Whatever you want to do, do it. There's only so many tomorrows.'

Denna fredag har jag verkligen längtat efter! Började dagen med gympa där vi skulle paddla kanot vilket jag och Kottis var riktigt bra på! Kring tre då vi slutade for jag hem och tog det lugnt. Då klockan närmade sej sju for jag, Kotten och Jazmine och såg på en dansuppvisning. När den var slut gick vi hem till mej där vi åt och pratade en massa. Senare då vi blev uttråkade gick vi ner till stan där vi bland annat träffade Martin, Jens, Oscar, Nicke, Anton osv. Och för tillfället ligger jag och Jazmine nu i min säng och gör ingenting. Känner dock att jag ska göra en tidig kväll så jag har någon energi till morgonkvällens planer!


Nu är falska känslor bättre än inga alls.'

Gokväll på er, denna skoldag var riktigt jobbig men lyckades ändå kriga mej igenom den! Då vi slutat får jag och Jazmine hem till mej där vi snackat, käkat och målat naglarna. Men då klockan närmade sej nio åkte vi vidare till henne där vi gjorde oss en utsökt andra middag och glodde på gossip girl! Tanken var att jag egentligen skulle plugga men så blev icke fallet. Nu är det dags att duscha och sedan gå och sova!


Fear is stupid, so are regrets.'

Nyss kommit ut ur en dusch efter att ha varit ute på en lång springtur vilket var riktigt skönt med tanke på att det faktiskt är hela 18grader ute! Idag efter skolan hann jag med att fara ner på stan och köpa tröjan jag spanat in, efter det hämtade jag upp Stella och sedan for vi till henne och tog det lugnt. Men nu är det dags att göra lite käk och sen ska jag sätta mej och se på Svenska Hollywoodfruar!


Do you ever get tired of being you?'

Har nyss avslutat mitt samtal med Jazmine och snart ska jag lägga mej i sängen och se på gossip girl. Denna måndag har varit helt okej. Hade en vanlig lektion och sedan dans, och efter att vi slutat for jag och Jazmine ner på stan. Det blev även så att vi käkade middag på röda lyktan vilket inte satt helt fel! Har också spanat in en tröja som ska bli min imorgon. Men ikväll var planerna att jag skulle förbi sensia men så blev inte fallet, var istället tvungen att stanna hemma och göra klart min svenska till imorgon, vilket var riktigt tråkigt. Det var allt jag hade att skriva, ses.


Things we lost in the fire.'

Har nyligen kommit hem från en mysig kväll jag som sagt spenderat med Jazmine. Nu ska jag lägga mej i sängen och se på gossip girl och äta mina efterlängtade vindruvor innan det är dags att sova. Sovmorgon till halv elva så ska väll inte klaga allt för mycket! Godnatt på er.


It's hard to find people who will love you no matter what.'

Gårkvällen blev lyckad! Började med att Jazmine kom hit och efter tio for vi och mötte upp Emma och sedan gick vi till John där det var några andra. Då klockan närmade sej tolv skjutsade Björn oss vidare till Anton för lite mera festligheter. Efter att vi varit där ett bra tag gick vi in till stan och sen vidare till Benjamin där vi spenderade resten av kvällen. Strax innan fem kom Johan och skjutsade oss. Och denna dag har jag hunnit med en sväng på stan och lite solning och badande med Jazmine. Nu sitter vi hemma hos mej men ska snart dra ut och göra något!


What if I told you.'

Denna fredag har varit riktigt efterlängtad! Ikväll har det varit firande för min braiga mor som fyllt år, så vi har varit och käkat på thai med familjen och haft främmande här hemma. Lite senare mot kvällen drog jag mej till djupviken där jag umgåtts med mina brudar! Men nu är jag hemma så ska göra mej något att äta och sedan avsluta kvällen med en film.


if i told you i missed you, would you come back?'

Idag har jag avklarat veckans jobbigaste och längsta skoldag, blev lunch på subland med Kotten och Jazmine vilket var ett riktigt bra val av oss! Har även kommit igång med dansen och det känns verkligen underbart! För tillfället ligger jag nyduschad i min säng och ska ta och se på gossip girl ett tag innan maten. Ikväll blir det även att umgås med mina favoriter. Det blir en riktigt lugn kväll eftersom vi inte har några krafter kvar för något annat, haha. 
 

Första skoldagen'

Har nyss vaknat efter en lång och skön pn. Idag började vi klockan tolv och slutade ett så det kändes en aning onödigt faktiskt. Efter vi slutat for jag, Kotten och Jazmine hem till mej där vi bara tog det lugnt. Och nu ska jag ner på stan snabbt, sedan agera frisör, fara och sola och sen se på min serie. Helt okej måndagskväll ändå.


Sista sommarlovsdagen'

Hallåhallå, hela gårkvällen spenderades hos Hampus med bra folk! Imorse då jag och Jazmine vaknat och gjort oss iordning drog vi ner till stan och käkade. Vi hann även träffa Jocke en snabbis och efter ett tag drog jag hem för att se på gossip girl. Och nu befinner jag mej hos Jazmine igen men snart ska vi vidare och vara med Viktor och Arvid. Skola imorgon vilket jag inte alls är taggad på. Har haft ett fett bra sommarlov och tyvärr är det redan slut, men inte fäller vi några tårar för det, utan taggar upp för vintern istället!


Forget that idiot.'

Gårkvällen var helt ok! Den började med att jag, Kotten och Jazmine var hos mej ett bra tag tills vi for till Wille där han och några var. Senare mot kvällen åkte jag och några vidare till Anton där det var ett gäng med människor. Blev även så att jag, Jazmine och Jeff övernattade där. Och imorse då vi vaknat till liv kom Jocke och hämtade upp mej och Jazmine. Vi drog då in till stan och köpte en fett god stripsmeny från Sunes. Sedan for vi vidare hem till Jazmine. Har lite föör hemska bilder från gårkvällen så detta halvtråkiga collage får allt duga!


We're smiling but we're close to tears.'

Kom hem från Viktor för ett tag sen där vi sett på filmer och sånt. Och nu ligger jag i min sköna säng framför ett avsnitt av gossip girl och efter det ska jag nog ta och sova! De var allt jag hade att skriva, ses.

 
 

Mot Älvsbyn'

Under hela dagen har jag legat i sägen och sett på gossip girl. Har börjat bli fast vid det känner jag haha. Och nu sitter jag i bilen påväg till Älvsbyn där jag ska hälsa på hos min broder ett tag. Och då jag kommer tillbaka till Pite blir det nog att vara med Viktor! Men har inte mycket ström kvar i mobilen så jag bloggar mera sen ikväll.


I don't know why, but I still miss you.'

Har haft en bra kväll! Den började med att jag for till Jazmine där vi var ett tag tills vi bestämde oss för att fara vidare till Jockes stuga. Fast våran färd dit var ju inte den bästa. Körde vilse och blev förföljda av en läskig bil inne i skogen. Men som tur var räddade Jocke och Jens oss tillslut, haha. Vi har badat en massa, druckit slush i mängder, ätit massa annat gott och haft det allmänt bra! Så har min kväll sett ut och nu ska jag nog ta och lägga mej för att sova!


It's now or never.'

Befinner mej nu i soffan efter att ha käkat en god macka. Idag efter att jag vaknat drog jag vidare till Stella där vi hade det trevligt. Begav mej hem kring 6tiden för att äta och duscha och sen kom Kotten hit så då drog vi till Ica för att köpa våran efterlängtade mjukglass. Sedan gled vi runt i stan, träffade Emma och Rebecca, åkte sedan vidare till Viktor där vi var med han resten av kvällen. Sebbe, Björn, John, Max och Robin kom även förbi ett tag. Blev iallafall en helt okej kväll!


Tävlar mot tiden men klockan den vinner.'

Äntligen fått i mej lite mat, har varit satans hungrig så det satt inte alls helt fel! Idag har jag legat inne och sett massa filmer och ikväll begav jag mej först till Kotten där vi snackade och drack smoothie. Kring tio tiden kom också Jazmine och då for vi vidare till Ante där vi hämtade upp han, Martin, Victor och Olle som vi sedan for iväg och badade med. Efter badandet for vi hem till Victor och såg på film tills det var dags att fara hem. Men nu känner jag att det är dags att inta sovläge så hejs!


bulgarien 2013





 
 

Dig har jag aldrig brytt mej om, jag tittar ovanför dig.'

Och här stiger statistiken sej allt ser jag! För tillfället sitter jag och snapar medan jag försöker fundera ut vad jag ska ta och äta. Ikväll var jag som sagt med Emma. Vi snackade en hel del, drog ut med epan, busa på, var in en sväng till stan och inte så mycket mera! Blev iallafall en bra kväll med en bra brud. Har väll inte så mycket mer att skriva så de är väll dags att avrunda nudå. Godnatt.


Live for the night.'

Har lagt bloggen åt sidan nu nån dag men nu är jag tillbaka igen. Känner att jag inte orkar skriva om vad som hänt men kan bara säga att detta varit en riktigt bra helg! Och för tillfället befinner jag mej hus Emma som jag inte varit med på väldig länge. Himla kul att träffa hon igen alltså. Men nu ska jag sluta skriva, så ni får lite bilder som får förklara de mesta!


Jag förlora mej själv en sekund direkt'

Jag har nyss kommit hem efter att ha varit och skjutsat hem Ante. Denna torsdag började med en liten sovmorgon och efter det blev de att spendera några timmar i solstolen. Och ikväll kring nio begav jag mej till Jazmine där också Kottis var. Vi snackade och mös på och lite senare kom först Martin och Tom, efter det kom även John, Ante och Elias. Vi gick då ut för att grilla majs vilket inte blev världens succé men det funkade iaf! Då klockan närmade sej halv tre drog alla förutom jag och Ante, så vi stannade kvar och såg på film och då den var slut begav vi oss därifrån. Men nu är det nog dags att sova så jag orkar ut i tid så jag hinner sola!


Sommarcrush'

Hallåhallå nu är jag tillbaka i Sverige och även med bloggandet! Vi har haft det himla bra under dom få dagarna vi varit i Bulgarien. Och vi har väll gjort det mesta som man brukar göra där. Ikväll har jag faktiskt hunnit med att träffa mina babes. Vi snackade en massa och skulle försöka oss på att göra negerbollar vilket inte alls gick så bra så det fick istället bli en liten specialare! Smakade ju inte helt det fel heller. Men hade nog tänkt föra över alla bilder till datorn så jag kommer mest troligt att lägga upp lite bilder från Bulgarien imorgon. Ni får helt enkelt ta och hålla utkik!


Whatever makes you feel bad, leave it. Whatever makes you smile, keep it.'

Denna fredag har varit riktigt lång! Imorse då jag vaknade började jag packa resväskan och fixa lite andra saker. Kring fyra började vi rulla mot kallax men tyvärr blev flyget försenat med två timmar. Men om några timmar ska Stella och jag flyga till Oslo där vi ska mellanlanda och sedan flyger vi vidare till Bulgarien! Kommer bli så fett! Livet är så underbart just nu. Om man jämför med förra året trodde jag inte det kunde bli så här mycket bättre! Men jag får se om jag bloggar något under tiden jag är där annars återkommer jag med bloggandet då jag kommit hem igen!


I never liked you anyway.'

Jag har nyss tvättat bort sminket och ska nog snart ta och försöka sova eftersom jag har en hel del saker jag måste göra imorgon! Min kväll har iaf varit bra. Började med att jag och Kotten for till Jazmine där vi snackade och såg klart våran serie. Efter det rullade vi till seven eleven för att tanka och köpa korv innan vi rullade vidare till Johan för att vara med han, Johan och Ruben. Vi snackade och såg två halvor av två filmer bara för att Johans internet var så himla bra:P Det var nog allt jag hade att skriva för tillfället, ni får även en bild på Kotten och Jazmine som hänger med Johans hund.


I can't forget, but I can pretend.'

Ligger i sängen så tänkte passa på att blogga lite innan det är dags för att inta sovläge! Ikväll började kvällen med att jag for och var med Stella tills klockan närmade sej nio. Jag for då vidare till Jazmine för att vara med henne och Kotten. Vi snackade ett tag och sedan drog vi till Coop där vi shoppade lite. Då vi kom hem igen så käkade vi och såg på en serie tills Ante, Marvin, Martin, Tiff och Petter kom. Efter klockan passerat tolv började killarna att baka tårta till födelsedagsbarnet Ante. Vi såg även massa avsnitt från våran nya serie och kring två började vi alla att dra oss hemåt. Vart iallafall en trevligt kväll!


RSS 2.0