301112

Äntligen är det helg igen, som jag längtat! Jag har nyss gjort mej iordning och nu sitter jag och inväntar kotten och Jennifer. Då dom kommer far vi och kollar på en innebandy match. Resten av kvällen och änn så länge oklar! Ni får ha en underbar fredag, hejs.


Piffar upp i omklädningsrummet


Bakarguden

Har nyss stoppat in dom sista muffinsarna i ugnen. Känner att jag varit fett duktig ikväll så jag hade tänkt belöna mej med en muffins och en kopp te framför sex and the city!


Sometimes, the smallest things take up the most room in your heart.

Har nyss haft deeptalk med min fina vän Angelika. Jag ska snart ta och sätta igång med mitt bakande så jag slipper göra det imorgon. Våran klass ska tyvärr stå och sälja fika på lördag, tjoho. Återkommer med bloggandet lite senare igen. Nu ska jag bege mej till köket där jag hör hemma:PP


i won't cry for you, my mascara's too expensive.

Har mått gode bra idag så det blir skola imorgon. Ikväll blev det en sväng förbi skellefte, också en snabb visit hos min faster. Under dagen har jag bara degat i soffan och målat naglarna. Har så ruskigt ont i min hals så ska ta och göra mej lite te och sedan sätta mej i soffan för att se på någon film tills sängen kallar!
 

Space


people are pathetic

Har nyss sett på portkod och snart ska jag nog plugga lite engelska, men får se om jag hittar orken till det. Annars tar jag mej nog istället en liten pn. Har inte något speciellt att blogga om så jag återkommer nog kanske lite senare eller imorgon! 

Sjuk

Idag har jag inte gjort nåntingalls förutom att ligga i sängen och äta Alvedon. Blir inte heller någon skola för mej imorgon men förhoppningsvis på onsdag! Men det återstår att se, nu ska jag ta mitt täcke och lägga mej i soffan för att se på en film och dricka smoothie. Mums.


Myssöndag


Yolo!

Igår hade vi en kanonkväll hos Martin! Idag har jag inte hunnit med så mycket eftersom att jag vaknade klockan ett, men nu snackar jag med kotten så jag bloggar lite senare.


learn to let go. that is the key to happiness.

Idag vaknade jag klockan nio eftersom att jag skulle vara på strömbacka klockan tio för att lyssna på lite olika program. Blev att jag kollade på ekonomi, teknik och industri men har fortfarande nästan ingen aning om vad jag vill gå efter 9an. Hursomhelst, efter att jag varit där så for jag förbi stan där jag bokade en tid hos frissan! Sen for jag vidare till Johan, sen till mormor för middag. Nu ska jag byta kläder och invänta Angelika, hörs.
 

No feelings, no problems'

Denna fredag har varit bra! Idag hade jag inga vanliga lektioner utan var istället på bio där vi såg filmen cockpit, och klockan två tog man helg. Kring tre tiden kom Angelika till mej och då gick vi ner på stan där vi bland annat träffade Frida, Ida, zacke och Oliver. Blev att en eyeliner fick följa med mej hem. Sen ikväll kom kotten till mej och efter ett tag for vi vidare på fest där vi blev kvar ett tag tills vi kände att det började bli dags för att äta. Vi gick då in till stan för käk och träffade även några som vi stod och snackade med ett tag. Men nu ska jag sätta mej i soffan och se på the hunger games!


you were born an original, don't die a copy.

Tjo, kom nyss till Kotten och vi ska väll bara ta de lungt. Direkt efter att jag slutat så for jag ner till sensia för ett crossfit pass. Har en känsla av att jag kommer ha grymt mycket träningsvärk imorgon! Men det är ju ändå så fredag imorgon så dte känns fett bra. Nu ska jag forsätta att umgås med min megabraiga vän, puss!
bjuder på snygg bild :P

Pressad av tid

Idag hann jag bara vara med på två lektioner innan jag for hem. Har inte mått så bra men det börjar bli bättre nu så jag ska snart sätta igång med pluggandet. Har inget mer att skriva så ttyl!

 

Tell me something i don't know

 

Pappa kom hem med käk från subland vilket satt riktigt bra i magen! Nu ska jag se på

portkod och efter det ska jag nog vara duktig och plugga lite matte och engelska. Vi hörs.


I found you

Hejhej! Igårkväll kring sju tiden kom Angelika och hämtade upp mej i skuthamn, sedan for vi vidare till mej där vi var ett tag. Efter det for vi till öjebyn där vi var med Emma, kp, Ida och Martin. Och idag efter jag vaknat och gjort mej iordning så for jag sedan till kotten där jag varit tills nu. Snart blir det paltätande och sen träning!


You never know what to do until it's too late

Har nyss snackat med kotten ett tag och är nu påväg till skuthamn för middag. Efter det ska jag vara med favvobruden Angelika som jag inte varit med på väldigt länge! Så det kommer bli kanoners, men vad vi ska göra är inte riktigt bestämt än.


live while we are young.

Min kväll har varit bra! Den började med att jag, kotten och Jennifer fixade oss hemma hos mej och sen klockan sex for vi till thai för att äta. Efter att vi ätit for vi hem till mej igen och sedan vidare till sager i öjebyn där hela kvällen spenderades! Men jag ska nu ta och göra mej nå käk och se på någon film tills jag somnar.


open your mind'

Dagen har varit bra, gick bra på matteprovet, men ikväll blev träningen inställd så har bara varit hemma. Tagit det lungt, målat naglarna, snackat med min fina vän och snart ska jag göra mej lite kvällsmat. Ska som vanligt göra mej en macka och till det lite te. Känner att jag börjar bli förkyld, fan för det säger jag bara. Juste, innan jag börjar käka måste jag packa ner gympakläder till imorgon, eftersom att vi ska träna handboll istället för att ha balett. Vilket kommer bli himla skoj, har ju inte haft gympa på åratal! Kommer nog att stanna kvar på skolan efter att vi slutat. Behöver verkligen komma nån vart med mitt solo så att det blir klart någon gång. Det var nog allt jag hade att skriva för tillfället så hejs!

bildbomb-stockholm

 

 

portkod1321

Var nära på att stanna hemma från skolan idag eftersom jag var så himla trött, men istället krigade jag mej igenom dagen! Nu hade jag tänkt se det nyaste avsnittet av portkod1321 och sedan lägga upp lite bilder från stockholm. Ska även försöka lägga mej lite tidigare kväll men vi får se hur det blir med det, för det brukar inte gå så bra för mej.
 

Wild hearts can't be broken.

 

Har nyss fixat mej så sticker iväg på middag hos mormor och morfar nu. Sen klockan sju far jag vidare till skolan för utvecklingssamtal. Tjing!!


memories never die.

Tja allihopa! Det känns otroligt skönt att vara hemma igen. Har tagit mej en himla lång dusch, packat upp hela väskan, snackat med min fina vän och sett solsidan! Det har iallafall haft en väldigt händelserik helg. Så kan ju berätta om dagarna då jag inte bloggade. 
Fredag: började vi dagen med att åka skridskor, vilket var hur roligt somhelst. Insåg då hur mycket jag verkligen saknar konståkningen.. Sen spenderade vi några timmar på stan tills det började bli dags för att gå tillbaka till båten där vi gjorde oss iordning för operan. Efter det for vi och åt, gick vidare till operan där vi blandannat först fick kolla backstage osv. Klockan sju började äntligen föreställningen törnrosa som var hur himla bra somhelst!!
Lördag: Spenderade i princip hela dagen på stan där vi alla brände en hel del pengar, men huvudsaken är att jag blev nöjd med mina köp! På kvällen var det tänkt att vi skulle äta på någon buffé sak men jag, kotten och Jazmine for istället och åt på pizza hut. Gudomligt gott. Kotten min fina vän fyllde även år. detta blev ett väldans långt inlägg men bilder från resan och mina inköp kommer upp lite senare eller imorgon, peace!
 

Nothing lasts forever.

Ligger i sängen och vi ska nog snart ta och sova så att jag orkar upp imorgon. Idag efter att vi landat i Stockholm så gick vi raka spåret till MAX, sedan for vi vidare till svenska balettskolan här i Stockholm. Där fick vi se på niornas moderna lektion. Senare under kvällen gick vi ut och åt och sen gick vi en liten sväng på stan tills dom stängde. Men jag bloggar mer imorgon, om jag har tid för det såklart!


Fame

Har äntligen packat klart allt inför morgondagens resa! Så ska nu göra lite käk och sedan gå och lägga mej. Fick även ett packet från Marina med bla lady gagas parfym och gud så gott den luktar! Nu ska jag se till så att jag inte missat att packa ner något viktigt. Hejs.


Change your life

Slutade för drygt en timma sen och har inte gjort ett skit sen jag kom hem. Fast ska nog ta och hoppa in i duschen, koka nudlar eftersom det typ är de enda jag kan laga och sen måste jag verkligen börja fundera över vad jag ska packa i resväskan. På torsdag ska nämligen jag och resten av klassen fara till Stockholm där vi kommer att vara tills på söndag. Hoppas bara på att det verkligen kommer bli kul!


godnatt!

Denna skoldag gick väldigt snabbt trots att vi slutade efter fyra. Ikväll efter att jag käkat och tagit mej en dusch så for jag vidare till kotten där vi först skrev klart våran no-redovisning som vi har imorgon och sedan belönade vi oss med gofika. Får bara hoppas att det vi gjort blev bra eftersom att vi inte fattar någonting! Men nu är det sängen som kallar, vi hörs.

Söndagsångest

Tja, tidigare ikväll for jag till Coop och inhandlade en påse clementiner. Kommer föräta mej ikväll! Har verkligen ångest över att det är skola imorgon, lovet gick så onödigt snabbt. Men nu ringer Angelika så hejs!


alla helgons dag

Jag och kotten käkar godis och planerar lite inför ikväll. Hon har då varit här sen jag vakna. Men snart måste jag ta och göra mej iordning och sedan fara vidare på middag där också Stella kommer att vara. Efter att jag ätit sticker jag vidare till Emelie! bloggar nog lite senare, puss :*

I never realized how happy you made me.

Det blev inga nya inköp för mej idag. Så det var ju lite synd. Hursomhelst min kväll började med att jag for till kotten där även Angelika var. Sen kring tio tiden for vi vidare till Tony där Hampus och Simon var. Vi spelade poker och som vanligt ägde jag och kotten ut resten! :P senare då Hampus och Simon for så satt vi bara och snackade tills Oliver kom, för då var det dags att gå ner till big boy för lite käk!


Don't break anybody's heart, they have only one.

Tjena. Jag och Stella är nu påväg till Luleå för lite shopping. Förhoppningsvis! Blir iallafall att köpa en klänning till operan på lördag. Jag bloggar mera då jag kommer hem istället!

We don't lose friends. We just learn who our real ones are.'

Det blev aldrig någon chai latte för mej och kotten. Istället for vi in till stan för att äta en sunday på MAX, och vi hann även träffa några som vi snackade med. Efter ett tag åkte vi vidare till munksund för att vara med Jocke och Albin, där såg vi på film och hade det allmänt trevligt! Godnatt.


TORSDDAAAAAGGAGAJGHAGHAHGJAGHIA

Har nyss anlänt till kottens lya där vi lyssnar på bra musik. Ska ta och låna hennes plattång en snabbis och sedan ska vi väll ut på nya äventyr! Om det int blir så att vi dricker lite chai latte först. hihi. Slut på ord för nu sååå ses!
 

if one of us fall, the other will soon be following

Hade en kanonkväll igår, och den spenderade jag med Angelika, Emma, Ida, Martin och Oscar! först var var vi hos Ida, och efter tio nångång så tog vi bilen in till stan där vi köpte ett par sundays, åkte runt lite överallt och vi for även förbi Martin där vi var ett tag. Som avslut på detta inlägg tänkte jag att ni kunde få ett par fagra bilder från igår!

RSS 2.0