Alla vill ha svaren, men ingen vågar ställa frågorna.'

Har legat sjuk i soffan hela dagen och överlevt på tusen koppar te, halstabletter och Ipren. Lite senare ikväll kom Stella och Simon och då for vi ut och tittade på hus en liten sväng. Men nu är det dags för ännu en kopp te med massor av ingefära och citron och sen blir det att starta filmen the best of me. Får hoppas på att man iaf mår lite bättre imorgon. 

This feeling so brand new.'

Helgen var bra. Denna vecka har börjat segt men som tur är så får man lov på fredag vilket känns underbart, så får helt enkelt hålla ut. Och ikväll har jag umgåtts med Emma och Emelie. Men nu är det dags att inta soffläge innan det blir att sova.

Uv-show.'

Klockan ett idag befann jag och klassen oss i Luleå för att vi skulle dansa på stadshotellet. Hela dagen gick åt till att fixa vårat uv-smink och klockan sju var det äntligen dags. Blev riktigt nöjd med kvällens föreställning och hoppas att vi får göra det snart igen någon annan stans! Var hemma i Piteå kring tio då jag träffade Stella och Linnea en snabbis innan jag for till Emma. Har nu lyckats få bort det mesta sminket så att man känner sig som en människa igen haha. Så nu ska jag sätta mig framför tvn för att se på Geordie Shore. Imorgon står dans på schemat och sen tar jag helg!

Pillowtalk.'

Har fått en äkta crush i låten Pillowtalk med Zayn, och musikvideon gör låten tusen gånger bättre än vad den redan är! Underbart. Idag kom äntligen våra studenmössor, vilket dock gjorde att jag fick lite panik med tanke på att det inte alls är länge kvar tills jag går ut och verkligen ska ta tag i mitt liv. Men det blir samtidigt riktigt kul att få göra något annat än att gå skola. Då jag slutat för dagen hängde jag med Felicia att litet tag och då hon for råkade jag somna i alldels för många timmar så det blir ingen tidig kväll för min del. Men då jag vaknade kom Stella och Simon och hämtade upp mig och sedan hämtade vi även upp Emma. Så har umgåtts med dom hela kvällen och efteråt  då jag kommit mig hem så tog jag mig i kragen och gjorde klart en religionsuppgift, och nu ska jag titta på det nya avsnittet av Pretty little liars!


Cold and clear.'

I veckan har jag hunnit med att träna, agerat hårmodell, festat, haft bakismys, och imorse stod barndans på schemat, och sen ikväll har jag varit med Stella och Simon. Nu ska jag försöka sova så jag tar mig upp imorgon!

Bilderna får tala för frånvaron.'


RSS 2.0