann aldrig blogga igår då jag kom hem men berättar väll lite kort om kvällen. Jag, kotten och Angelika for till Marcus och var med han och Tim där vi lyssnade på musik och snackade. Efter ett tag blev vi hungriga så vi for till kotten och flådade med popcorn, chips och cola, sen vidare till öjebyn där vi hade det kanon bra!

 


tjoman

image description

Nicole bad mig blogga eftersom hon har fullt upp med att städa, så jag är väll
snäll gör det. Vi har fixat oss och väntar nu in Angelika och sedan ska vi höra med Tim
hur det blir. Låter kanon bra! Puss / Kotten

happiness is a mood, not a destination.

Har nyss ätit en smaskig middag och nu är det duschen som kallar. Efter måste jag sminka mej
och välja kläder inför ikväll. Det blir iallafall att vara med snyggingarna Angelika och Kotten, och som det ser
ut nu så ska vi vara med Tim och någon. Men vi får se hur det blir med de, skriver senare istället!

@öjebyn

Sitter i soffan hos Stella och äter upp hennes flingor. Vi har laddat ner en film som vi

ska ta och se på vilken minut som helst. Har egentligen ingenting att skriva om men hade

bara lust att uppdatera litegranna!

 


people change, memories don't

Skypar för tillfället med min pudding och ska väll snart göra mej klar för ikväll. Det blir som
vanligt att vara med Angelika. Jennifer ska också kanske vara med oss så vi får väll se vad vi gör
av denna kväll! Har inget att skriva egentligen såååå, ha en trevlig kväll.

fall for you'


@stan

Sitter och fikar hära på stan med Angelika. Har bara köpt ett par snygga örhängen som ni senare får en bättre bild på. Efter att vi har fikat klart så ska vi kolla runt på lite skor, jag behöver verkligen ett par nya klackskor.

 


Äntligen

 

 


it's just a bad day. not a bad life.

animated gif maker
Har duschat och dragit på mej mjukiskläder, så nu skriver jag med nåra på facebook! Idag så var jag duktig och vaknade kring halv tolv, gjorde mej snabbt klar för att sedan gå ner på stan med Angelika. Det var tänkt att vi skulle gå runt och kolla på affärerna men vi fastnade vid ett bord där vi mådde gott. Maria och Louise kom också efter ett tag så vi hade det trevligt med dom. Men ska börja avrunda nu eftersom att Angelika snart kommer hit igen och då far vi först och köper våran efterlängtade mjukglass, sen vidare till Tony där vi såklart ska spela kort med han och Hampus! Ses.

Chillar, självdå?

 

 

 


Don't go away again'

Angelika for för ett tag och sen dess så har jag hunnit tvätta bort sminket och dragit på mej varma kläder. Kvällen började med att Angelika kom hit, sedan for vi ner till stan där vi sedan var med Alexander, Bengt, Carl och Frej. Kuligt men det var ruskigt kallt!

 


Streaky shirt


dum av dej'


All was well.

Kom just hem från en helt otroligt bra afton! När allt närmade sej sitt slut så blev det käk på

Max med Stella och Angelika. Det har börjat bli som en liten vana, trevligt och riktigt mumsigt.

 


Turkost'


Easter'

online gif creator


Maxhäng'

Hemma från en kväll som mest bestått av cheese fries och prat om allt mellan himmel och jord med Stella och Angelika. Iallafall tills Bengt, Frej, Carl och Alexander kom! Kvällen blev dock inte som planerad men som tur vart det trevligt ändå. Nu ska jag ta mej en alvedon för att jag har så ont i magen, sen ska jag starta någon bra film.

 


Still remember the first day i met you'

Jag märker att puddingen har varit i full fart, nog är hon gode söt! Men jag har inte haft lust att blogga något så antar väll att det var bra med lite gästloggning. Just nu är jag hos Johan men ska väll alldeles snart dra mej hem för att kunna göra mej iordning. Ikväll så ska jag till mormor och morfar och äta påskmiddag, om man nu kan kalla det så.

 


JAG FICK ETT SVAR!


BLOGGVÅLDTÄKTSMANNEN
om VILLE BARA FRÅGA...:

Ja, solen skiner, vilket filter har du använt?

SVAR : Hej du o mäktige person! Har tyvärr inte hunnit kolla ut genom fönstret något idag men det låter väldigt vacker med skinande sol! Jag anväder mig av filtret på cam wow, det 7de. Ha en bra dag!

bengt om VILLE BARA FRÅGA...:

det ser ut som att det rinner lava från dina öron sexyyyyyy biatchhh

SVAR 2 :
Så bra att du var uppmärksam och såg det! Vad glad jag blir :-D





GLÖM INTE FUNDERINGARNA OM LAVAMANNEN!


vadå steek?!?

Så vi möts igen! Mycket snabbare än jag och säkert någon av er kunnat föreställa er. Nä men seriöst så var kvällen riktigt trevlig, från mina sida iallafall! Kring tolv tiden så gick vi till bio3an och åt upp Sofies popcorn, lite busigt!! Hon hade typ inga kvar när hon skulle hem, men hade hon inte ätit upp dom inne på bion.. ja då får hon skylla sig själv när popcorn slukare som vi kommer! Sitter just nu i telegonen med ägaren av bloggen, hon är lat och jag är villig så hoppas det är helt ok för er att det är jag som boggat det mesta ikväll. Puss alla finisar! Besök mig HÄRRR


VILLE BARA FRÅGA...

Bara jag som känner mig som lavamannen i detta ljus? KOMENTERA, DELA TANKAR OCH FUNDERINGAR! Var inte blyg.


HEJ ALLA GODBITAR!

Jag kan bjuda på lite heta bilder som är tagna JUST NU! Ibland kan jag inte förstå det själv ... W O W !!! Men nu ska jag vara en social unge, hörs!


ögonorgasm'

Alltså kolla bara hur äckligt snygg han är, har sutti å kollat på denhär korta videon typ 96458544 gånger!

Life won't wait for you.

Imorse efter att jag hade vaknat gjorde jag mej klar och for sedan till skuthamn och grillade.
Det var härligt att vara ute eftersom att solen värmde på! Fast nu är det nog dags att jag hoppar
in i duschen och sen gör mej klar för ikväll. Blir som vanligt att jag ska vara med min bästa
pudding och får väll allt se vem vi är med och vad vi gör. Men jag uppdaterar er senare istället. Kram.

Hotter than fire'

Har nyss kommit hem och ska nu ta och tvätta bort sminket. Först då Angelika kom hit

så for vi ut på en liten kvällspromenad för att sedan köpa chips. Efter ett tag så for vi

till Emil och var med han, Danne och Simon där resten av kvällen spenderades!

 


Mjukiskläder'

Har nyligen fixat mej färdigt men orkade inte ha något speciellt på mej så det fick allt

ta och bli mjukiskläder! Alltid lika skönt, fast nu vet jag inte vad jag ska ta och göra medans

jag väntar på min pudding. Blir väll att glo på teven eller liknande, trevlig kväll allihopa!

 


sometime i think, that you are a mistake in my life.

Har för ett bra tag sen varit ute och fotat en massa, men det var kallt och de
blåste jätte mycket. Så får väll hoppas att jag inte blir sjuk! Har ingenting att skriva om just nu annat
änn att jag ska ta mej en varm dusch nu, sen äta och sminka mej lite. Ikväll vet jag inte vad som
händer men ska nog iaf vara med Angelika så vi får se vad vi gör. Ett par bilder från idag då jag var ute.

Frozen'

Har nyss tvättat bort sminket, bytt om till myskläder och sitter nu i soffan och smsar med Sofie! Vill se på någon bra film men vet inte vilken, jobbigt. Men ikväll då Angelika kom hit så gick vi ut och sen var vi med Ante. Vi for till några ställen för att leta efter mjukglass men ingen hade det, så då blev det ingen glass för oss men hade tänkt ta och äta det nu istället. Dock inte mjukglass men de blir nog bra ändå. Hoppas ni haft en bra kväll, godnatt på er.

 


Strawberries'

Sitter och käkar lite jordgubbar och lyssnar på bra musik i väntan på Angelika ska komma!

jag vet att det löser sej, jag vet att det kommer bli bra.

Har äntligen fått påsklov och det är hur hilma skönt somhelst! Skoldagen var iallafall
gode kul, vi hade innebandyturnering hela dagen. Med andra ord så hade vi inga vanliga lektioner.
Vi slutade väll kring två någon gång och då gick jag, Kotten, Moa och Jennifer ner på stan.
Jag fick med mej två par snygga trosor. Sen när jag kom hem från stan hade jag fått ett fett påskägg
fullt med godis så det är väll ingenting att klaga på! Nu är det nog dags att jag tar och sminkar om mej
och väljer kläder för ikväll. Blir nämligen att jag ska vara med Angelika så det blir kalasbra!

dunk'

Nu är jag och klassen hära på skolan och dansar för fullt i dans salen! Ikväll ska vi sova på skolan fast jag vetinte om jag kommer att orka göra det, men jag får väll se. Annars var dagen var som vanligt så det finns väll inte så mycket att skriva antar jag väll. Men nu måste jag sluta skriva puss på er!


arkivbild

pink flowers'


novellskrivande

Skriver för fullt på min novell just nu eftersom att den ska vara färdig imorgon och jag har

skriva två sidor till att skriva. Jag får väll bara hålla tummarna på att det flyter på riktigt bra!

Har även nyss haft ångbad, facemask och bara tagit hand om mej själv, det var verkligen välbehövande.

Tror även att det är dags att jag gör om mina naglar, blev så less på dom jag har nu.

Men nog om detta nu måste jag verkligen fortsätta skriva på min novell, kram.


7eleven

Nu går jag och Stella ner till seveneleven, då vet ni. Puss.

 


första april

Stella är påväg hit nu så hon ska få hjälpa mej lite med min novell hade jag tänkt. Medans jag
väntar på att hon ska komma så måste jag fortsätta plugga lite engelska. Måndag imorgon
vilket betyder att det snart är onsdag och då får vi påsklov, längtar som satan! Är grymt skolless men
får allt ta och hålla ut dom här sista tre dagarna. Ha en fortsatt bra kväll.

I bilen

Nu är vi påväg hem, efter att vi hade varit på Coop så gick vi in  till stan

där vi mötte upp Hampus för att sen gå till Tony. Martin kom också och då spelade vi lite

kort men efter ett tag gick vi ner till Max för att äta. Sen gick vi tillbaka till Tony

där vi snackade om massa spel och fulhet. När jag kommer hem så måste jag tvätta

bort mitt himla smink sen se på en film, godnatt!

 


RSS 2.0