måste leva över gränsen för att komma nån vart.'

Nyduschad och nu väntar jag på min far som ska komma med käk åt mej. Blir nämligen coopsallad, super! Skoldagen har varit allt annat än nödvändig. Fast på engelskan for vi till tages och fikade så det var ju mysigt. Då jag slutade så kilade jag iväg till mormor där jag solade nån timma. Om ett tag kommer även min bästa Kottis hit. Vi har inga speciella planer för denna kväll förutom att vi ska köpa glass! Blir säkert jättebra.

Kvällssamtal'

Sitter just nu och har mitt lilla lugnande kvällssamtal med Jazmine. Idag började skoldagen med en balettlektion med ettorna på gymnasiet. Under rasten tog jag och Kotten en promenad till Ica där vi köpte en riktigt god slush. Vi slutade kring tre och då blev det stan med mamma för att leta examensskor. Efter det låg jag ute i solen och mådde gott. Och ikväll avverkade jag ett bra armpass på sensia. Men nu ska jag duscha och sedan äta melon framför en bra film!


tar mej upp med mina bara händer'

Min tisdag har varit bra! Den började med att jag for och lämnade in min klänning så kommer som tur kunna ha den på examen. Efter att jag gjort det la jag mej ute och jobbade på brännan och kring fem tiden for jag hem, tog mej en dusch, åt, sedan vidare på min systers såkallade "vårfest". Då jag varit där ett tag for jag och mötte upp Kotten på ica där vi köpe slush och sen drog vi vidare till Tony och var med han. Efter ett tag besämde vi oss för att cykla till Martin där vi hade jättekul och hoppade studsmatta (som jag och kotten längtat efter heela sommaren) :P

Live it up.'

Då var man några nyanser ljusare i håret! Känns mycket bra. Jag har nyss ätit och nu ligger jag i sängen och har undressed på repeat, mums säger jag bara. Ikväll blev det även ett lite sent besök på sensia men det var riktigt skönt faktiskt. Och min examensklänning är såklart alldeles för stor! Men det ska nog ordna sej. Nä nu är det godnatt.


Slingar håret'

Befinner mej just nu hos frissan där jag slingar mitt hår. Idag blev det ingen skola för mej utan for ner på stan och fixade slingtid och efter det har jag bara legat ute och jobbat för fullt på brännan. Nu börjar det äntligen ta sej! Juste, min klänning som jag beställt har äntligen kommit så ska fara och hämta den efter detta. Bara hoppas på att den är fin och passar!


Not really sure how to feel about it.'

Hallåhallå ni som är vakna! Ikväll var jag på middag hos mormor där Stella också var så har spenderat kvällen med henne. Var trevligt! Kring tio då jag kommit hem bestämde jag mej för att dra ner till sensia där jag avverkade ett skönt armpass! Känner att jag har lagt gymmandet lite åt sidan men det ska inte ske igen. Då jag kommit mej hem igen pratade jag med Jazmine i en evighet och sedan tog jag mej en dusch. Och just nu ligger jag och ser på film men det börjar nog faktiskt bli dags att sova så godnatt.


When your past calls, don't answer. It has nothing new to say.'

Jag hann aldrig blogga igårkväll så berättar om dagen nu istället. Började min dag med att fara till Kotten där vi solade tills alla möjliga kryp kom och attackerade oss. Då gick vi in och käkade tacos och efter kom Martin och var med oss. Jag for sedan vidare till skuthamn på middag och efter det drog jag hem. Kring åtta någon gång kom Alex till mej där vi såg film åså, senare åkte vi till munksund där bland annat Kotten, Martin, Wille, Victor, Ante och Tom var och grillade. Det kom även en hel del andra dit också. Kring tolv var vi några som for hem till Victor där vi såg skräckis. Kom mej hem närmare tre och då gick jag och la mej! Och just nu är jag på kalas hos mina kusiner så ska nog ta och avrunda detta inlägg!


I want you to stay.'

Jag har nyligen ätit frukost och nu hade jag tänkt bege mej utåt. Vädret är jättebra så jag ska spendera dagen ute för att bättra på min bränna! Slut på ord så lika bra att jag avrundar detta inlägg och bloggar igen lite senare.


Wild for the night'

Idag har jag hunnit med en hel del saker! Efter skolan hann jag med en promenad, träna och att sola. Kring fem befann jag mej på hemmaplan för tacokäk efter det gjorde jag mej iordning för kvällen och sedan for jag och kotten till Ica där vi såklart köpte slush. Kring nio någon gång kom Stella och hämtade upp oss och då begav vi oss till Sebbe där det var lite folk, men jag, Kotten och Martin bestämde oss efter ett tag att dra där ifrån. Så vi började våran promenad från bergsviken till öjebyn där vi träffade Tom som vi sedan for till och käkade bullar!


Sometimes you fight for so long, you just have to let it go. As much as you want to keep fighting, you realize you can't win.'

Det blev trots allt iallafall en liten kvällspromenad för min del! Riktigt skönt var det faktiskt. Nu ska jag nog hoppa in i duschen och sedan ska jag smaska på min super goda vindruvor framför någon bra film tills det är dags att dejta kudden.


Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.'

Hallåhallå jag har nyss vaknat upp ur min lilla pn och skönt var det verkligen! Skoldagen har varit chill, vi har temavecka denna vecka och halva nästa så inte klagar jag inte! Då jag slutat blev det en tripp på stan med min moder där jag hunnit spana in lite saker. Nu ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. Ville gymma men har inga krafter till något sådant idag så det får vänta tills imorgon istället!


Onsdag'

Äntligen är jag nyduschad och ligger helt död på soffan. Idag visade vi upp våran slutproduktion, en på dagen för skolan och en nu ikväll för allmänheten. Och där emellan hann även jag och Moa tjocka oss en aning! Föreställningarna gick väll gode okej bortsett från vissa småsaker, men nog om det. Jag har ingen mer ork alls till att blogga så ska avrunda nu, återkommer med mer uppdatering imorgon istället!


In life, what you really want will never come easy.'

Har nyss kommit hem från en trevlig kväll som jag spenderat med Kotten och Jazmine! Tanken för ikväll är att jag ska göra en gode så tidig kväll eftersom vi har repat heela dagen och imorgon har vi två dansföreställningar så måste verkligen vila! Men nu ska jag ta och fixa naglarna lite smått och se en film tills det är dags att inta sängläge. Tycker även ni kan få en bild på den fantastiskt goda fruktsalladen vi gjorde ikväll! Tjiing


it's funny how someone who was just a stranger last year can mean so much to you now and it's terrible that someone who meant so much to you last year can be just a stranger now.'

Har haft fullspäckat schema idag! Hade först två vanliga lektioner och efter lunch någon gång så började vi repa på alla våra danser, efter mycket tjorv som varit fick vi även äntligen våran klasskläder som jag lägger upp bild på nån annan dag! Vi slutade kring tre och då for jag och Moa ner på stan en snabbis, efter det gick jag hem och då tog jag mej en gode lång pn vilket var fantastiskt skönt! Nu sitter jag nyduschad framför datorn men ska snart lägga mej i sängen och se på någon film. Juste, har inga vanliga lektioner imorgon utan ska bara hålla på med slutproduktionen hela dagen. Klagar inte!

bästa du♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Don't let yesterday take up too much of today.'

Gokväll! Vi blev klara på skolan kring sex tiden och då for jag hem där jag käkade och tog mej en dusch. Efter det drog jag och kotten till Ica och köpte oss en välförtjänt slush. Och efter ett tag kom även Stella och var med oss vilket var riktigt trevligt! En sak som är mindre trevligt är att jag bränt mej som satan så för tillfället ser jag ut som en tomat. Inte nice någonstans. Haha, aja nu ska jag nog ta och avrunda så vi ses imorgon!


Pressar'

Glömde helt bort att blogga igår men kan ta och berätta vad jag gjorde nu istället! Började dagen med att ligga ute i solen och pressa. Efter det for jag till mina kusiner och grillade. Kring åtta, nio tiden drog jag och kotten till Jens där det var massa människor, och kring tolv tiden begav jag med vidare till sager där det också var en massa. Kom mej hem kring halv tre och då käkade jag lite och sedan la jag mej och sov. Blev en bra lördag med andra ord! Och för tillfället ligger jag ute och jobbar lite på brännan tills jag måste fara till skolan där vi ska träna på våran slutproduktion.


We don't meet people by accident. They are meant to cross our path for a reason.'

Har nyss kommit hem och hunnit tvätta bort sminket. Känner mej hungrig så ska fixa nå att käka och sedan starta någon film. Men ikväll började allt med att jag och Kottis drog till Ica för att äntligen köpa våran blåa slush. Lite senare på kvällen bestämde vi oss för att fara till Stella där vi var med hon Victor, Martin, Tom, Marvin, Tiff, Simon och Wille. Håller bokstavligt talat på att hungra ihjäl så ska avsluta detta inlägg nu, godnatt!


Tredje gången gillt.'

Har känts som en händelserik dag idag! Jag har bland annat bytt linje ännu en gång så hoppas bara att jag valt rätt nu vilket jag tror att jag har! Känns då så nu iaf haha. Det är även riktigt varmt ute idag så direkt då jag slutade for jag hem för att byta om och sedan for jag ut och sprang. Har nyligen duschat och nu ska jag käka middag. Blir tacos ikväll vilket jag varit riktigt sugen på idag så det blir jättebra!


tuffa bruds :P

every time i try to move on, you're right there.'

Nu börjar verkligen sommarkänslorna träda fram! Det har varit riktigt bra väder faktiskt. Jag har inte haft någon tid till att blogga men nu är jag tillbaka. Började denna dag med universums svåraste matteprov men nu är jag äntligen läxfri. Slutade kring fyra så for då hem, käkade mat från subland och senare kring sju tiden började jag och Kotten våran jakt på den blåa slushen. Tyvärr hittade vi den inte så vi köpte oss en glass istället. Efter glassätandet for vi och träffade Victor, Martin, Martin, Wille, Tom och Tony. Då vissa skulle börja dra sej hemåt så föjlde jag och Kotten till Tony där vi varit med han och Martin tills nu. Riktigt trevligt. Fredag imorgon vilket känns himla underbart. Humöret är på topp!

bjuder på söt bild'

You gotta get up and try.'

Har nyss varit och gymmat med Jazmine. Nog har man allt haft bättre dagar men så är det ibland! Hela denhär dagen har varit så oerhört seg att jag vill dö. Men som tur har vi sovmorgon imorgon så det gör ju de hela lite bättre. Nu ska jag duscha, slänga i mej nå käk och sedan ska jag nog sova! Bloggar mer imorgon.


What you eat in private, you wear in public.'

Ikväll hade jag ingenting alls att göra för alla var så tråkiga men då drog jag ut på en lång och skön springtur eftersom det det var så härligt väder idag. Riktigt skönt! Då jag kommit mej in igen och tagit mej en dusch ringde Stella och var min räddare i nöden. Så cyklade vidare till henne där jag varit tills nu. Är gode frusen så jag ska göra lite te och äta någon god macka till. Blir ett bra avslut på denna söndag!


like a startling sign that fate had finally found me.'

Har nyss varit förbi på stan en sväng där jag shoppat lite nödvändiga saker. Ska på ett litet tag bege mej till Kotten. Ska bli trevligt att få lite egen tid med henne eftersom vi inte haft det på länge! Det är även strålande sol idag så det gillar vi starkt! Men har ingen mera tid till att blogga just nu, ses.

You can't change how people treat you or what they say about you, all you can do is change how you react to it.'

Ikväll kraschade lördagsplanerna så jag och Stella gjorde först ingenting alls förutom att babbla med kotten i telefonen. Efter ett tag då vi samlat på oss lite krafter för att orka göra något for vi alla tre till Tom där han, Olle, Elvis, Victor och Wille var. Vi såg först på en film och sedan drog vi ut och grillade. Men då det började bli för kallt för det moppade vi in till stan. Så har min kväll sett ut och nu ska jag som vanligt så på en film innan jag ska sova!


don't judge me. you only see what i choose to show.'

Sitter just nu och funderar över om jag ska dra mej ner till sensia eller inte. Men det låter inte så värst lockande nu då jag har huvudvärk, så antar att det bara kommer bli värre om jag far och gymmar. Blir väll istället att sitta hemma och måla naglarna tills det är dags att göra sej iordning för kvällen. Ska nämligen på middag. Planerna efter det är dock fortfarande lite oklara men det ska nog bli bra ändå!

The biggest challenge of life is to be yourself in a world that is trying to make you like everyone else.'

Vart massa tjorv i början av kvällen så tillslut for jag till Kotten där även Martin var. Vi snackade och tog det allmänt lugnt tills vi bestämde oss för att fara in till stan där vi var med Stella, Victor och Wille. Känner att jag varit bra på att uppdatera idag så guldstjärna till mej! Nu ska jag starta en film och äta jordgubbar. Ett bra avslut på denna fredagskväll!


Every new day is another chance to change your life.'

Min dag har varit bra! Efter att jag gymmat for jag hem och tog mej en dusch och sedan for jag och Moa ner till stan där vi även unnade oss lite på röda lyktan. Efter det tog vi fram våra dolda talanger och bytte en säkring i hennes moppebil så nu funkar hennes vindrutetorkare galant ingen! Och nu för tillfället sitter jag och snackar med kotten i väntan på att jag ska bestämma mej för vad jag vill göra ikväll!


just do it.'

Godmorgon, har nyss gjort mej klar och nu sitter jag bara och inväntar Jazmine! Då hon kommit drar vi ner till sensia och köttar. Blir bra. Allt jag hade att säga för nu. Bloggar sen igen!

Gone forever.'

Har varit med om en trevlig fast tidig kväll! Så nu sitter jag i soffan och smaskar på lite vindruvor och jordgubbar vilket inte är helt fel. Ska även försöka vakna i god tid imorgon så att jag hinner besöka gymmet och hinna med lite andra saker. Det var nog allt jag hade att säga ska så ska fortsätta att äta mina jordgubbar och vindruvor medan jag snapar och ser på film!


Kotten äger'

Idag har jag hunnit med att gymma och bara ta de allmänt lugnt. Och kvällens planer blev inte av så istället ska jag umgås med några hos Stella istället. Men jag bloggar sen igen då jag kommer hem, tjing!


Never too late.'

Har nyss kommit hem från en riktigt bra kväll. Det började med att jag och kotten tog fram våran hurtiga sida och cyklade till OK i öjebyn där vi köpte våran slush som vi längtat efter sen förra sommaren! Då vi var där träffade vi Marvin och Martin så vi följde med dom till Marvin där vi var ett bra tag. Tiff kom även och då drog vi ut och träffade kp och Lina. Kan bara säga att cykelfärden hem verkligen varit pain in the ass! Nu ska jag ta mitt täcke till soffan och bara mysa tills det är dags att sova. Så himla skönt att vi är lediga.


Slutkörd

Jag har nog aldrig uppskattat min säng så mycket som jag gör just nu! Det har verkligen varit en lång och jobbig dag. Började med ett nationellt prov i matte, vi slutade halv fyra fast då stannade hela klassen kvar och jobbade på våran slutproduktion tills klockan blev åtta. Och efter det for jag och Jazmine till raka vägen till sensia. Känns gode skönt såhär i efterhand fast känner att det kurrar i magen så jag ska nog bege mej vidare till köket för att göra lite mat!


Allt jag gör är att drömma'

Kom hem gode sent igår så därför blev det ingen bloggning. Kvällen blev iaf mycket bättre än förväntat! Jag och kotten drog till cruisingen kring tio och då träffade vi Emma och Rebecca som vi var med. Vi gick runt och träffade en massa andra och sedan åkte jag och Kotten runt med Andreas och hans kompisar en hel del vilket var riktigt trevligt. Efter vi åkt med dom träffade vi bland annat Stella, Victor, Emma, Alex och Elias som vi hängde med resten av kvällen. Och för tillfället gör jag inte så mycket alls. Ska ta och äta och sen kanske jag ska vara med Jazmine ett tag, men det återstår fortfarande att se!


haters don't really hate you, they hate themselves cause you're a reflection of what they wish to be.'

Hallå, Kotten har nyligt anlänt och jag tror att vi snart ska bege oss ner till stan. Idag har jag varit duktigt och besökt sensia och pluggat matte. Har faktiskt typ inget att blogga om så detta var lite onödigt kände jag. aja bloggar igen ikväll då jag kommit mej hem!

Things end. But memories last forever.'

Ikväll har jag och kotten haft en riktig myskväll hemma hos henne. Vi har ätit våra älskade dill chips med dill dipp till, snackat, spelat spel osv. Ovanligt för att vara oss men nån gång så måste man ju! Jag har iaf nyss tvättat bort sminket och bosatt mej i soffan. Ska nu försöka hitta någon film jag vill se på tills jag ska sova.


Tjejkväll

Jag har ikväll varit på tjejkväll med trevliga people! Började med att jag, Kotten och Stella for till stan och efter ett litet tag träffade vi bland annat Martin, Victor och Wille. Sen lämnade vi dom och fortsatte att kolla på vad alla affärer hade att erbjuda, men inte var det mycket inte. Som vanligt. Då vi var klara med vårat kikande kom dom, Elias och Alexander och var med oss. Då dom stängde i stan så gick vi vidare till Sunes där killarna skulle käka! En helt okej kväll med andra ord. Jag kan även passa på att bjuda på ett finfult collage från kvällen. Haha


don't be afraid to fail. be afraid not to try.'

Igårkväll hade jag en bra valborg med mycket trevligt folk! Idag har jag mest snappat, pratat i telefonen, ätit en hel del vindruvor och druckit coca cola. Har även gjort några tal i matteboken, fast dock måste flera göras. Då jag är klar med det ska jag ta mej en dusch och sedan starta någon braig film som jag kan se på tills jag ska sova. Skola imorgon och har ingen lust alls för det men går ju bara två dagar tills det är helg igen så jag kommer nog att överleva. Ja det var väll allt jag hade på hjärtat för tillfället!

RSS 2.0