Bloggpaus

Kom ganska nyss hem från stan var dära med Angelika ett tag, fick med mej ett armband.
Idag så försov man sej även till halv 10, hade också engelskaprov sista lektionen.
Ikväll blir det även att fara på konfaträff, men tänkte bara säga att jag tar bloggpaus i några dagar. Känner mej inte riktigt på humör men tror nog att jag kommer tillbaka på fredag!

Vila i frid Hasse

Du kommer alltid finnas i mina tankar och det kommer kännas jätte tomt utan dej♥

Hos kottish

Tjoman är just nu hos Kotten vi gör inte så jättemycket, bara pratar och tjockar oss med gotta! Me bloggar se då jag kommer hem, puss;*
sötnöt!<3

you're impossible to find'

Sitter just nuoch skriver med några medans jag väntar på att bilderna ska bli klara, ska ladda upp massa bilder från helgen senare för allt laggar sönder just nu! Undrar om jag skka vara med nån fast kändes lite jobbigt, måste plugga en massa också. Börjar klockan ett imorgon how awesome? :D slipper språket, son och baletten! Men bloggar lite senare orkar inte blogga då internet är så himla segt.

Första advent

Ska snart bege mej till acusticum en sista gång, kommer bli grymt tråkigt nu då allt är över. Menmen måste iaf dit lite tidigare för att jag ska göra inbakadeflätor i kottens hår. Sen då jag kommer hem så blir det först att ha facemask åså och sen plugga en massa, kändes gode så tråkigt! Ha en mysig, bra första advent allihopa♥
bilder sen förra året'

iPad

Har för ett litet tag sen kommit hit till Frida, fast hos sitter och käkar nu. Annars så sitter jag i hennes rum med hennes iPad och lillkatt, skojj! Mira är hemma och äter så hon kommer väll hit efter det så hittar vi på nånting. Har typ ingenting mera att skriva så slänger väll kanske in ett inlägg sen ikväll då jag har kommit hem annars får det bli imorgon;*

why do I want you?

Godmorgon har nyss ätit och sitter och ser på awkward. Ska strax ta och fixa mej lite sen fara vidare till acusticum, kommer hem kring 4 nångång. Nu vet ni så vi hörs väll senare ikväll;*

it's showtime'


Hemma från acusticum'

Har nyss kommit hem efter att ha varit på acusticum hela dagen för att dom skulle filma hela företällningen. Ska fara tillbaka dit halv 6 så tror nog att jag hinner blogga lite innan jag far. Men nu ska jag nog ringa Stella så ni får ha det så länge!
bara för att min bror var så grymt fin'

ARTIFICIAL BODY VOICES

Har nyss kommit hem så berättar lite om idag osv. Hade sovmorgon till tjugo i elva så for till skolan och var dära sen efter att vi hade slutat for jag, Jazmine, Moa och Kotten för att köpa mat. Efter det så for vi till acusticum och repade på våran dansuppvisning som vi ska ha. För er som inte vet så ska jag och klassen vara med i en professionell föreställning med två andra dansare, föreställningen ska visas hela helgen och kommer även att visas på TV men det blir nog inte förens i början av 2012 tror jag dom sa. Kommer bli grymt awesome, dock är ju dansen en aning speciell men ändå! Imorgon efter föreställningen kring klockan 8 så ska vi även på premiärsfest så det kommer bli jättebra det med, efter det så blir det att vara med lite folk vad jag då vet. Ni får ha det super, bilder kommer även efter helgen.

I Danspoolen presenterar stolt sin första samproduktion. I Artificial Body Voices stiger publiken in i en mytopoetisk värld för att möta fantasieggande hybridvarelser, en dansande robotsvan, pulserande musik, underskön sång, en interaktiv röstharpa och fjorton dansare omslutna av videoanimationer som slingrande rör sig över väggar, tak och golv.

Piteå, Acusticum, Black Box

Premiär fredag 25 nov kl. 19.00
Lördag 26 nov kl 15.00 samt söndag 27 nov 15.00

Pris: Vuxen 100 kr, barn/ungdom/stud. 60 kr. Biljett: www.ticnet.se och Acusticums biljettkassa.


-

Har nu tvättat håret, tagit bort sminket och tagit på mej nå fula kläder, grymt skönt. Skoldagen var ändå ganska så soft efter att vi hade slutat så drog jag, Kotten, Moa och Jazmine ner på stan. Letade efter nå kläder som vi ska kunna ha på premiärsfesten på fredag, berättar lite mera om det sen. Blev då inte att köpa nånting för min del, har ingen aning om vad jag skulle välja så måste fundera lite till. Men snart så ska jag fara till Jazmine och det blir nog mest att vi pluggar och tar det lungt, Angelika ska också komma så de blir kul att träffa hon;*
smågammalbild'

ett lite snabbt inlägg'

Först efter skolan så for jag till Johan, först käka vi sen satt vi typ och såg på teve. Efter det så for jag till jazmine och kom nyss hem .Imorgon efter skolan blir det även att dra ner på stan en sväng med Kottis, låter bra det får se om jag hittar nånting! Men nu hade jag tänkt tvätta bort sminket osv sen ska jag se på desperate housewives och secret life of the american teenager, mums ;*
söt bild sen i måndags'

slut'

Kom hem från träningen för att litet tag så ska ta och duscha nu, sen plugga litegrann. Kan bara säga att träningen var grymt jobbig, så det känns ju bra att man kommer ha grymtmycket träningsverk imorgon.. Juste måste även fixa mina tåskor som jag hittills fortfaranade inte har gjort. Får se om jag hinner blogga nånting mera senare men tror inte det!

naglarna'


snö♥

Det snöar wehooo dock inte så jättemycket men
ändå, äntligen får man lite vinterkänsla!
bild från förra året'

why do i want you now?

Idag är det söndag vilket innebär att det är skola imorgon. Men efter några dagar så är det iaf helg igen, idag så har jag inte gjort mycketalls bara sett teve, målat naglarna och pluggat. Bilder på naglarna får ni väll snart, dock blev dom typ fula. Har egentligen ingenting att skriva om just nu så återkommer väll senare, puss!

p12drömmen gick i uppfyllelse!

Hejsan allihopa, idag efter att jag hade vaknat så for jag till Frida och efter ett tag så gick vi till Mira för att vara med hon. Sen kom även Jazmine vi satt väll mest och pratade, pappa kom sen och hämtade mej för att vi skulle äta hos mormor där även Stella var. Efter att vi hade ätit och varit där ett tag så for vi till mej för att jag skulle byta om, ikväll var det 7minusgrader, wehoo! Kring 9 halv 10 så gick vi ner till stan där Mia kom och mötte upp oss, sen for vi och käkade på sunes och efter det så for vi och var med Tobbe, Leif och Jim. Nu ska jag äntligen ta mej en dusch och tvätta bort sminket, efter det blire att chilla framför teven mej en kopp varm choklad och nånting annat mumsigt, hoppas ni haft en kulig dag ;*

Brodern'

Kan ju passa på att bjuda på lite söta bilder på mej och
broder medans jag väntar på att Angelika ska komma!

knitted sweater'


breaking dawn'

Ikväll blir det att fara på bio för att se breaking dawn med Mira, Frida, Angelika och Jazmine. Kommer blir grymt bra, sen har jag ingen aning om vad som händer efter men det är ju fredag så kommer bli bra hursomhelst. Den enda jag vet  just nu är att jag och brodern snart ska fara och käka nånting nånstans snart!
Återkommer snart igen♥

Every end is a new beginning'

Kom hem från skolan kring 12 idag och har nu dragit på mej andra kläder och snart ska jag på begravning. Vet inte om jag kommer blogga nånting mera idag, men vi får se.

take risks if you win, you will be happy if you loose, you will be wise'

Nu måste jag ta och duscha och tvätta håret och snabbplatta håret. Sen blir det att ta det lungt framför teven, juste måste också sy klart mina tåskor idag. Har faktiskt ingentingmer att skriva så jag bloggar mera imorgon, vi hörs!


tillbaka'

Förlåt för att jag inte bloggar nånting men har varit tvungen att plugga en massa. Har grymt mycket prov nu domhära veckorna så uppdateringen kommer säkert att suga, men det får ni leva med. Hursomhelst kom nyss hem från att ha dansat på acustikum, idag hade vi sovmorgon till20 i elva så det var toppen. Fast det söög att vi hade två prov idag, men nu ska jag käka middag sen kring 7 så far jag iväg på träning!
nån bild jag tog förra helgen, hah

Nu är det dags igen'

Nu är det dags att bege sej till slaveriet igen, hörs sen!

Waiting for the end'

Hej alla söta, har nyss duscha så ska ta och plugga lite nu.
Hinner inte blogga nånting mera ikväll så bloggar väll mera imorgon tror jag nog!;*

helå


Ut och springa'

Har nyss kommit hem och nu väntar jag på att Jazmine ska komma så far vi ut och springer! Blir finfint, bloggar kanske senare om jag orkar ;*

Grattis på farsdag♥


Längesen'

Söndag idag och det gillas inte för gillar inte alls söndagar. Hursomhelst så hann jag inte blogga nånting mera igår så hade tänkt berätta lite om gårdagen. Efter att vi hade farit och köpt mat så gick vi till skolan sen åkte vi vidare till skellefte, kan ju bara säga att det var grymt kul! Först då vi kom dit så fixade vi oss sen repade vi lite på dansen, käkade och sen var vi inne i logen och gjorde inte så jätte mycket, sen kring 8 så var det våran tur att dansa.
Efter att vi hade dansat så for vi hem igen, jag kom hem kring 10 halv 11 och då bytte jag snabbt om sen kom Jazmine och Angelika till mej. Då gick vi ner till 10 till 12 för att vara med Martin, Marvin, Tony och Hampe, först var vi ute ett tag sen for vi till Martin och sen gick vi ut igen. Nu hade jag tänkt att ni skullefå bilder från igår:

Skellefteå

Hej har nyss gjort mej klar och nu ska jag till ica för att möta upp kotten, Carro och Jazmine för vi ska köpa lite mat.
Sen klockan två far vi och klassen iväg till skellefteå för att dansa balett, grymt skojj kommer det att bli men kommer inte hem förens typ 10 ikväll så vi får se om jag bloggar  då. Kameran hänger med så lite bilder kanske ni får sen också, puss;*

öjebyn nästa

Ikväll blir det nog att fara och vara i öjebyn så ska bara ta på mej nå kläder sen far jag, ni får ha en bra kväll så hojres vi senare ikväll!

underbara heeelg!

Grymt skönt med helg alltså men det blev inte att fara på stan med Angelika för hon skulle ju till Luleå. Ska nog snart ta och äta middag, har inte hunnit planera nånting spec för ikväll får allt se vad kvällen har att bjuda på! Facebook laggar då söder nått så grymt, irriterande tycker jag då verkligen. Har ingen lust att blogga just nu så vi får se om jag bloggar lite senare ikväll istället ;*
soet bild'

2011-11-11 11:11♥

Tjoman vi har nyss haft balett och nu har vi lunch, tänkte bara säga att det är 2011-11-11 kl11:11. Freent jamen nanting, det är fredag idag så humöret är på topp! Kanske ävan skulle på stan med Angelika efter att jag har slutat, får väll se hur det blir med det. Men nu måste jag avsluta bloggar senare då jag kommer hem, puss;*


Jag vet allt om dej'

 

mys<3

Har nyss duschat och sitter hära med facemask och tar
ett fotbad medans jag kollar runt på lite bloggar!
blä

apoteket

Nyss käkat ska ta och fara till apoteket och köpa nånting för min fot, sen ska jag fara till mormor. Ingen träning för mej idag har grymt ont i huvvet och masa skit. Hade tänkt ladda över bilderna men orkar inte gå och hämta kameran, känner mej grymt lat ha. Plus så måste jag skynda mej lite så hinner inte heller men tänkt iallafall säga att Kotten fyller år idag så grattis till den sötisen!

Whit you'

Har nu sittit i en timma och undrat vad jag ska skriva förnånting. Och har inte heller kommit på nånting intressant. Gör jag inte så mycket ska ta och käka, sen plugga lite kanske även är med någon eller så är jag väll bara hemma och chillar på. Bloggar efter att jag har ätit, kyss!

Walking on a dream'

Har sovmorgon till 09:15 imorgon kom jag ju på, blev grymt glad! Ikväll efter att jag hade kommite till Jazmine så for vi till frasses för blev grymt sugen på strips, fast dom var tyvärr inteså goda. Tog ju med mej kameran men hann inte ta nå många bilder alls innan den såklart fick slut ström. Håller iallafall på att ladda den nu så bilderna kommer nog upp imorgon istället. Hade tänkt starta en film och senare dejta kudden, nattinatti!♥

My heart can possible break, because of you.

Har hållit på att plugga lite på engelskan och NOn, men är grymt less på det nu så jag ger upp. Hade tänkt att jag skulle fara till Jazmine om ett litet tag ska bara dra på mej nå kläder. Tror nog kameran hänger med så att ni får lite nya bilder, har verkligen bildbrist vilket suger! Återkommer lite senare ikväll, ha det så bra tills dess.

we found love'

Rihanna är bara så grym å galet snygg, låten är
sjukt bra, musikvideon är helt awesome♥

desperate housewives

Just nu sitter jag och ser på desperate housewives, awesome
serie för er som inte redan visste de.
Men ska forsätta se på det men sen efter det har slutat så bloggar jag nog lite till;*
halloweenä'

bara 3 dagar kvar

Nu är det bara tre dagars tills det är helg igen, känns toppen det! Skolan var rätt så bra idag, under sista lektionen så kom även Angelika så vi stannade kvar på skolan ett tag och hade grymt kul. Annars så sitter jag just nu och kollar runt på lite bloggar, undrar om jag ska ta och göra engelskan men vetinte riktigt om jag orkar, bye looovers♥

I will fight for you'

Glömmde visst bort att blogga efter att jag hade duschat, men what ever. Nu snart hade jag då tänkt att jag skulle se på en film, det skulle ju inte sitta helt fel heller! Har grymt ont i huvvet idag men det var nog för att jag somnade kring 4 inatt.. Ska försöka sova lite tidigare idag iallafall. Men nu har jag slut på ord så ha en mysig kväll babes♥
random'

Har nyss kommit hem

Så hade tänkt att jag skulle duscha och tvätta
bort sminket, dra på mej nå mjukiskläder sen blogga!

Julia Kotten Säthergren, mums!

Hära får ni tre tjusiga bilder'





sött<3


håltimme

Är hemma med Jazmine nu ett tag timms vi börjar om igen. Då vi börjar så har vi svenska och sen så ska vi fara till typ acusticum och träna på våran fågeldans som vi ska visa upp snart! Men sen slutar vi och då kommer jag hem och käkar en snabbis sen far jag iväg till träningen så bloggar nog sen efter träningen, nu ska vi käka nånting tjing;*
gammalgoding'

22:38

Snackar med lite folk på facebook just nu, men ska nog sätta mej framför teven snart. Har hunnit sy lite mera på mina tåskor fast dom är långifrån klar, även hunnit packa väskan till imorgon! Jag och Angelika gjorde inte så mycket bara gick runt och pratade och hade de trevligt. Men nu säger
jag godnatt vi hörs imorgon;*
mitt nya örhänge som jag köpte i veckan, kärlek vid första ögonkastet♥

Väntar på Angelika'

Har nyss gjort mej klart och väntar på att Angelika ska komma.
Blir nog att vi bara är i stan ikväll, skola imorgon känns inte ok iaf!
Jag bloggar mera ikväll då jag kommer hem;*
fult'

lussekatt'

Är hos Stella och vi sitter och ser på awkard medans vi äter lussekatter!
Snart ska vi nog kanske ta hål i örat om Srella vågar göra det på mej.
Igårkväll efter att vi hade ätit hos mormor så for vi till stan och mötte upp Angelika, först gjorde vi inte så jättemycket men efter ett tag så gick vi och träffade Alle och Tony åsså gick vi och träffade nåra andra.
Men nu ska jag ta och avrunda detta inlägg, vi ses snart igen;*
Ni får några bilder som jag hittade i Stellas dator:
drogad''''

jaggillarbananer'

Tjuululu,, just nu är vi hos Fanny och gör inte så jätte mycket.
Senareska jag och Stella fara och äta hos mormor,
efter det ser vi om vi kanske är med Angelika också!
Men bloggar senare ikväll, tjing!

sött'


hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej

Tju nu sitter angelika här och skriver världens snabbaste blogginlägg! :-)
Vi ska strax dra till Stella och göra någonting, vad vet vi inte riktigt ännu. Men Nicole bloggar då hon kommer hem oc vi hojres säkert innom en snar framtid kramiz




Hemma från Johan

Kom nyss hem från Johan, vi gjorde inte så mycket.
Ska snart se om det finns någonting bra att äta, ikväll så ska jag vara med Angelika och Stella. Får se vem vi är med och vad vi gör, fredag idag yäyää! Synd bara att lovet är över efter helgen, fast snart är det ju jullov så ska inte klaga nu. Men bloggar sen efter att jag har käkat och valt några kläder till ikväll;*


Jag hoppas än idag att det finns en liten chans, för det var för dej som mitt hjärta brann.

Kom hem för ett tag sen, ikväll blev det att jag bara var med Stella och Oliver.
Förs var jag med Stella ett bra tag sen for vi till stan och efter ett tag så kom lillboegen. Vi gjorde väll inte så mycket, och just nu sitter jag bara och skriver med nåra sötisar å lyssnar på musik. Ska strax ta och tvätta bort sminket sen se om det finns nån bra film att se på!

tro det eller ej men jag saknar våra dar'

Nu ska jag ta och välja nå kläder att ha på mej till ikväll.
Sen ska jag fara och vara med Stella, vi kanske också tar hål i örat om vi hinner!
Får se vem vi är med, tror Oliver kanske skulle vara med oss också.
Idag så for jag ner på stan en snabbis och köpte ett par snygga örhängen
som jag velat ha ganska så länge men det har alltid varit slut.
Annars idag så har jag bara varit hemma och tagit det lungt.
Men nu måste jag börja dra mej från datorn, pusspuss;*

ok

Har ganska så nyss käkat och nu ska jag nog göra mej i ordning lite sen fara för att vara med min lilla Stella. Fick med mej en stickad tröjja från Monki och nåra par strumpbyxor, bild på tröjjan får ni nog senare ikväll tror jag nog. Kom hem från lule kring6 så har ju inte hunnit göra så mycket sen jag kom hem bara myst på lite. Ikväll ska vi nog vara med nån fast har ingen aning om vem just nu men nån blir det iaf! Men ni får ha det kanoners,så ses vi sen om ett tag;*

luleååå

Godmorgon allihopa, själv har man då
vaknat ganska nyss så håller på att fixa mej.
Blir att jag & Stella ska fara till lule strax för att shoppa, om jag hittar nånting då.
Hinner nog berätta lite om igår, på kvällen så for Jag, Angelika och Jazmine till stan fast Jazmine for ganska snabbt.
Så jag och Angelika gick och träffade Lina, Anja och nåra fler.
Sen efter ett tag så kom diesel, Johan och Jens så var vi med dom ett bra tag, fast efter ett tag så for jag och Angelikaför att kollapå hockey,mums♥
Kring 9så for jag till Stellla för att vara med hon,först for vi och köpte lite gotta sedanfor vi vidare till Linneaför att hälsa på hon en snabbis. Fast senorkade vi inte vara ute så vi for till Stellaoch skypade lite med nåra.
Men nu måste jag skynda mej, puss på er vi syns senare idag;*
Bjuuuuder på den sen igår'

kanoners

Nu har vi fixat oss och nu beger vi oss mot stan bloggar sen då jag kommer hem!


it's not you

tjuuu, nyvaknade och klara sitter vi i sängen. Finns inga tecken på att igårnatt verkligen hände..bara några enstaka bilder som bevis på att gårdagen verkligen var som jag minns det. Annars vet man inte hur det hade varit. Vi har ätit frulle och snart ska vi fixa oss för dagen och göra någonting annorlunda. Typ vara med någon på dagen, h-a-h-a. Nejnu ska jag sluta babbla, ha det bra puss!


falling to pieces

Sitter just nu hos Angelika med hon och Jazmine, fast Angelika sitter och sjunger medans hon spelar piano, duktig flicka. Jag tänkte då iaf passa på att blogga lite. Det blir att vi slaggar hära natt, säkert jättetrevligt! Berättar lite om kvällen då, först for vi till dollar och köpte massa gotta senare for vi ut och fotade. Bilder kanske ni får lite senare för håller på att föra över dom till datorn nu men det tar ett litet tag så vi får se! Efter att vi hade fotat så var vi med nåra folk i stan och bara chillade på. Då vi kom hem så satt vi och spelade kort och käkade lite, nu ska vi nog ta och skypa med någon snygging, bilderna är klara nu men ni får bara två stycken ikväll för jag måste kolla igenom dom osv!



RSS 2.0